Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Odpoczynek i chwila wytchnienia z pewności Ci się należy. Nie można tak cały czas bez przerwy. Człowiek potrzebuje nabrać sił i wtedy widzi świat w innych kolorach!
Widzę adopcje, czyżby ruszyło ?Mam nadzieję, że ktoś o nie zapyta i pozabiera, bardzo Wam tego życzę !
dziękuję nowym podczytującym i stałym bywalcom...
Cindy pisze:Tak dbaj o siebie - zaznaczam watek - zdrowka zycze![]()
![]()
Kocia Lady pisze:Dziękuję kochane kobitki, właśnie wróciłam z pracy, kotki nakarmione, i siedzi kicia kochana w budce, seniorka dziś się wylatała na podwórku, moja domowa ma rujkę, nie sterylizuję jej bo mam ją już 5 lat, wychodzi i nie zachodzi w ciążę, więc chyba jest bezpłodna....
Mama moja była dziś u dziadków bo ja nie mogłam i zaniosła kolejną dostawę jedzonka, całą torbę puszek, babcia się ucieszyła koty jeszcze bardziej....![]()
![]()
Prążek pisze:Kocia Lady pisze:Dziękuję kochane kobitki, właśnie wróciłam z pracy, kotki nakarmione, i siedzi kicia kochana w budce, seniorka dziś się wylatała na podwórku, moja domowa ma rujkę, nie sterylizuję jej bo mam ją już 5 lat, wychodzi i nie zachodzi w ciążę, więc chyba jest bezpłodna....
Mama moja była dziś u dziadków bo ja nie mogłam i zaniosła kolejną dostawę jedzonka, całą torbę puszek, babcia się ucieszyła koty jeszcze bardziej....![]()
![]()
Czy kitusia zawsze tak miała, czy wcześniej jej coś dawałaś?
Kotka działkowa, też tak miała, okazało się, że ma chyba jakąś wadę i strylizacja był niezbędna, pomyśl o tym
Kocia Lady pisze:witam wróciłam z pracy, do lekarza idę jutro zapisać się na przyszły tydzień, bo kolejki
Kocia Lady pisze:witam wróciłam z pracy, do lekarza idę jutro zapisać się na przyszły tydzień, bo kolejki, zamówiłam jedzenie dla kotów puszki i chrupki, jutro będą...![]()
w śmietniku mama znalazła ogromną torbę suchego chlebka, będziemy karmić kaczki...
Kocia Lady pisze:witam w tym tygodniu mam już wizyty lekarskie i skierowania na różne badania, więc się zacznie, dziś była pani z Kotkowa pani przesympatyczna Paulina i zrobiła reportaż swoim cudnym aparatem i panie pomogą nam w adopcji tych kotów....dziękujemy i pozdrawiamy, zaraz idę do pracy, więc napiszę wieczorem więcej, pozdrawiam wszystkich, dziękuję za kciuki i ciepłe myśli....![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 373 gości