Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Czw mar 11, 2010 21:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt mar 12, 2010 9:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Dziękujemy...

Wielbłądzio pisze: A co mi tam, wkleję...

Wczoraj byli u nas Goście. Żadne z Gości jak dotąd samo się nie ujawniło, więc po cichu liczę na to, że może Autor przepięknych Drańskich fotek poczuje się do praw autorskich i przemówi :mrgreen:
Oto cudne zdjęcia zrobione dobrym aparatem, czyli jak na nasz wątek - rarytas :wink: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No mówiłam, że bure są już tak powtornie grube, że ich nie poznałam. Lilian tu nie ma na fotkach, ale toczy się dosłownie :mrgreen: . Tadzik ma przepiękne oczy - ale zołza jest nadal. Zahaczyła mnie pazurem.

Nie wiem, czy poznajecie, ale to czekoladowe to Maciej :P . W sierpniu zaczął brązowieć - a teraz - proszę: prawie syjam -
czekoladka. Ale tak samo upierdliwy: "no głaszcz mnie, no mnie, nie Lilian, zostaw tego goopiego Pioplusia - mnie głaszcz, no szybciej, mrrrr...." :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt mar 12, 2010 9:39 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

Dzie nowa część Dranii??? Bo Ci założymy!!!! :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt mar 12, 2010 17:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

Marcelibu pisze:Dzie nowa część Dranii??? Bo Ci założymy!!!! :mrgreen:

:ryk:

Dranie świetnie wyszły na zdjęciach ale tak to już zazwyczaj z gwiazdami bywa 8) :wink: , nie tyle dobry aparat ani nawet fotograf co uroda modeli przesądziła sprawę :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt mar 12, 2010 20:10 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

Marcelibu pisze:Dzie nowa część Dranii??? Bo Ci założymy!!!! :mrgreen:

Czy to jest pogróżka :twisted: czy oferta :mrgreen: ?
Poczekam spokojnie :smokin:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt mar 12, 2010 20:13 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Dziękujemy...

Marcelibu pisze:No mówiłam, że bure są już tak powtornie grube, że ich nie poznałam. Lilian tu nie ma na fotkach, ale toczy się dosłownie :mrgreen: . Tadzik ma przepiękne oczy - ale zołza jest nadal. Zahaczyła mnie pazurem.

Co fakt, to fakt: ale zrobiłam to specjalnie, umyślnie go upasłam, bo lubię znęcać się nad Twoim koteckiem. Pora, żeby już wrócił do SWOJEGO domu - jutro Ci go przyniosę 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt mar 12, 2010 21:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

Cześć tu Żaba. Zobaczcie, co zrobiłem: viewtopic.php?f=1&t=108890

Wielbłądzio

[poprzednia]