Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:może na Bałuckiego Dymitra by Pani przyjęła?
j3nny pisze:Kikur nie w domu?
Akima pisze:Odnawiam dzisiaj allegro. Kogo nie ogłaszać bo ma już dom z tych nowych ? Agłaja, Dusia, Aisza ?
Prosze o info.
noemik pisze:Etiopia, grafik jest na stronie krakvetu pod linkiem kontakt -> dyżury lekarzy.
Zmeinili, wreszcie jest marcowy.
Dziś w hucie jest teraz e.chwastowska, potem s. jakóbczyk-bodek
noemik pisze:żadnej z nich nie polecam.
ta druga młoda. niedoświadczona jeszcze.
jutro jest orzeł i kobiałka wg grafika.
Tosza pisze:Akima pisze:Odnawiam dzisiaj allegro. Kogo nie ogłaszać bo ma już dom z tych nowych ? Agłaja, Dusia, Aisza ?
Prosze o info.
Podpinam się jak zwykle bezczelnie pod fundacyjne ogłoszenia i prosze o Gucia. Podaj mi "normalny" e-mail, to wyślę nowe ładne zdjęcia. Ja sama nie robię ogłoszeń z bardzo prostej przyczyny-nigdy nic z moich własnych ogłoszeń nie poszło, jak ktoś inny je robi, to lepiej lub gorzej, ale JAKOŚ idzie. Więc przestałam się wysilać na darmo![]()
Jak pewna pani sie nie rozmysli, to w weekend Franek idzie do nowego domu. Trzymajcie kciuki-jestem zmęczona piątką tymczasów, które są u mnie od ponad pół roku.
noemik pisze:wczoraj Marina dała się głaskać.
ale tam, gdzie mieszka, nie jest jej źle.
przespałam się i na spokojnie wg mnie Marina i Dymitr do wypuszczenia - na dniach- jutro?
może na Bałuckiego Dymitra by Pani przyjęła?
tak samo armaturki wracają do siebie w tym tygodniu, prawda?
----
na którą trzeba kotkę dziś do Agamy dowieźć?
kto jedzie do Zielonek w środę po kocurki, kto może?
Etiopia pisze:noemik pisze:żadnej z nich nie polecam.
ta druga młoda. niedoświadczona jeszcze.
jutro jest orzeł i kobiałka wg grafika.
Ok no to jutro się wybiorę. Choć obu panów nie lubię ......
noemik pisze:do orła jak przyjmuje w hucie tez?
kto zawiezie Majkę na sterylkę z Chocmskiej na os. Mistrzejowice Nowe 9 do Agamy? Tweety napisała, że wstępnie na 16tą ma być w lecznicy. Myślę, że jak dotrze na 17tą, to też będzie ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 418 gości