Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:Ciesze się,że pieniądze się przydały.To była moja osobista prośba do Cypiska o nr konta. Taką przyjełysmy zasade w Puchatkowie-kierujemy pomoc (jezeli to mozliwe) na bezpośrednie konto beneficjenta. Nie mamy nic przeciw fundacjom- uznałam jednakże,że Puchatkowo docierając bezpośrednio do potrzebującego-może sie porozumieć dokładnie co do zakresu koniecznej pomocy i pomoc trafia szybciej do rąk opiekuna.Zwłaszcza jesli potrzeba dotyczy leków-przepraszam za zaistniałe perturbacje z księgowaniem.....kociowi zdrówka życzę.... Puchatkowo.
Kocia Dolina pisze:Komunikat w sprawie użytkowniczki cypisek (wklejam link w tym wątku z racji powiązania ze sprawą).
http://forum.kociadolina.pl/vt_f=8&t=152&start=0
Beliowen pisze:Mogę rzucić małą uwagę?
Kot Cypis miał mieć zdiagnozowaną PNN
tymczasem w poście z 27 marca cypisek informuje, że za pieniądze od Puchatkowa kupiła pastę Uro-pet i karmę Urinary
jakim cudem fundacja nie zwróciła uwagi na tę rozbieżność między diagnozą a zaleceniami?
Iwona J. dokonała też na koszt Fundacji zakupu karmy ROYAL CANIN Urinary 6kg oraz pasty BIOWET Uro-pet (są to produkty stosowane wyłącznie u kotów z przewlekłą niewydolnością nerek).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 649 gości