S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 13, 2010 21:37 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Założyłam nowy wątek dla naszej piąteczki super miziastych koteczek :D nie wiem co z tego wyjdzie , ale zawsze warto spróbować :) więc jak ktoś chce może zaglądać i ewentualnie podrzucać :D
viewtopic.php?f=13&t=108933&p=5729459#p5729459

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 13, 2010 21:56 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Jeśli u schyłku zimy już jest tyle kotów w "schronisku" to strach pomyśleć, co się będzie działo na wiosnę :roll: Proszę więc o datki na zapewnienie sterylizacji i leczenie kotów, które zawitają na wiosnę do Kociej Chatki. Każda złotówka to krok do lepszego życia dla tych pokrzywdzonych przez los i ludzi zwierząt . [/size][/b] Obrazek

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Axa76 - 25 zł - jest wpłata :P
Mar_tika - 20 zł -jest wpłata :P
Kicia_Kluska - 15 zł - jest wpłata :P
Bona44 - 30 zł - jest wpłata :P
Bubor - 100 zł - jest wpłata :P
mamaja4 -35 zł -jest wpłata :P
Kleo - 30 zł - jest wpłata :P

Jesli ktoś potrzebuje nr mojego konta prosze pisać :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob mar 13, 2010 22:00 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wzięłabym całą piątkę jakbym tylko miała warunki...

Kiedy mogę się pojawić na kociarni i pomiziać wszystkie piękności? :kotek:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Sob mar 13, 2010 23:16 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Kicia_Kluska pisze:Wzięłabym całą piątkę jakbym tylko miała warunki...

Kiedy mogę się pojawić na kociarni i pomiziać wszystkie piękności? :kotek:

Jutro weiczorny dyżur ma Baśka,tylko jeszcze przed dyżurem musimy podjechac do Dorotki i zaszczepić Ramzesa.Co do godziny najlepej z Baska się ugadać :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie mar 14, 2010 8:32 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dzień dobry Kocia Chatko :D
Kochani moze jeszcze znajdzie się kilka osób, które chciałyby wspomóc Kocia Chatkę?
Bardzo prosimy przyłączcie sie do naszej
Akcji Wiosennej na Kocią Chatkę ciężki okres przed nami. Akcja sterylizacji, leczenie, karmienie, czynsz, światło......same wydatki a w kasie coraz bardziej widac dno
:roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 14, 2010 15:06 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Pozdrawiam Chatkę :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie mar 14, 2010 15:10 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Hop na 1.
Dzisiaj na porannym dyżurze w Kociej Chatce ubawu miałam co niemiara.
nowe pannice wypuszczone i wszystkie chcą na ręce.
Jedna przed drugą.
I tylko miau miau miau.
Nic nie da się zrobić :ryk:
A jak wziełam na ręce to tak mruczły i robiły takie błogie minki że az serce pęka że nie mają swojego kochającego domku.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie mar 14, 2010 18:26 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Do góry piękne panny po domki :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 14, 2010 19:35 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Przypominamy nasze super miziaste dziewczyny :D bardzo dla nich DT są potrzebne miziaki i super proludzkie koteczki :D
1.Obrazek
FABIA
2.Obrazek
FELICIA
3.ObrazekObrazekObrazek
JESSY
4.Obrazek
GAJA
5.Obrazek
LIWIA

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie mar 14, 2010 20:25 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

POtwierdzam, byłam właśnie na kociarni...Wszystkie kotki są super miziaste! Nie wiedziałam którą mam głaskać, bo każda się pchała pod ręce i na nogi.

Naprawdę super kotki! :kotek:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Nie mar 14, 2010 22:06 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wyniki wymazu z ucha Pedzla dostarczone do Kessie.Jutro gościu idzie do weta (do Molickich)i zobaczymy jakie zastosują leczenie.

Zwirek dostarczony na kociarnię.

Shebę zawiozłyśmy do Dorotki i Basia od razu zaszczepiła Ramiego.Widać po Ramzesie jak dom stały i domowe warunki zmieniają kota.Ramzes vel Strupiak zrobił się pieknym hebanowym kocurkie,troszke przytył tu i tam ,futrzysko zgęstniało,śmiało wita się z człowiekiem bo od razu kita wędruje do góry,przytula się bez obaw, da wziąśc się na ręce.Poprostu serducho rosnie :)

We wtorek sterylki ale..

Fabia dostała ruji dzis usilnie molestowała nasza nową ciotkę od miziania,Liwia trochę się wyciszyła ,a Felicia niestety została zaatakowana przez Dyzia i ma wylew w oku :?
Oczywiście oberwało się też biednemu Bońkowi :(
Teresa wszystkie kotki wracają z ksiązeczkami ,popros też Michała o ksiązeczkę dla Festi,Tary i Kalinki .Ostatnio nie miał na stanie ksiązeczek .Ważne!! bo kalinka pojechała do adopcji bez ksiązeczki ,a nowy dom usilnie się o nią dopomina :roll:

mar_tika

Post » Pon mar 15, 2010 7:45 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dzieńdobry o poranku. Początek tygodnia. :roll: Leci ten czas nawet nie wiem kiedy :wink:
MIKUŚ

Post » Pon mar 15, 2010 7:48 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

witam się z rana :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon mar 15, 2010 8:34 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dzień dobry Sosnowiec.
Oj Rami coś dzisiaj po tej szczepionce nietęgi - rozłożył się (martwię się bo kolo został sam do 17-tej.

A Sheba wczoraj nawet zwiedzała i w nocy nawet bawiła się zabawkami.
A dzisiaj rano spała pod sufitem w takim koszyku, a później jak weszłam to nigdzie jej nie było.
Cwaniara tak się schowała że wychodząc nadal jej nie znalazłam.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon mar 15, 2010 9:42 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:Dzień dobry Sosnowiec.
Oj Rami coś dzisiaj po tej szczepionce nietęgi - rozłożył się (martwię się bo kolo został sam do 17-tej.

A Sheba wczoraj nawet zwiedzała i w nocy nawet bawiła się zabawkami.
A dzisiaj rano spała pod sufitem w takim koszyku, a później jak weszłam to nigdzie jej nie było.
Cwaniara tak się schowała że wychodząc nadal jej nie znalazłam.

Sheba się bawiła 8O 8O Jestem w szoku 8O

mar_tika

[poprzednia][następna]