Kto będzie na wystawie w Łodzi?

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 28, 2004 15:02

grzeszny pisze:
ktosia pisze:Ja bede, poznac mnie po wielkim aparacie z lampa

Jaki aparat? Bo dużych będzie dużo :D

Zajrzyj do galerii "Spotkania" - Kinski albo Promenada. Znajdziesz tam ten aparat. Ktosię zresztą też.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro kwi 28, 2004 15:11

Hahaha! Ja miałam w Szczecinie identyfikator forumowy na klatce i zdjęłam go w końcu, jak po raz któryś usłyszałam podobny dialog zwiedzających:

-"A co to za rasa?"
- " No co nie widzisz? Przeciez tu napisane: NUKA "

Tak więc jadę do Łodzi ze swoja koteczką rasy NUKA :lol: , ale teraz uzbroje się i w identyfikator i w "informator" dla ogladających.

nuka

Od: Czw sty 15, 2004 14:18

Post » Śro kwi 28, 2004 15:22

grzeszny pisze:
ktosia pisze:Ja bede, poznac mnie po wielkim aparacie z lampa

Jaki aparat? Bo dużych będzie dużo :D

Oj takich duzych to raczej watpie ze duzo :) a juz szczegolnie z lampa :)
-> http://miau.pl/spotkania/pics.php?u=kinski/28&t=

Bede wypatrywac pilnie wszystkich forumowiczow, mam nadzieje ze nikt nie umknie :)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Śro kwi 28, 2004 15:29

Mnie zaczepiajcie, bo znając swoje możliwości to nikogo nie zauważe, dopóki mi nie zamacha identyfikatorem przed nosem :lol:

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Czw kwi 29, 2004 15:31

Będę podziwiać kocie piękności uzbrojona w identyfikator, wypatrując forumowiczów (jakbym kogoś przeoczyła to krzyczcie!), tylko, no właśnie, kiedy najlepiej przyjść?

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Pt kwi 30, 2004 23:45

Może też będę.

aguś

Od: Czw sty 29, 2004 20:51

Post » Pt kwi 30, 2004 23:46

To wspaniale! :D

kociamatka

Post » Sob maja 01, 2004 21:03

Zaproszenie.

Serdecznie zapraszamy na XXVII i XXVIII Międzynarodową Wystawę Kotów Rasowych, która będzie miała miejsce w Hali „Społem” w Łodzi przy ul. Północnej 36 w dniach 15 i 16 maja 2004 w godz. 10:00 – 18:00.

Nasze wystawy organizowane pod patronatem Międzynarodowej Federacji Felinologicznej – FIFe od lat cieszą się ogromnym zainteresowaniem publiczności i mediów. Tegoroczna wystawa jest pierwszą wystawą kotów w Polsce zorganizowaną z Unii Europejskiej.
W opinii wytrawnych felinologów zdołaliśmy już zasłużyć sobie na miano jednej z najlepszych wystaw kotów w Europie, między innymi ze względu na doborową obsadę sędziów. Tegoroczny skład sędziowski przyjedzie z Francji, Szwecji, Belgii, Włoch, Finlandii, Danii, Norwegii, Ukrainy i Polski.
Łódzkie wystawy kotów przyciągają zawsze najznamienitszą kocią arystokrację z różnych krajów Europy, jak również zwykłe „dachowce”, które na naszych wystawach oceniane są w klasie kotów domowych. Mnogość ras i odmian barwnych kotów prezentowanych na naszych wystawach może przyprawić o zawrót głowy nie tylko miłośników felinologii; można spotkać tu popularne koty perskie i syjamskie, bardzo popularne, olbrzymie main coony i norweskie leśne, oraz także wyjątkowo rzadkie rexy z karakułowym futrem, bezogoniaste manxy i japońskie bobteile czy też bezwłose sphinksy a nawet niezmiernie rzadkie w Polsce koty rasy ragdoll. Na tę wystawę już zgłosiły swój udział koty z wielu krajów Europy.
Dodatkowym urozmaiceniem, które wprowadziliśmy w Łodzi są wystawy specjalistyczne. W tym roku mamy ich aż dwie, 15 maja, w sobotę odbędzie się Specjalistyczna Wystawa Kotów Maine Coon, jednej z popularniejszych ras kotów w Europie a w niedziele zorganizowaliśmy specjalistyczną wystawę rasy ragdoll, niezwykle rzadkiej, niebieskookiej rasy kotów.
W tym roku nasza wystawa jest największą, jaka dotychczas odbyła się w Łodzi i jedną z największych w Polsce, gromadząc po ok. 350 kotów różnych raz każdego dnia wystawy.
Od wielu już lat na łódzkich wystawach kotów doskonale bawią się ich najmłodsi miłośnicy. Organizowane przez nas konkursy plastyczne corocznie gromadzą wspaniałe i uzdolnione plastycznie dzieciaki, które próbują przelać na papier magiczne piękno kocich oczu. W tym roku również zorganizowane będą najróżniejsze konkursy i zabawy dla najmłodszych w tym konkurs plastyczny.
[b]Po raz pierwszy „Cat Club – Łódź” ufundował w tym roku także nagrody dla zwiedzających, główna nagroda to telewizor! Koty oczywiście także będą mogły opuścić wystawę z wieloma nagrodami, jedną z nich jest ufundowany przez PLL LOT bilet lotniczy do Barcelony dla kota i jego opiekuna.[/b]
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszych wystaw i prosimy o poinformowanie w mediach o jednym z ciekawszych wydarzeń kulturalnych Łodzi i jednej z ciekawszych imprez zoologicznych w Europie.

Z wyrazami szacunku ~ Zarząd „Cat Club – Łódź”.

Łódź, 30 kwietnia 2004.

Hoody

Od: Wto sty 07, 2003 21:03

Post » Pon maja 03, 2004 21:19

Będę w Łodzi w sobotę 15, też się wybiorę z samego rana i chyba tez z aparatem. No i koniecznie z identyfikatorem :D
Obrazek

zołta

Od: Pon wrz 22, 2003 10:04

Post » Czw maja 06, 2004 8:14

ja chyba też wreszcie pojadę zobaczyć jak to wszystko wygląda :) jakoś nigdy nie było okazji...
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Śro maja 12, 2004 21:26

Będziecie w sobote czy w niedziele?

kociamatka

Post » Czw maja 13, 2004 16:53

Ja bede w niedziele caly dzien.
Aparat duzy, czarny, rowniez z duza lampa blyskowa. Wzrost moj rowniez duzy (197cm) - mozna zaczepiac i prosic o zdjecia kotow 8) , zmieszcze duzo (cyfrowka).

Tu widac sprzet i mnie: http://koty.rokcafe.pl/spotkania/pics.p ... pri/103&t= ,
lampa dodatkowo bedzie pewnie z nasadka rozpraszajaca dla zmylki ;) : http://www.raysfoto.pl/lumiqest/images/lq_09.gif

(chyba za duzo "duzo" uzylem w poscie? ;) )
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Czw maja 13, 2004 16:57

możecie powiedzieć sląd macie identifikatory tez chce mieć :wink: :?:
Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Pt maja 14, 2004 20:37

Ufff, niewiele brakowało, żebym nie dostała urlopu, po raz kolejny zresztą. Będę w niedzielę, z identyfikatorem rzecz jasna.
Identyfikatory "wyczarowuje" Estraven, dostałam go będąc na spotkaniu.

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Pt maja 14, 2004 20:55

Ja chyba jednak jutro :roll:

kociamatka

[poprzednia][następna]