Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosia B pisze:Bardzo bardzo dziękuję
Oba koty mają się dobrze - Trusia jest już we właściwym DT u Ilki - jest bezstresowa, zwiedziła od razu pół domu, poszła do kuwetki, obejrzała sobie chomika, wymiziała się, ogólnie super kot![]()
Węgielek jeszcze warczy na stado z którym mieszka, ale to już tak bardziej dla zasady. Już zaczyna się wdawać w galopady z młodszymi kotami
Gosia B pisze:Nooo. Wybaczcie offtopa, ale z tego wszystkiego zaczęłam przeglądać Gumtree i trafiłam na coś takiego:
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Malutkie-kotki-do-zarezerwowania-za-darmo-W0QQAdIdZ191647729
Powiedzcie, co Ci ludzie mają w głowach.....
Napisałam do tej osoby z prośbą o pilny kontakt... Ale obawiam się, ze nic z tego nie wyjdzie - postaram się przekonać tego kogoś, żeby przynajmniej odchował te kocięta przez 4-5 tygodni - niech się usamodzielnią chociaż troszkę... Bo przecież nie zabierzmy ich zaraz po urodzeniu... Boże kochany, ludzie to debile..... Czy ktoś jeszcze ma pomysł jak tu pomóc? Bardzo proszę.... Może wątek wydzielić?![]()
![]()
Gosia B pisze:Węgielek już ma zaklepany domWczoraj Wimę odwiedzili doświadczeni kociarze, którzy mieli zabrać innego kocurka, ale Węgielek tak ich zaczarował, ze zdecydowali się właśnie an niego
Na razie kocurek jeszcze zostanie u Wimy - dokończy leczenie uszu, zostanie zaszczepiony i wycięty. Po tym wszystkim trafi do kochającego domku jako towarzysz dla starszej kocicy.
Oby Trusia też miała tyle szczęścia...
Gosia B pisze:Nooo. Wybaczcie offtopa, ale z tego wszystkiego zaczęłam przeglądać Gumtree i trafiłam na coś takiego:
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Malutkie-kotki-do-zarezerwowania-za-darmo-W0QQAdIdZ191647729
Powiedzcie, co Ci ludzie mają w głowach.....
Napisałam do tej osoby z prośbą o pilny kontakt... Ale obawiam się, ze nic z tego nie wyjdzie - postaram się przekonać tego kogoś, żeby przynajmniej odchował te kocięta przez 4-5 tygodni - niech się usamodzielnią chociaż troszkę... Bo przecież nie zabierzmy ich zaraz po urodzeniu... Boże kochany, ludzie to debile..... Czy ktoś jeszcze ma pomysł jak tu pomóc? Bardzo proszę.... Może wątek wydzielić?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, DanielKar, Google [Bot], LimLim, puszatek, zuza i 38 gości