Jesli piszesz o Wiolecie to w tym momencie umarlam ze smiechu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:
Afatima ty jesteś specjalistką w obrażaniu ludzi ale tym razem sobie daruj
agiis-s pisze:serum jeśli możesz zorganizować pomoc dla kotów pani Izy to będzie to wielka sprawa
wypada tylko trzymać kciuki żebyś była tą jedną jedyną która będzie w stanie zadowolić Izę i sprostać jej wymaganiom
bo dotychczas ci którzy ją znają nie dali rady
iza71koty pisze:Troszkę posypało Ola. Ale to już takie chyba ostatnie podrygi tej zimy.Bardziej martwi mnie teraz te błoto paskudne.
Ciężko sie jeżdzi rowerem.
wiora pisze:wlasnie sobie sluchalam A.Jantar
wiec zacytuje
'nic nie moze przeciez wiecznie trwac'
glowa do gory zima sie skonczy,bloto wiatr osuszy(oby jak najszybciej)i slonce wkoncu zaswieci![]()
najwazniejsze ze dzien juz coraz dluzszy
Czasem mam wrażenie, że tak zwyczajnie o to, kto kogo nie lubi [a nie o jakieś 'obiektywne' standardy]. Bo to, co u jednych 'ujdzie', u innych jest natychmiast wyłapywane, jako błąd i odstępstwo.(...) Nie rozumiem jednak wysiłku, który się wkłada, by merytorycznie uzasadnić własną prywatną niechęć. Dużo prościej by było, gdyby ktoś napisał: 'czepiam się ciebie, bo cię nie lubię'. Ale nie. Pojawiają się elaboraty na temat tego na przykład, że nielubiany nie stosuje się do zaleceń weta, podczas gdy w innym miejscu forum nielubiący jawnie pisze o tym, że sam takie zalecenia lekceważy.
Żeby nie było, że jestem bez skazy. Niestety - zdarzało mi się. Nad czym ubolewam niezmiernie i staram się od dłuższego czasu już tego nie robić.
Z kolei czasem mam wrażenie, że chodzi o władzę. [Takie postrzeganie sytuacji społecznej - czyli również forumowej - to ewidentnie wpływ książki Zybertowicza Przemoc i poznanie. Stare, ale czasem mi się 'beka'. ] O możliwość dyktowania warunków, wymagania ich spełnienia i weryfikacji wg własnych standardów narzuconych komuś. Pół biedy, gdy osoba narzucająca sama spełnia własne wymogi. Ale tu zwykle dochodzi do zgrzytu.
(...)
NIE PRÓBUJ NIGDY IŚĆ POD PRĄD
NIE PRÓBUJ NIGDY SZUKAĆ PRZYCZYN
Z SZEREGU NIE WYŁAMUJ SIĘ
BO JESTEŚ NICZYM , NICZYM
NIE PRÓBUJ NIGDY MÓWIĆ NIE
NIE PRÓBUJ NIGDY SZUKAĆ PRZYCZYN
JEDNOSTKA WSZAKŻE ZEREM JEST
TY RÓWNIEŻ JESTEŚ NICZYM"
panimama pisze:Witam drogi panie .Pani Izo ja tam panią podziwiam i nie ma co się przejmowac jakimiś głupawymi tekstami .A u mnie słoneczko byłam na spacerze .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Wojtek i 44 gości