Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 9:50 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

annskr pisze:Właśnie zajrzałam.... i zrobilo mi się przykro...

Miałam okazję poznać Erin66 i jej zwierzaki, w tym bardzo, bardzo starego pieska pod szzególną ochrona. I ona, i jej Rodzice zrobili na mnie jak najlepsze wrażenie. Zwierzaki zadbane i kochane.
Myślę, że tam naprawdę dzieje się coś bardzo trudnego, że potrzeba jeszcze trochę cierpliwości, że wszystko wkrótce się wyjaśni, sprawy fnansowe też.

Aniu, ja też cały czas mam nadzieję.
Poznałam Erin66, sporo rozmawiałyśmy, wiem, że ma wielkie serce i dużo robi dla zwierzaków.
Tylko mi smutno, że zostawia nas kompletnie bez informacji.
Ja rozumiem, jak ktoś ma footra, nie musi się opowiadać tu i ówdzie, ale jeżeli ktoś prosi o pomoc, dostaje od innych tę pomoc, albo chęci pomocy, a odpowiada jedynie milczeniem, to już przykre :| Prośba o znalezienie Mosiowi domu pojawiła się w końcu stycznia, to już półtora miesiąca czekania na tekst do ogłoszeń i zdjęcia :roll: :(

W innym wątku Erin66 odezwała się jeszcze 27.02:
Erin66 pisze:Mojej rujka rozkręciła się od 2 dni na dobre.........
Troszkę mnie już martwi bo nic nie je... tylko wygina się, płacze, turla.... tak całe dnie.
Próbowałam kilku karm.... próbowałam dziś filetów gotowanych z kurczaka.... NIC.
Miłość jej w głowie, nie jedzenie

:roll: :|
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw mar 11, 2010 19:58 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

hm.. :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon mar 15, 2010 3:52 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Kochane.
Weszłam na forum i... jest mi ogromnie przykro.
Tzn w pełni rozumiem wszystkie Wasze słowa. Nie wiedziałyście co się dzieje ze mną i z moimi zwierzętami.

Krótko to wyjaśnię. Po wielu tygodniach walki przegrałam. Mojej babci już ze mną nie ma. To był najgorszy czas w moim życiu, więc błagam nie dziwcie się, że zniknęłam.

Co do adopcji kotki. Zdecydowałam się na nią na początku stycznia. Maleńka jest u mnie i już zawsze będzie. Wtedy nie byłam w stanie przewidzieć, że życie potoczy się zupełnie innym torem.

Ponieważ to temat o Mosiu.... czas na trochę Mosia.
Pieniądze, które otrzymałam w pełni zostały przeznaczone na zabieg kastracji, leczenie oraz pielęgnację Mosia! Jeśli tylko będzie taka potrzeba przedstawię dowody wpłat u weterynarza. Nie chcę by ktokolwiek miał wątpliwości co do mojej uczciwości wobec zwierząt. Im zawsze jestem oddana...

Dziś to jedyne zdjęcie jakie udało mi się zrzucić na forum:
Obrazek
jutro postaram się o więcej bo kilka ich wykonałam w tym czasie....

Jeśli chodzi o szukanie chłopakowi domu. Moi znajomi stale rozwieszają plakaty. Ogłoszenia pojawiają się w gazetach. Miałam kilku zainteresowanych ale dziwnym trafem po informacji,że jest już kastratem kontakt się urywał.... :/

Erin66

Od: Śro gru 23, 2009 20:13

Post » Pon mar 15, 2010 7:38 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

bardzo mi przykro Erin66 :(. Rozumiem, że to wszystko co teraz przeżywasz jest dla Ciebie bardzo trudne. Rozumiem też, że w takich chwilach inne sprawy schodzą na plan dalszy...

To co mogę podpowiedzieć - to podeślij nam ogłoszenie, zamieścimy na portalach internetowych. Dziś internet to główne okno na świat, wiele ludzi tutaj właśnie szuka zwierzaka. Napisz w ogłoszeniu, że chłopak jest już po zabiegu, to od razu wykruszy się ta część chętnych, która bezmyślnie chce koty rozmnażać.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon mar 15, 2010 8:44 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Erin66 bardzo mi przykro z powodu Twojej Babci...... :(
rozumiem teraz czemu zniknęłaś i przepraszam jeśli poczułaś się urażona, lecz tak jak napisałaś, nie wiedziałyśmy co się z Tobą dzieje. Jeszcze raz przepraszam.

Tak jak pisze rybcie wyślij nam tekst który jest na plakatach, zdjęcia może weźmiemy z tego wątku i zobaczysz, że Moś znajdzie super dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 15, 2010 9:09 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

magdaradek pisze:Erin66 bardzo mi przykro z powodu Twojej Babci...... :(
rozumiem teraz czemu zniknęłaś i przepraszam jeśli poczułaś się urażona, lecz tak jak napisałaś, nie wiedziałyśmy co się z Tobą dzieje. Jeszcze raz przepraszam.

Mogę się tylko pod tym podpisać.

Przepraszam i ja.

Ja nie wątpiłam w Twoją uczciwość.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Post » Pon mar 15, 2010 19:13 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

To ja tez przeprosze, mialam watpliwosci czy szukasz mu domu a nie czy wydalas na cos innego kase. bardzo mi przykro ale nie wiedzialam. Czyli mos szuka domku- bardzo sie ciesze
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto mar 16, 2010 9:45 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

No to teraz czekamy na przyjęcie przeprosin i zdjęcia kawalera :) :oops:

Myszeńk@

Post » Śro mar 17, 2010 10:39 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Czekamy cierpliwie i przy okazji nie dajemy Mosiowi zaginąć w czeluściach ... :)

Myszeńk@

Post » Czw mar 18, 2010 8:28 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Myszeńk@ pisze:Czekamy cierpliwie i przy okazji nie dajemy Mosiowi zaginąć w czeluściach ... :)

:roll:

Myszeńk@

Post » Czw mar 18, 2010 8:41 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Mosiuniu co u ciebie koteczku?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 19, 2010 9:15 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

:twisted: :roll:

Mosiaczku, gdzie Twój dom? :|

Myszeńk@

Post » Sob mar 20, 2010 18:45 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Myszeńk@ pisze::twisted: :roll:

Mosiaczku, gdzie Twój dom? :|

Pytanie gdzie znowu Mosiu się zapodział :evil:? Nie przejmuj się kochaniutki my Ci tu nie pozwolimy zginąć 8)

Sasanka.

Od: Pon sty 25, 2010 12:47

Post » Pon mar 22, 2010 8:57 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Erin66 pisze:jutro postaram się o więcej bo kilka ich wykonałam w tym czasie....

Owo jutro to 16. 03 ... :roll: :|
Czekamy :)

Myszeńk@

Post » Pon mar 22, 2010 10:55 Re: Moś- plaskaty pluszak. Szukamy DS!!! / new foto str 9

Do góry Mosiu!

KamiKami

Od: Pon cze 08, 2009 11:33

[poprzednia][następna]