Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:czesc:) no i nowy tydzienznowu brzydka pogoda za oknem
chyba wszystcy maja juz dosc zimy ......
kociaki siedza na oknie i znowu sie dziwia bo snieg pada
bozena640 pisze:My czekamy na 1 kwietnia, Duża będzie miała 5 dni wolnego. Będziemy sami i będziemy się bawić i głaskać i całować.......
Gromadka
mar9 pisze:bozena640 pisze:My czekamy na 1 kwietnia, Duża będzie miała 5 dni wolnego. Będziemy sami i będziemy się bawić i głaskać i całować.......
Gromadka
5 dni wolnegojesooo, jak ja Wam zazdraszczam
agakow82 pisze:duza mowi ze ida swieta i bedzie miala jeden dzien dodatkowo wolny.No jak uslyszalam swieta to pomyslalam o porządkach no i cala noc sprzątałam ale Duzi nie bykli rano zadowoleni.wszystko co bylo na stole zanioslam pod wykladzine w kuchni,kwiatki troszeke przekopalampotem musialam ziemie tez pod wykladzine zanieść ..... napracowałam się,a oni nie zadowoleni.Nie wiem jak tym Duzym dogodzić.No ale rano przy kawie wskoczylam duzemu na kolanka i pomrukalam to przestal sie gniewac.A Oktan ten cykor schowal sie do szafki i nie chce z niej wyjść
:)
Hania
agakow82 pisze:duza mowi ze ida swieta i bedzie miala jeden dzien dodatkowo wolny.No jak uslyszalam swieta to pomyslalam o porządkach no i cala noc sprzątałam ale Duzi nie bykli rano zadowoleni.wszystko co bylo na stole zanioslam pod wykladzine w kuchni,kwiatki troszeke przekopalampotem musialam ziemie tez pod wykladzine zanieść ..... napracowałam się,a oni nie zadowoleni.Nie wiem jak tym Duzym dogodzić.No ale rano przy kawie wskoczylam duzemu na kolanka i pomrukalam to przestal sie gniewac.A Oktan ten cykor schowal sie do szafki i nie chce z niej wyjść
Hania
agakow82 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:My czekamy na 1 kwietnia, Duża będzie miała 5 dni wolnego. Będziemy sami i będziemy się bawić i głaskać i całować.......
Gromadka
5 dni wolnegojesooo, jak ja Wam zazdraszczam
az 5 dni wolnego?wy to sie macie fajniemy tez tak chcemy
mar9 pisze:agakow82 pisze:duza mowi ze ida swieta i bedzie miala jeden dzien dodatkowo wolny.No jak uslyszalam swieta to pomyslalam o porządkach no i cala noc sprzątałam ale Duzi nie bykli rano zadowoleni.wszystko co bylo na stole zanioslam pod wykladzine w kuchni,kwiatki troszeke przekopalampotem musialam ziemie tez pod wykladzine zanieść ..... napracowałam się,a oni nie zadowoleni.Nie wiem jak tym Duzym dogodzić.No ale rano przy kawie wskoczylam duzemu na kolanka i pomrukalam to przestal sie gniewac.A Oktan ten cykor schowal sie do szafki i nie chce z niej wyjść
Hania
Oj Haneczko, to nie o takie sprzątanie Dużym chodziło, poza tym ziemia doniczkowa powinna pozostać w doniczkach.
![]()
Doigrasz się, że kiedyś Duża będzie Cię musiała wyprać i powiesić na suszarce, i tak będziesz wisieć, aż wyschniesz![]()
![]()
agakow82 pisze:Duzi maja wolne tylko w soboty i niedziele![]()
ale Duży dzis spadl w pracy z drabiny jak na dach wchodzil i teraz troszke na l4 posiedzii bedziemy calymi dniami sie smyrac.Swoja droga jak nie umie chodzić po drabinie to mógł sie nas spytać my z Oktusiem byśmy mu doradzili
Hania
ps.dobrze że nic poważnego mu sie nie stało ino teraz marudzi że noga go boli ale rece ma cale wiec smyrac moze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 16 gości