Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 19:45 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Wizyta bedzie jutro a do domku w niedziele:))

jalusinda

Od: Nie mar 07, 2010 17:49

Post » Pt mar 12, 2010 20:18 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Super :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob mar 13, 2010 12:39 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

jalusinda pisze:Wizyta bedzie jutro a do domku w niedziele:))
oooo, to calkiem ekspresowo :) A wyprawka dla nich juz skompletowana?

o ile pamietam, Twoja corka ma na imie Amelka? :D To beda 2 Amelki czy zmiana imienia kici? Choc przyznam, ze jak dla kota to jest sliczne imie, a ja z reguly nie jestem zwolenniczka nadawania zwierzetom ludzkich imion. :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 14, 2010 19:55 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Witam goraco w ten paskudny dzien:)) Frociaczki grzeja sie juz pod lozeczkiem Amelki:) Frotka ( teraz Aniolek-nie pytajcie, corcia wymyslala;) ) jest bardzo niesmiala. Siedzi malenka w kaciku i sie nie rusza, natomiast Amelka (teraz Zuzia;) ) juz zwiedza pokoj. Nasza kicia Lusinda syczy na dziewczyny, ale mam nadzieje ze sie szybko polubia:) Kicie sa tak urocze, ze az chce sie je miziac!!! Dalam im teraz wolowinki i mam nadzieje, ze cos skubna. Bardzo dziekuje Justynie i Beacie za transport koteczek. Milo bylo Was poznac!!!:)))

jalusinda

Post » Nie mar 14, 2010 23:24 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

no to pora zmienic tytul watku :)
Ciesze sie bardzo :) No, koteczki :) :piwa: duzo zdrowka w nowym domku zycze :) o milosc sie nie martwie :) jestem pewna, ze bedziecie jej mialy pod dostatkiem, a moze i az nad to :D

Kociara82

Post » Pon mar 15, 2010 1:05 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

jalusinda pisze:Witam goraco w ten paskudny dzien:)) Frociaczki grzeja sie juz pod lozeczkiem Amelki:) Frotka ( teraz Aniolek-nie pytajcie, corcia wymyslala;) ) jest bardzo niesmiala. Siedzi malenka w kaciku i sie nie rusza, natomiast Amelka (teraz Zuzia;) ) juz zwiedza pokoj. Nasza kicia Lusinda syczy na dziewczyny, ale mam nadzieje ze sie szybko polubia:) Kicie sa tak urocze, ze az chce sie je miziac!!! Dalam im teraz wolowinki i mam nadzieje, ze cos skubna. Bardzo dziekuje Justynie i Beacie za transport koteczek. Milo bylo Was poznac!!!:)))

No to za nowe mieszkanki :ok: :ok: :ok: Frociaki, ale Wam sie udalo :) Teraz, jak juz sa u Ciebie, spokojnie moge zmienic tytul watku :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 15, 2010 10:22 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

nareszcie w domku i są razem :1luvu: , cudowna wiadomość, teraz pora na następnego tyskiego mruczka

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pon mar 15, 2010 10:25 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

teraz to juz definitywnie koniec cierpien i smutku, teraz nastal czas radosci, milosci i dluuuuuugiego, szczesliwego, beztroskiego zycia, koteczki kochane! :) Badzcie grzeczne w nowym domku, zebysmy sie nie musialy za was wstydzic ;) hehehe :mrgreen: Nie, o, zatuje ;) Wiem, ze wy przeciez madre kicie jestescie :) Napiszcie, jak wam minela pierwsza noc w nowym domku?

miłka marzy mi sie tak wspanialy i oczywiscie wspolny domek dla sniezynek :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon mar 15, 2010 11:16 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

no ja myślę, że skoro Frociaki znalazły domek to Śnieżynki też znajdą, trzeba go tylko wypatrywać i trzymać kciuki :ok:

miłka

Post » Wto mar 16, 2010 6:15 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

Witajcie:) Prazek i Violavi, Was oczywiscie tez bardzo milo bylo poznac!!! Buziaki gorace :1luvu: I dzieki za wizyte.

Noc o dziwo spokojna, zadnego miauczenia czy drapania.
Zalatwily sie ladnie do kuwety i spia zakopane w swoja kolyderke. Juz nie uciekaja na moj widok i daja sie miziac. Anioleczke nawet sama sie domaga smerania:)) Oczywiscie dziewczyny sa zamkniete same w pokoju. Dzis zapoznam je z Lusinda (4 Latka).
Milego dnia :D

jalusinda

Post » Wto mar 16, 2010 8:01 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

ciekawe jak kicie na siebie zareaguja. Pewnie bedzie fuczenie i syki... :? :roll: jak to zwykle na poczatku bywa.

Kociara82

Post » Wto mar 23, 2010 22:40 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

Zapraszam wszystkich chętnych na bazarek dla Rudzika
Kosmetyki dla chorego Rudzika u Justy&Zwierzaki

miłka

Post » Pt kwi 02, 2010 11:07 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

Obrazek
Wesołego Alleluja!

Kociara82

Post » Pt kwi 02, 2010 19:04 Re: Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

Gdy nadejdą Święta
niech nadzieja i radość
zastuka do Waszych drzwi,
a Wielkanoc przyniesie
pomyślność, szczęście
i piękny uśmiech każdego dnia

Pecia, Niusiu, Kajtuś, Albercik i ja

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob kwi 10, 2010 17:52 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

witam, bardzo cieszę się że kotki znalazły dom razem :D . Jakiś czas temu odpowiedziałam na ogłoszenie o nich ale w końcu wzięłam miejscowego kota ... a potem drugiego . Taki "lokalny patriotyzm". 8)
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

[poprzednia][następna]