sawanka1 pisze:Aniada , koteczka na moim zdjęciu to właśnie od Jasminy![]()
A, kumam, czyli właścicielką tej Piękności jest bucząca Jasmina?? A Sawanka tylko zdjęcie wstawiała? Kurczę, zaległości mam w puchatkowych historiach.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sawanka1 pisze:Aniada , koteczka na moim zdjęciu to właśnie od Jasminy![]()
Jasmina pisze:Lola (szyldkret niebieski z białym) daje jej trochę odpór i też piorunuje wzrokiem
sawanka1 pisze:Gitana
jest cudowna![]()
Serniczek pisze:sorki za prywatę ale mozna zwizualizować Terminatora:oczeta niewinne ale cała reszta winna i mina pt"jeżeli ktos mówi,że wale Balbine po łbie-to kłamie podle bo ja Cukiereczek jestem"
molly88 pisze:Gdy zostanie wyczesany i puszcza sie go wolno to leci na zbity pysk do burego i wali go równoi zrozumiec tu koty
![]()
Serniczek pisze:Jasmina jak na placu boju?????
Jasmina pisze:Z tego sztresu lekko nawalonam ( i dosłownie - całe dłonie w szramachi wskutek wspomagaczy antysztresowych
)
Zaczynam się przystosowywać do życia na krawędzi - w końcu: kto powiedział, że "zioło" jest nie O'Ki liczę na kilka godzin snu ( w przeciwieństwie do dzisiejszej nocy).
Bardzo mi pomaga świadomość, że jak się zaburzę totalnie - Gitana może liczyć na jakieś kilkanaście potencjalnych forumowych domków![]()
![]()
![]()
A może zostawię towarzystwo i niech się docierają a JA SIĘ ODDAM DO ADOPCJI
kasiunia773 pisze:Jasmina masz tak wspaniałe poczucie humoru ze chętnie Cię zaadoptuję![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości