Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
Do domów poszły: Zosia po panu co wyjechał do Anglii, czarna drzyjmordka z 2, Siostrzyczka i Xymena. Do dt pojechały: jamniczka Zuzia i szczenior asta z przepukliną.
Bartuś chory, gila złapał W 3 przemiły pingwinek po zmarłym, kociopies. Podobno znaczył w domu - jest wykastrowany, może piasek w moczu? Szkoda, bo fajny kot. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytac o testy Pascala...
Domek Xymeny wyglądał na fajny, mam nadzieję że koteczce się uda. Bardziej bedę się martwił o Siostrzyczkę. Chmurka jest w kiepskim stanie, fizycznie może nie ma tragedii ale jest bardzo zamknięta, chociaż daje się głaskać. Paskal też zamknięty i nieufny Za to pingwin po zmarłym w 3 bokcie, cudo
Uff, dobrze, ze Xymenie się udało - oby juz nigdy nie straciła domku. Bardzo mi żal tych biedactw, które już myślały, że wyrwały się ze schronu - a tu znowu do niego wracają. Kciuki za Pascala i za wszystkie kociaste