MILUŚ Z TUNELI.. JUŻ DS W SŁUPSKU!! KAN RTOZ RADOMSKO!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 19:56 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

sawanka1 pisze:nie chcę mieszać ale wyjazd może też być w niedzielę 28 wszystko zależy od tego jak w pracy wolne mi dadzą , a kto odbiera kociaki w Bytowie ? czy ta osoba może się ze mną skontaktować , muszę mieć wszystko dograne bo mi dzieciaki w aucie po 9 godz jazdy strasznie marudzą , jeśli wyjeżdżałabym w niedzielę to w bytowie będziemy między 13 a 15 (zależy jaka droga będzie :roll: ) a jeśli w środę to dopiero wieczorkiem koło 20-21 , i trzeba by też się zastanowić gdzie po drodze mi te kotki przekażecie , jest tam jakaś stacja na tej krajowej jedynce w okolicy zjazdu na Radomsko ??

ok, dogramy, jak dasz info o terminie.. szczegóły okolic Radomska poda na pewno andzelika.. :ok:
sawanka1, a czy znasz kogoś w Bytowie lub blisko, któ mógłby iść na wizytę przedadopcyjną?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon mar 15, 2010 19:59 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Hanulka pisze:
martaslupsk pisze:No to spokojnie jak już będzie cos wiadomo to zorganizuje się zrzutę na paliwo i do Bytowa mogę jechac po kociaka.ja do Bytowa mam 60km.

martaslupsk :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo sie cieszę, a zrzuta na pewno będzie.. zaraz wystawiam bazarek...
bardzo Ci dziękujemy za pomoc :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

martaslupsk, a czy mogłabyś odbyć wizytę przedadopcyjną u Państwa w Słupsku.. :?: jeśli to nie byłby kłopot...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 15, 2010 20:19 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

zapytam ponownie czy macie kogoś w Bytowie kto odbierze obydwa kotki ?
Ostatnio edytowano Pon mar 15, 2010 20:28 przez sawanka1, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pon mar 15, 2010 20:27 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

sawanka1 pisze:niestety nie ,
ja z resztą nie jadę do samego Bytowa , do Bytowa mam z domu 24 km ale mogę nadrobić drogi dla koteczków ale musicie mieć wszystko dograne z odbiorem , ja o dokładnym terminie wyjazdu dam wam znać w środę

ok, to czekamy do środy i ruszamy pelną parą... może zalożę wątek w sprawie wizyty? bardzo Ci dziękuję za pomoc.. :1luvu:
może Domek z Bytowa będzie mógł odebrać kotki z trasy? dogramy, jak będzie termin.. żeby potem nie odkręcać.. :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 15, 2010 20:31 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

ok to do środy
macie transporterek ? w razie czego mam swój tylko osoba z Bytowa musiałaby mieć żeby je przełożyć , i następne pytanie - czy kotki pogodzą sie w jednym transporterku ??

kurczaki wymazałam nie to co miałam :mrgreen:
niestety nie znam nikogo w Bytowie do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej :(
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pon mar 15, 2010 20:45 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

sawanka1 pisze:ok to do środy
macie transporterek ? w razie czego mam swój tylko osoba z Bytowa musiałaby mieć żeby je przełożyć , i następne pytanie - czy kotki pogodzą sie w jednym transporterku ??

kurczaki wymazałam nie to co miałam :mrgreen:
niestety nie znam nikogo w Bytowie do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej :(

ok, do środy.. chętnie skorzystamy z Twojego transporterka (większy niż mniejszy?), żeby później nie było kłopotu z odbieraniem.. najwyżej pożyczą..
mam nadzieję, że mogą być w jednym.. :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 15, 2010 20:55 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Hanulka pisze:
Hanulka pisze:
martaslupsk pisze:No to spokojnie jak już będzie cos wiadomo to zorganizuje się zrzutę na paliwo i do Bytowa mogę jechac po kociaka.ja do Bytowa mam 60km.

martaslupsk :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo sie cieszę, a zrzuta na pewno będzie.. zaraz wystawiam bazarek...
bardzo Ci dziękujemy za pomoc :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

martaslupsk, a czy mogłabyś odbyć wizytę przedadopcyjną u Państwa w Słupsku.. :?: jeśli to nie byłby kłopot...

