kropkaXL pisze:kalair pisze:
Iriska przesyła buziaczki-słodka jest!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hej Kasiulek poranny!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:kalair pisze:
Iriska przesyła buziaczki-słodka jest!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:witajcie , ja zaraz do pracy lece .....ale hurra popoludnie mam wolne....![]()
tematem dnia u mnie bedzie sprzatanie i ......czesanie kotow , pierza sie niesamowicie ,czy u Was tez?
u mnie Gucio praiwe lysieje...z ogona zostalo wspomnienie....a pod futrem zostal chudy kot.....bo przeciez lataja z Ryskiem jak dwaj wariaci ....kalair pisze:anulka111 pisze:witajcie , ja zaraz do pracy lece .....ale hurra popoludnie mam wolne....![]()
tematem dnia u mnie bedzie sprzatanie i ......czesanie kotow , pierza sie niesamowicie ,czy u Was tez?
Oj, dzisiaj do pracy też? Hej Anuś. Moje się pierzą. Zwlaszcza Iriska. Jedno wielkie pierze z niej. Będzie też sprzątanko!
anulka111 pisze:zamawiam na po pracy zdjecie Iriski siedzacej zainietej we wlasny ogonek .....i takiez pozostalych dam ,by nie czuly sie urazone)) Kalair nadaj jak w pracy ???? ja niestety juz musz esie zbierac ....mam dzis krotko w pracy ale wsciekle intensywnie caly ranek sie szykowalam ...a komorke pewien koci ogonek utopil mi w mleku i nie wiem cyz to da sie naprawic
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:witajcie , ja zaraz do pracy lece .....ale hurra popoludnie mam wolne....![]()
Oj, dzisiaj do pracy też? Hej Anuś. Moje się pierzą. Zwlaszcza Iriska. Jedno wielkie pierze z niej. Będzie też sprzątanko!
u mnie Gucio praiwe lysieje...z ogona zostalo wspomnienie....a pod futrem zostal chudy kot.....bo przeciez lataja z Ryskiem jak dwaj wariaci ....
kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami przedpołudniową porą
Hej Buborku z panienkami ! Wyspałeś się?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannami przedpołudniową porą
Hej Buborku z panienkami ! Wyspałeś się?
Jak zwykle , z przerwą na podanie pannom śniadanka około 5
kalair pisze:A, to norma. A ja się dzisiaj rano nie dałam!Za to wczoraj maupy nie chcialy usnąć..Szalały, syczały, fuczały, szurały, drapały..Myślalam, że dostanę kota..
bubor pisze:kalair pisze:A, to norma. A ja się dzisiaj rano nie dałam!Za to wczoraj maupy nie chcialy usnąć..Szalały, syczały, fuczały, szurały, drapały..Myślalam, że dostanę kota..
Od kogo Kalair ?
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:A, to norma. A ja się dzisiaj rano nie dałam!Za to wczoraj maupy nie chcialy usnąć..Szalały, syczały, fuczały, szurały, drapały..Myślalam, że dostanę kota..
Od kogo Kalair ?
Od własnych kotów!![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Od kogo Kalair ?
Od własnych kotów!![]()
Trzeba było nie oddawać dziewczyn do popsucia to może byś dostała , akurat mamy marzec - wiosna idzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, haaszek i 27 gości