Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 14, 2010 14:27 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

Arsnova pisze:Cudna ta kocio-kocia miłość :1luvu:

Noooo :(.
Jak ja jej tego zazdroszczę :cry: :cry: :cry:

Pozdrawiamy cudne kotunie i Mamusię niedzielnym popołudniem! :D :1luvu:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Nie mar 14, 2010 15:10 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

Miau! Miau! PiP! PiP!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 15, 2010 8:37 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

Ulla, moje panny też się za bardzo nie lubią, ale widac taka ich natura.
Nie martw się :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon mar 15, 2010 9:28 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

Moje się baaaardzo kochają. Zenek wylizuje Kaśce łepetynę i uszy ale tylko po to aby przygotować sobie grunt i zmniejszyć jej czujność. Po takim miłym wstępie jest gotowy aby ją dziabnąć :twisted: . Wyrafinowamy samiec. Na szczęście coraz częściej zdarza mu się odpuścić i kładzie się obok. W drugą stronę jest zupełnie inaczej. Kasia myje rudemu łepetynę bez złych zamiarów i lubi się do niego przytulać. Co się dzieje potem zależy od nastroju Zenka. Czasem nie robi nic (jak jest zaspany i nie chce mu się ruszać), czasem Kaśkę gryzie i niunia ucieka a czasem sam oburzony oddala się w ustronne miejsce. Zauważam jednak, że coraz częściej pozwala jej spać obok. Zabawa to już zupełnie inna historia. Właściwie zawsze polega na tym, że to rudy goni kudłatą, wskakuje jej na plecy i gryzie. Widziałam raz jak Kaśka goniła Zenka ale skończyło się jak zawsze :wink: .

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pon mar 15, 2010 14:15 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

No Pepsiunia była słodka jak do nas przyjechała :D Taki mały puszek :1luvu: Ale teraz oczywiście też jest kochana, bo teraz to taki duży puszek :love: I coraz większy miziak się z niej robi. Do tej pory tylko jej wariacja były w głowie :D

Sylwka pisze:Moje się baaaardzo kochają. Zenek wylizuje Kaśce łepetynę i uszy ale tylko po to aby przygotować sobie grunt i zmniejszyć jej czujność. Po takim miłym wstępie jest gotowy aby ją dziabnąć :twisted: . Wyrafinowamy samiec. Na szczęście coraz częściej zdarza mu się odpuścić i kładzie się obok. W drugą stronę jest zupełnie inaczej. Kasia myje rudemu łepetynę bez złych zamiarów i lubi się do niego przytulać. Co się dzieje potem zależy od nastroju Zenka. Czasem nie robi nic (jak jest zaspany i nie chce mu się ruszać), czasem Kaśkę gryzie i niunia ucieka a czasem sam oburzony oddala się w ustronne miejsce. Zauważam jednak, że coraz częściej pozwala jej spać obok. Zabawa to już zupełnie inna historia. Właściwie zawsze polega na tym, że to rudy goni kudłatą, wskakuje jej na plecy i gryzie. Widziałam raz jak Kaśka goniła Zenka ale skończyło się jak zawsze :wink: .

U nas podobnie jest. Tzn. jak Puma myje Pepsi to też jest na zasadzie "polizać, upić czujność, dziabnąć" :D Natomiast Pepsi jak myje Pumę to beż "złych" zamiarów :D Co do zaczepiania i inicjowania wariacji i zabaw to obie są siebie warte :twisted: :ryk:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon mar 15, 2010 14:16 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

MaryLux pisze:Miaudobry :)

MaryLux pisze:Miau! Miau! PiP! PiP!

MaryLux pisze:Bry
Obrazek

Dzień dobry! :D

nanetka

Post » Pon mar 15, 2010 14:18 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

PiP, fajnie, że się znalazłyście :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 15, 2010 14:26 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

Cześć Słoneczka! :)
U mnie to lizanie przed dziabnięciem praktykują głównie Pyza i Ptyś - niestety także na mnie.
Ptys uwielbia gryźć mnie w nos, przy czym robi to naprawdę mocno :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon mar 15, 2010 14:44 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

Erin pisze:Cześć Słoneczka! :)
U mnie to lizanie przed dziabnięciem praktykują głównie Pyza i Ptyś - niestety także na mnie.
Ptys uwielbia gryźć mnie w nos, przy czym robi to naprawdę mocno :roll:

To mnie kiedyś Maciuś ['] tak gryzł :D Też to robił dosyć mocno :mrgreen: A poza tym to kochał jeszcze atakować znienacka zębami łydki :twisted:

nanetka

Post » Pon mar 15, 2010 14:46 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

MaryLux pisze:PiP, fajnie, że się znalazłyście :)

No, Pańcia nas wpuściła na kompa :D Ale tylko na chwilkę, bo powiedziała, że to niezdrowo tak długo przesiadywać przed komputerem :evil:
PiP

nanetka

Post » Pon mar 15, 2010 21:55 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

nanetka pisze:
Sylwka pisze:Moje się baaaardzo kochają. Zenek wylizuje Kaśce łepetynę i uszy ale tylko po to aby przygotować sobie grunt i zmniejszyć jej czujność. Po takim miłym wstępie jest gotowy aby ją dziabnąć :twisted: . Wyrafinowamy samiec. Na szczęście coraz częściej zdarza mu się odpuścić i kładzie się obok. W drugą stronę jest zupełnie inaczej. Kasia myje rudemu łepetynę bez złych zamiarów i lubi się do niego przytulać. Co się dzieje potem zależy od nastroju Zenka. Czasem nie robi nic (jak jest zaspany i nie chce mu się ruszać), czasem Kaśkę gryzie i niunia ucieka a czasem sam oburzony oddala się w ustronne miejsce. Zauważam jednak, że coraz częściej pozwala jej spać obok. Zabawa to już zupełnie inna historia. Właściwie zawsze polega na tym, że to rudy goni kudłatą, wskakuje jej na plecy i gryzie. Widziałam raz jak Kaśka goniła Zenka ale skończyło się jak zawsze :wink: .

U nas podobnie jest. Tzn. jak Puma myje Pepsi to też jest na zasadzie "polizać, upić czujność, dziabnąć" :D Natomiast Pepsi jak myje Pumę to beż "złych" zamiarów :D Co do zaczepiania i inicjowania wariacji i zabaw to obie są siebie warte :twisted: :ryk:

Mnie też moja Gaguleńka nos czasem nadgryza :lol: . Ale robi to delikatnie jak na panienkę przystało :1luvu: . Łapie lekko ząbeczkami tak jakby chciała mnie pocałować :1luvu: . Śliczne moje maleńkie! :1luvu:
A moje dziewczynki bardzo rzadko myją się wzajemnie :(. Częściej to Gagunia myje Niunię, ale bez niecnych zamiarów (widocznie uważa, że Niunia jest brudna :lol: ), Niunieńka natomiast jest zafascynowana ogonkiem Gagulki i bardzo często go dotyka łapką, albo liźnie języczkiem :D. Mam nadzieje, ze z czasem będą się tak zachowywały jak Wasze koteńki :(.
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pon mar 15, 2010 23:08 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

dobranoc ;)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Wto mar 16, 2010 10:47 Re: Panny "P", czyli Puma i Pepsi :) cz. 2!

Dzień dobry! :D Witamy się z Cioteczkami i Koteczkami :D U nas dziś słonko świeci :D Ulla, jestem pewna że doczekasz się takich uczuć między swoimi koteczkami tylko pewnie potrzebują więcej czasu... :ok:

nanetka

[poprzednia][następna]