Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2010 10:42 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Śliczne zdjęcie - i ta główka na podusi :1luvu: To Zdzisia czy Czesia?
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie mar 14, 2010 14:05 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

berni pisze:a u nas wygląda to tak
Obrazek
Pełnia kociego szczęścia :1luvu:

A z jeszcze innej strony górki wygląda tak:
Obrazek

Pogoda zachęca żeby zrobić to samo, tylko nie mam odpowiednio dużego posłanka ;)
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Nie mar 14, 2010 14:49 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

A na podusi to nie Bystrzak przypadkiem?
Taki urodzaj burasów, że można się pogubić.
Ktokolwiek by to nie był - widać, że mu (jej) dobrze.

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Pon mar 15, 2010 9:19 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

U nas zaczeło padać wczoraj koło południa - zdążyłyśmy z Neską wrócić od weta. Popadywało sobie tak średnio, a dziś rano jak przez okno wyjrzałam to aż mi sie niedobrze zrobiło :evil:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon mar 15, 2010 12:54 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

ryb-ka pisze:A z jeszcze innej strony górki wygląda tak:
Obrazek

Pogoda zachęca żeby zrobić to samo, tylko nie mam odpowiednio dużego posłanka ;)

Rudas w takim malusim łóżeczku że się ledwo mieści :twisted: :wink: :mrgreen:

Ptaszydło brawo, to jest Bystrzak. Zające są duże, no ale Bystrzakowi nie dorównują. No i Bystrzak jest bury bury a Zajączki są szaro-popielato-srebne. Za to Bystrzak jest kotkiem, który śpi najsłodziej (najbardziej slodko :roll: ) na świecie, robi takie cudne, słodkie minki.

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=108966
W tym roku Urząd Miasta nie przeznaczył ani pół złotówki na sterylizacje bezdomniaków :( a koty tego nie przyjęły do wiadomości i nadal chcą się mnożyć :| :(
W sobotę zadzowniła Pani która dokarmia bezdomną kicię w wysokiej ciąży. Szukała dla niej dt i prosiła o pomoc. Z duszą na ramieniu oddzwoniłam z moją propozycją-sterylka aborcyjna-bo tak naprawdę to tylko to mogę zaproponować....przeważnie po takiej propozycji, słyszałam same gromy, rozprawy o życiu nienarodzonym etc i jakim to jestem potworem...na szczęście i o dziwo, tym razem pełne zrozumienie i akceptacja...i Pani bardzo kociozakręcona :kotek: w tym tygodniu powinno sie udać i kicia pojedzie na sterylkę...
i chyba będzie szukała dt :|
podobno łasi się i mruczy.....
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon mar 15, 2010 20:02 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

zasypuje nas :|
normalnie zaspy na drodze..zawieja i zamiecia dookoła...
na zewnątrz śnieg
i w pokoju też biało :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

berni

Post » Pon mar 15, 2010 20:28 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

i jeszcze fotek troszkę

Obrazek Czesia wcale nie ma rui żeby nie było, ze tak wypina tyłeczek. Jak się ją głaszcze to właśnie tak robi. I mrrrrruczy :kotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A w tajemnicy powiem,że niebawem stan burasków ulegnie zmianie i będzie łatwiej zgadywać :mrgreen:

berni

Post » Pon mar 15, 2010 20:39 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Dziękujemy za miłe słowa :) Mam nadzieje że Paged jest właśnie taki szczęśliwy na jakiego wygląda...

Co do kociej pieczeni... wiesz Dorotko ja nie lubię jeść tłusto więc odchudzanie jest niezbędne :lol: A tak poważnie to mi też się wydawało że on schudł, ale waga pokazuje co innego niestety :(
Ten czarnulek to Bambi? Strasznie mnie zauroczył ten kot jak zobaczyłam ogłoszenie o adopcji. Ma to coś... i nie wiem czy ja tylko chcę to widzieć czy on jest po prostu podobny do Pageda. Ten sam wyraz pyszczka, takie spojrzenie..... coś pięknego. Pewnie będzie stado chętnych :1luvu:

Abisua

Od: Nie wrz 06, 2009 12:38

Post » Pon mar 15, 2010 20:42 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Berni, co z ewentualną adopcją Płatka bądź Śnieżka, transport jest na 99%, pisałam na PW, czekam na jakąś odpowiedź.

Halina Koczorowska

Od: Czw lis 06, 2008 8:55

Post » Pon mar 15, 2010 20:50 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Halina Koczorowska pisze:Berni, co z ewentualną adopcją Płatka bądź Śnieżka, transport jest na 99%, pisałam na PW, czekam na jakąś odpowiedź.

spokojnie, za chwilkę odpiszę :D

berni

Post » Pon mar 15, 2010 21:02 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

berni pisze:.........i w pokoju też biało :mrgreen:

.......

:lol:

Białaski cudne :1luvu:
Zresztą...wszystkie urocze.
Za domki :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon mar 15, 2010 21:40 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Przepiękne zdjęcia bliźniacze Białasków :1luvu:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto mar 16, 2010 9:23 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Dzień dobry :mrgreen:
tak biało jak w pokoju może być, ale za oknem stanowczo protestuje :!: :wink:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto mar 16, 2010 14:18 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Hura, poznałam Bystrzaka na zdjęciu! Jestem z siebie dumna! On jest taki uroczy...
Białasy są cudne. Bambi też (i widać jego biały pępek!).
I zżera mnie ciekawość który burasek zmieni adres zameldowania...

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Śro mar 17, 2010 7:48 Re: Bielskie Biedy III - 9 ogonków- Tajfunik w nowym Domu!

Abisua pisze:Dziękujemy za miłe słowa :) Mam nadzieje że Paged jest właśnie taki szczęśliwy na jakiego wygląda...

Co do kociej pieczeni... wiesz Dorotko ja nie lubię jeść tłusto więc odchudzanie jest niezbędne :lol: A tak poważnie to mi też się wydawało że on schudł, ale waga pokazuje co innego niestety :(
Ten czarnulek to Bambi? Strasznie mnie zauroczył ten kot jak zobaczyłam ogłoszenie o adopcji. Ma to coś... i nie wiem czy ja tylko chcę to widzieć czy on jest po prostu podobny do Pageda. Ten sam wyraz pyszczka, takie spojrzenie..... coś pięknego. Pewnie będzie stado chętnych :1luvu:

koty nie potrafią kłamać
wyraz pyszczka Pagedzika mówi sam za siebie
dobrze mi mrrrrrr

Tak- to Bambi łobuziak :mrgreen: hm, z Pageda ma chęć do podgryzania rąk :mrgreen: ale ma bardziej łobuzerskie spojrzenie i zupełnie inne gabaryty :mrgreen: on jest drobnym kocurkiem..no i nie pozuje mi do zdjęć tak pieknie jak Paged. To był jeden z moich ulubionych modeli :1luvu:

berni

[poprzednia][następna]