trawa11 pisze:estre pisze:
Kto go tam wie
a gdzie mu będzie lepiej , niż u Ciebie
Coś wymyślimy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:estre pisze:
Kto go tam wie
a gdzie mu będzie lepiej , niż u Ciebie
estre pisze:Przeklejam, napisałam w złym wątku:
Dziś rano wstałam i w całej kuchni były białe ślady łapek, jakby z mąki.
Szukałam przyczyny i znalazłam.
Chester chce dać dyla...
Chyba mu się u nas bardzo nie podoba bo wydrapał dziurę w ścianie tak na głębokość 1cm. No i ten tynk poroznosił po domu
shira3 pisze:Próbuje robić podkopW sumie mu się nie dziwię, jaką gwarancję ma kocina, że go znów czegoś nie pozbawisz?
estre pisze: Ale nie mogę nigdzie dostać małych opakowań, wszędzie jakieś wielkie wory.
Nie chcę kupić takiej wielkiej ilości tylko, żeby sprawdzić czy smakuje...
shira3 pisze:estre pisze: Ale nie mogę nigdzie dostać małych opakowań, wszędzie jakieś wielkie wory.
mam ten sam problem, Rudi wybredny jest i jedziemy na RC, słyszę, że RC do swojej ceny wcale taką rewelacją nie jest więc chętnie przeszłabym na co innego, cóż kiedy jak piszesz wory są w dobrej cenie. A jak nie będzie chciał? Sama nie dam rady
estre pisze:shira3 pisze:estre pisze: Ale nie mogę nigdzie dostać małych opakowań, wszędzie jakieś wielkie wory.
mam ten sam problem, Rudi wybredny jest i jedziemy na RC, słyszę, że RC do swojej ceny wcale taką rewelacją nie jest więc chętnie przeszłabym na co innego, cóż kiedy jak piszesz wory są w dobrej cenie. A jak nie będzie chciał? Sama nie dam rady
Znalazłam w końcu małe opakowanie w zoo-dragon. Za 800g z przesyłką wyjdzie 44,90
izydorka pisze:a nie lepiej w zooplusie, dobrać sobie coś do 99 ( polecam piaseczek Golden Grey).
piasek zawsze się przyda, a ten jest piekielnie dobry, no i możesz spróbować
Applaws z kurczakiem
- 400 g 13,80 (3,45 / 100g)
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel, zuza i 176 gości