3 tygodnie po operacji :) Jestem prawie zdrów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 7:32 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

podniosę może ktoś kto jest po podobnych przejściach coś napisze???

meakulpa

Od: Czw gru 08, 2005 9:27

Post » Pt mar 12, 2010 7:46 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

Po narkozie jest zaburzona regulacja temperatury. Pewnie dlatego jest chłodny.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46

Post » Pt mar 12, 2010 9:36 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

grzać grzać grzać i do weta! :!:
Serniczek

Post » Pt mar 12, 2010 11:58 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

Witam
Nasza nocna walka z termoforem przyniosła jakiś efekt Troszkę wzrosła temperatura :roll: na razie nie wiemy czy się utrzyma ale nie przestajemy grzać. Na wejściu u weta miał 37,5 a przy lekko ciepłej kroplówce i poduszce elektrycznej wzrosła do 38,5 teraz po godzince w domku zaczyna troszkę spadać niestety na razie nie udało nam się znaleźć takiej poduszki ani w sklepach ani u znajomych :( Szukamy a do tego czasu termoforek oraz kocyk. Widzę, że jest lepiej bo dzisiaj bardzo chciał się wydostać z klateczki, a za zgodą weta zrobił mały spacerek do kuwetki z siusiu ale jednak nadal jest bardzo słaby....
Poduszka elektryczna albo koc z regulowaną temperaturą zalecany ale gdzie takie cholerstwo kupić ...
Byliśmy w kilku sklepach i niestety albo akurat nie mają a w jednym sklepie mieli ale nie działał :evil:
Może ktoś ma jakiś pomysł gdzie zdobyć albo może pożyczyć????

Kaziu masz rację, że przyczyną może być chłodny ze względu na zaburzoną regulację tak weci mówili ale również powodem może być przegrywanie walki przez Toffula ale my go wspomożemy w tej walce. Od środy do końca tygodnia urlop więc damy radę tylko ta paduszka...
Grzejemy dalej...

meakulpa

Post » Pt mar 12, 2010 13:39 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

ELEKTRYCZNA PODUCHA ZDOBYTA :ryk:
Maluszek ma coraz lepszą temperaturę aktualnie utrzymuje się 38,4 oby tak dalej ....

meakulpa

Post » Pt mar 12, 2010 13:58 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

:ok: :ok: :ok: A futra krzyżują ogonki na szczęście!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt mar 12, 2010 17:43 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

Dzięki za ogonki i kciuki :) Zofia&Sasza
Malutki ma temperaturkę w miarę taką samą 38,3 do 38,7 sprawdzamy co dwie godzinki.
Podusia się sprawdziła ale mały też już sam troszkę podtrzymuje temperaturę także po troszku liczę, że się poprawia
Wracam do mojego łobuziaka :)

meakulpa

Post » Pt mar 12, 2010 18:30 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

:ok:
dalej trzymam kciuki.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pt mar 12, 2010 19:03 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

Dzięki wielkie jesteście :aniolek:
Kciuki nadal super mile widziane

meakulpa

Post » Pt mar 12, 2010 19:55 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

Trzymamy milcząco ale nieustająco :ok: :ok: :ok: :kotek: :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt mar 12, 2010 20:38 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

DZIĘKI WIELKIE
Mały na razie bez zmian, nie polepsza się ale co najważniejsze- nie pogarsza
To na razie musi nam wystarczyć..
Biedny jest ten mój Toffulek :cry: taki słabiutki....łzy w oczach stają

meakulpa

Post » Sob mar 13, 2010 6:08 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

Trzecia noc za nami!!! Od wieczoru temperaturę utrzymuje nie kto inny tylko sam Tofful :P
Ranna ruchliwość daje iskierkę nadziei, że może to ten długo wyczekiwany przełom :?: :!: :?: Pojedziemy do weta na kontrolę i kroplówki, zobaczymy co powie :roll:
Oby dobre rzeczy. Udało się złapać sisi na badanko zobaczymy co mówi mocz.

Czy nikt nie miał kociaka po operacji pękniętego wrzodu na dwunastnicy :?: :?:

meakulpa

Post » Sob mar 13, 2010 9:55 Re: Wrzód na dwunastnicy! Czy ktoś się spotkał z tym? Pomóżcie

Kciuki i ogonki zaciśnięte :ok: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob mar 13, 2010 10:04 Re: Wrzód w dwunastnicy!!! Potrzebne wsparcie psychiczne!!!

meakulpa pisze:Trzecia noc za nami!!! Od wieczoru temperaturę utrzymuje nie kto inny tylko sam Tofful :P
Ranna ruchliwość daje iskierkę nadziei, że może to ten długo wyczekiwany przełom :?: :!: :?: Pojedziemy do weta na kontrolę i kroplówki, zobaczymy co powie :roll:
Oby dobre rzeczy. Udało się złapać sisi na badanko zobaczymy co mówi mocz.

Czy nikt nie miał kociaka po operacji pękniętego wrzodu na dwunastnicy :?: :?:

nie po operacji wrzodu ale o wielu innych operacjach-jesli w trzeciej dobie jest poprawa-uszy do góry. Jeszcze nie czas na odtrąbienie wygranej wojny-ale bitwa wygrana na pewno!!!!! Powodzenia w dochodzeniu do pełnego zdrowia!!!! :D
i piszcie jak wypadła"pogaduszka" z moczem.....
Serniczek

Post » Sob mar 13, 2010 10:40 Re: Wrzód na dwunastnicy! Czy ktoś się spotkał z tym? Pomóżcie

Może do transporterka i grzejnik elektyryczny pod spód ?

Moje koty mają tak na zimę zrobione.
Postawione na skrzynkach albo krzeslach a pod spodem grzejnik elktryczny,
mają bardzo ciepło.
Temperaturę mozesz regulować a transporter bardzo szybko się nagrzewa i trzyma ciepło.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]