Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 13, 2010 11:22 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

ja 2 razy czekałam na takie wyniki i za każdym razem było to stresujące bardzo :( pamiętam, że babka w szpitalu powiedziała mi za pierwszym razem, że jak coś niedobrego się dzieje to wyniki są bardzo szybko, a jak ok to się czeka normalnie lub nawet dłużej. ja za 1 razem czekałam 1,5 miesiąca i miałam wizję wszystkich smiertelnych chorób jakie mi tam znajdą :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob mar 13, 2010 11:26 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Nie bój się tego wyniku. On nie będzie inny od bania a tylko się denerwujesz. Poza tym i tak wiadomo, że będzie dobrze. Niedługo, jak mówi AYO, usuną ci instalację i będziesz mogła zapomnieć, że cokolwiek ci dolegało.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob mar 13, 2010 11:28 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

U nas się czeka trzy tygodnie zawsze. :? Dobrze że jestem farbowana, bo bym osiwiała.A pani doktor powiedziała,, że wyhodowałam sobie coś potężnego i powiedziała jeszcze coś, czym mnie postraszyła. Jak badał mnie inny lekarz dwa tygodnie temu, to szyjka była podobno ok. Teraz jest "spękana" i pani doktor uznała, że tez wycinki do badania. Jak to się posuwa w takim tempie, to nie wróży najlepiej :strach:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob mar 13, 2010 15:35 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponamao-wiem,ze jestes cała w domu juz dawno
nie odzywałam sie bo swinka jestem :pig:
ale kciuki trzymałam,i trzymam, słowo

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob mar 13, 2010 17:38 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Już mi lepiej :D Łeb mnie nie boli :D Tylko... wiecie ja miałam kiedyś problemy z tarczycą i mam wrażenie, że wracają, bo mam takiego gula w gardle, że momentami jest mi niedobrze :? Koleżanka mówi, że to stres, może i tak, bo denerwuję się, choć bardzo się staram wyluzować :roll: Jestem histeryczką, wiem... :oops:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob mar 13, 2010 18:28 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Prawie każda z nas jest.... :oops: momentami :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob mar 13, 2010 19:52 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Wiecie dziewczyny Pompon to chyba czuje, że ja chora jestem. Okazuje mi uczucia tak intensywnie jak nigdy przedtem. Nawet zaczął mnie udeptywać, czego jeszcze nigdy nie robił 8O Buziaki mokrym noskiem i ocieranie pysiem serwuje mi co kilka minut, a leży obok mnie na oparciu sofy cały czas, co chwilkę dotykając mnie delikatnie łapką w twarz, jakby mnie chciał pogłaskać. :1luvu: Słodziutkie moje kociątko :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob mar 13, 2010 20:14 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ze stresu to się człowiekowi wszystko może zepsuć, wszystko, wszyściutko. My to na codzień trochę lekceważymy ale to święta prawda. Nawet grzybicy można dostać ze stresu. denerwujesz się i produkujesz kortyzon, za dużo kortyzonu osłabia układ immunologiczny. Mens sana in corpore sano, choć ja uważam, że jest dokładnie odwrotnie :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Nie mar 14, 2010 17:40 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Hej jak zdrówko? :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie mar 14, 2010 19:25 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

czytam, ale się rzadko odzywam :oops:
trzymaj się pomponmamo, będzie dobrze :ok: Cieszę się, że Pimpek znalazł dom.
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Nie mar 14, 2010 19:45 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Dzisiaj mi cały dzień straszne dziecko okupuje kompa :? Choć usze przyznać, e mała robi co może, żeby mi pomóc :1luvu: jest naprawdę kochana i bardzo się stara być grzeczna i wyręczać mnie w różnych czynnościach. Najgorzej, że muszę posprzątać mieszkanie, bo wszędzie jest pełno sierści i żwirku, a nie bardzo mam ochotę i siłę na to :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 14, 2010 19:49 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Przeleć mietło i spokój. Od brudu się nie umiera tak zaraz :wink:
A my mieliśmy gości i trochę chyba padłam na nos.
Obrazek

babajaga

Post » Pon mar 15, 2010 8:51 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Może się i nie umiera, ale ja nie lubiem :| Dzisiaj idę po wypis ze szpitala i może jakąś decyzję co dalej :roll: Dam znać, jak się coś dowiem. Czy ktoś mógłby mnie potrzymać za rękę...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon mar 15, 2010 9:17 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Pomponmamo - miałam mięśniaka wielkości fest grapefruita oraz całą bandę różnych innych wypustek, których w tym miejscu nie powinno być - jak przeczytałam sobie wyniki hispatu to mi włosy dęba stanęły, taki asortyment był :evil:
W takich wypadkach nie ma na co czekać tylko chlasatć po całości [nie pozwól sobie jajników zostawić - stanowia źródło potencjalnych komplikacji], zrobią Ci szlyczny bikini sznyt i będziesz śmigać jak nóweczka - wolna od stresów :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon mar 15, 2010 10:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Masz rękę i cztery łapki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]