S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 8:56 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

MIKUŚ pisze:
Madziula pisze:witam się z rana ... poduszki jaśki chcecie ?? mam chyba z 5 do oddania
są pierzaste więc decydujcie czy chcecie czy nie ...

Madziu oczywiście ze T A K :mrgreen:

A co ty tu robisz .masz dyżur na kociarni.Za godzinę na kociarnię wpadnie sanepid w mojej osobie sprawdzić czy koty nakarmione i "poboksowane" :mrgreen:

Zartuję ,ale tak czy siak podjadę bo muszę coś zabrac z kociarni(jedzenie dla grubego)daj mi prosze znać czy Monika wczoraj je przywiozał

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 16, 2010 9:10 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wczoraj byłam na kociarni i porobiłam troche fotek.
TO NASZE PANNY NA WYDANIUMłodzież od 5 mies życia do roku.Do adopcji na już!
Festi,Felicia ,Gaja,Królisia ,Liwia i Dika
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
TO NASZE PANIE NA WYDANIU.Od roku do ok 2 lat.Szukają domów na już!
Astra,Dafne,Tara i Fabia
ObrazekObrazekObrazekObrazek
PODLOTEK NA WZDANIU Dexter
Obrazek
PANOWIE NA WyDANIUOd 8 mies do 1,5 roku.Szukaja domow na juz!
Dzyio,Boniek,Ramyes,Peja i Pedzel
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Jezeli ktos ,gdzies na horyzoncie wyczai jakis fajny domek ,dac znac :ok: Nasze kociaki naprawde sa urodziwe :wink:
Ostatnio edytowano Wto mar 16, 2010 9:18 przez mar_tika, łącznie edytowano 2 razy

mar_tika

Post » Wto mar 16, 2010 9:15 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

TARA, BONIEK, DYZIO, FESTI, PEJA zrobiłam ogłoszenia na www.olx.pl, www.animalia.pl

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 16, 2010 9:19 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

terenia1 pisze:TARA, BONIEK, DYZIO, FESTI, PEJA zrobiłam ogłoszenia na http://www.olx.pl, http://www.animalia.pl

Moze ktos jeszcze pomoze w ogoszeniach to naprawde prosta rzecz ,a dla tych bid to szansa na nowe zycie!!!

mar_tika

Post » Wto mar 16, 2010 10:12 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

mogą byc te podusie i na raz
są małe i płaskie a jak nie wy to pódą na śmietnik
postaram się je w tym tygodniu podwieź do MIKUŚ :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto mar 16, 2010 11:24 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Bardzo prosimy o ogłoszenia poważnie czy nikt nie może czy nie jest w stanie poświęcić dosłownie pół godziny na zrobienie ogłoszeń choćby na jednym portalu :( to nie jest trudne jak coś to pomogę.

terenia1

Post » Wto mar 16, 2010 12:31 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

TARA,BONIEK,DYZIO,FESTI,PEJA zrobiłam ogłoszenia na www.najpewniej.pl

terenia1

Post » Wto mar 16, 2010 13:34 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Przetrawić to nie, ale zjeść na pewno :roll:

Straszny żarłok z niej jest...

Ale nic trzeba dotrzymać do 15.30...

Co do ogłoszeń- jak znajdę chwilkę to gdzieś powpisuje, ale jak na razie nie mam czasu niestety. Postaram się coś w najbliższych dniach zrobić...

A kotki na kociarni są naprawdę miziaste. Jakbym miała takiego w domu to dniami i nocami bym głaskała...
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto mar 16, 2010 18:46 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

A to nasza Frida vel Frytka w nowym domku :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jezeli chodzi o adopcje to rozmawiam z nowym domkiem dla Gaji i Felicji.Domek dośc fajny ,tak na 80% dziewczyny pojadą tam .

Rozmawiam też z dwoma domami dla Fabii .Zobaczymy co z tego wyjdzie.Narazie tak 50/50.Zobaczymy co z tego wyjdzie :roll:

Pedzel jest po pierwszej wizycie u Molickich .Z wymazu wyszedł Streptoccocus spp ,wprowadzono leczenie wg antybiogramu i zobaczymy czy po 5 dniach da jakiś efekt.Nasz Pedzelek niestety wyłysiał na przednich i tylnich lapach(tak jak Frida).Proawdopodobnie na tle stresowym ,ale jutro bedzie miał wizyte u dermatologa i zobaczymy co doktor powie :roll:

mar_tika

Post » Wto mar 16, 2010 19:04 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

uwaga na dziewczyne z Będzina miała kotka który skrecił kark "w zabawie" Pani ma 5 dzieci...
Dom sprawdzony pzez znajoma Emilki oczywiscie niepowinna miec zadnego zwierzaka!!!!
Podobno jak jej kot miał ten "wypadek" pojechala odazu do schroniska ale nie było kociąt...wiec uwaga
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto mar 16, 2010 21:33 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

"Fajnie" ze kotek sam sobie "skręcił" kark :twisted: :twisted: :twisted:
MIKUŚ

Post » Wto mar 16, 2010 22:29 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Dziś zawiozłam Fabię, Felicję i Gaję do sterlki, niestety dla Gai to była ostatnia droga :cry: Gajusia nie została wybudzona z narkozy płyn w brzuchu duzo płynu :cry: FIP Boże czemu ten świat jest taki porabany i niesprawiedliwy taka cudna i miziasta kicia :cry: ale co miałam zrobić :cry: dlaczego Ona :cry: a :cry: już miałaby domek czasami mam dość tego wszystkiego mam ogromny wyrzut sumienia i czuje się jak kat dosłownie :cry: a wszystko wygladało tak dobrze Gaja zaczęła fajnie jeść nic nie zapowiadało tego co się stało :cry: Boże mam starszne wyrzuty sumienia.

terenia1

Post » Wto mar 16, 2010 22:47 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Niestety kazdy z Nas to przezywa. Tak Teresa straszne to. My z Martą musiałyśmy juz podejmować te decyzję. Trdune decyzje. Lecz słuszne. Jedyne. :|

Cięzko wiem jak to jest. Załamka. Ale trzeba działaś dalej. Osobiście mam juz dość FIP-a i wiem ze kazdy ma juz dość.
MIKUŚ

Post » Wto mar 16, 2010 22:53 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Tak mi przykro :cry: że sama nie wiem co powiedzieć :?: widocznie tak miało być :oops:
ale trzymajmy kciuki za pozostałe koteczki :ok: niech znajdą kochane domki

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Wto mar 16, 2010 23:06 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Żegnaj Gaju - odeszłaś w cieple, otoczona opieką do końca :cry:

GAJA [']['][']
Obrazek
MIKUŚ

[poprzednia][następna]