» Pt mar 12, 2010 21:45
Re: Reklama sklepu - okrucieństwo!
Edzina pisze:seidhee pisze:Edzina, niewinność twojego serca mnie porusza

Myślisz, że oni w ogóle się przejmują rodowodami? Bo moim zdaniem to po prostu typowy wykręt pseuducha, "rodowody się należały ale związek to kłamliwa klika i robią nam problemy".
No wlasnie nie wiem. Ragdolle dlugo byly wylacznie z rodowodami (ostatnio pojawily sie bez, ale to chyba wszyscy wiedza dlaczego...) Podejrzewam, ze hodowli w Polsce jest malo. Ktos musial im je sprzedac. Albo kupili za granica z jakimis innymi rodowodami. Jakies dokumenty do wgladu maja.

I tu sie mylisz , hodowli jest pelno jak grzybow wyroslo ,bo rasa zrobila sie modna, niektore zwiazki zezwalaja na prawie wszystko , mogli kupic kotka z opcja nakolankowa i oszukac hodowce i zaczac rozmnazac stad brak papierow

(( wystarczylo,ze dwoch hodowcow nabrali,czesc hodowcow sprzedaje ragdolki jak leci do hodowli,wiec wczesniej czy pozniej musz atrafic na byle kogo

((((((( rozpaczam ,bo mam takie dwa pieszczochy i wyobrazam sobie dramat tych kociakow i ich rodzicow

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.