Mogłabym:D

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Pon mar 15, 2010 21:11 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

martaslupsk :1luvu: , bardzo Ci dziękuję. :D :D :D

Miluś nie jest standardowym nakolankowym kociakiem.. (mam nadzieję, że takim będzie) warto o tym z domkiem porozmawiać osobiście... a nie tylko telefonicznie.... Ustalę z andzeliką i domkiem szczegóły i najpóźniej jutro wieczorem dam znać na pw w tej sprawie. :ok: :ok: :ok:
Wyjazd najwcześniej 28 marca :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 15, 2010 21:13 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Ok to czekam na wiadomość.

martaslupsk

Post » Pon mar 15, 2010 21:33 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

transporterek jest trochę większy , moje dwie wchodzą :D
a czy ta osoba z Bytowa zgadza sie na odebranie dwóch kotków? jeśli może podjechać to odbiór byłby w Lipnicy lub kramarzynach , dlatego dobrze by było żeby się ze mną skontaktowała to się dogadamy
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pon mar 15, 2010 21:43 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

sawanka1 pisze:transporterek jest trochę większy , moje dwie wchodzą :D
a czy ta osoba z Bytowa zgadza sie na odebranie dwóch kotków? jeśli może podjechać to odbiór byłby w Lipnicy lub kramarzynach , dlatego dobrze by było żeby się ze mną skontaktowała to się dogadamy

jak sie dwa mieszczą to już dobrze :piwa:
szczegóły dogramy, jak będzie termin.. bez tego nie ruszymy dalej.. namiary będą, jak na 100% dogramy sprawę wyjazdu koteczki...termin, godziny, trasa i jeszcze tam wcześniej dobrze byłoby - wizyta przedadopcyjna.. :P
po koteczka do Słupska do Bytowa, to myslę, że gdzieś na trasę też, deklaruje wyjazd martaslupsk.. ale musimy znać termin i godziny.. bo np. nie wiem, czy po nocy zdecyduje się jechać.. sawanka1 :1luvu: - podstawa: termin i Twój czas wyjazdu :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 16, 2010 12:50 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

jeżeli odbiór koteczka miałby nastąpić w nocy to ja mogę go przez noc przetrzymać u siebie i rano dostarczyć do nowego domku.
Tylko ja już sie pogubiłam....ile kotków i skąd ja mam w końcu je odebrać:P

martaslupsk

Post » Wto mar 16, 2010 12:52 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

martaslupsk pisze:jeżeli odbiór koteczka miałby nastąpić w nocy to ja mogę go przez noc przetrzymać u siebie i rano dostarczyć do nowego domku.

:ryk: jednego kotka Milusia z Bytowa lub okolic... dziś wieczorem dam info o wizycie :D :D

za możliwiść przechowania bardzo dziękujemy :D :D :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 16, 2010 12:54 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

No to teraz już rozumiem:)

martaslupsk

Post » Wto mar 16, 2010 13:07 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

martaslupsk pisze:jeżeli odbiór koteczka miałby nastąpić w nocy to ja mogę go przez noc przetrzymać u siebie i rano dostarczyć do nowego domku.

Szczerze mówiąc dla nas byłoby najwygodniej abyś odebrała w Kramarzynach obydwa koteczki , potem jedziesz sobie do Bytowa , sprawdzasz przy okazji domek i zostawiasz koteczka a z drugim jedziesz do Słupska , my po całym dniu podróży nie musielibyśmy jechać specjalnie do Bytowa (dzieciaki będą zmęczone i będą chciały jak najszybciej do babci :oops: ) i szukać domku
Jedziesz ze Słupska na Miastko w Suchorzu skręcasz w lewo na Kołczygłowy i zaraz za Kołczygłowami w prawo na Łubno -Kramarzyny a z Kramarzyn do Bytowa droga już prosta :oops:

ale to sobie wymyśliłam co nie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

[poprzednia][następna]