Mruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze::mrgreen: no to ja zaczne z majem i kawalek skarbonki dla PANI ZOSI viewtopic.php?f=1&t=96655dyrektorka co mysli
i domek inny jakiś
![]()
myślalam o p.Zosi i o Opolu FAN
viewtopic.php?f=1&t=103276&p=5671845&e=5671845

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze::mrgreen: no to ja zaczne z majem i kawalek skarbonki dla PANI ZOSI viewtopic.php?f=1&t=96655dyrektorka co mysli
i domek inny jakiś
![]()
myślalam o p.Zosi i o Opolu FAN
viewtopic.php?f=1&t=103276&p=5671845&e=5671845
krynia08 pisze::mrgreen: no to ja zaczne z majem i kawalek skarbonki dla PANI ZOSI viewtopic.php?f=1&t=96655dyrektorka co mysli
i domek inny jakiś
![]()
pucio79 pisze:krynia08 pisze::mrgreen: no to ja zaczne z majem i kawalek skarbonki dla PANI ZOSI viewtopic.php?f=1&t=96655dyrektorka co mysli
i domek inny jakiś
![]()
oczywiście jestem na TAK i za p. Zosią i za Opolem
odwiedzilam watek seniorkowy bo sprzedalam strój kujawianki i pojechalam na wczasyMruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze:krynia08 pisze:KTO DO NAS DOLĄCZY![]()
![]()
POSZUKIWANY NOWY PRESTIŻ
jestem leń
ja też
pucio79 pisze:trzymajcie mnie bo z krzesła spadnę![]()
![]()
krynia08 pisze:pucio79 pisze:trzymajcie mnie bo z krzesła spadnę![]()
![]()
![]()
teraz spadniesz
http://www.youtube.com/watch?v=_3sNGAhiL40
krynia08 pisze:i jak bede tak siedziala na miau to tak będę wygladala![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uzPhsbhZ ... re=related
Agness78 pisze:Bardzo dziękujemy KS za wsparcie leczenia połamanej kotki PUMKI![]()
![]()
![]()
Dzięki pieniążkom kicia miała opłaconą wstępną diagnostykę i karmę specjalistyczną przez okres kiedy była pod opieką mawin.
Dziś wieczorem kotka trafi do swojego domu. Po wielu rozmowach, sprawdzeniu zabezpieczeń i podpisaniu restrykcyjnej umowy,
kotka wraca pod opiekę swoich dotychczasowych opiekunów. Mamy nadzieję, że decyzja jest słuszna. Kotka będzie pod naszym nadzorem i mamy nadzieję że leczenie we własnym domu będzie przebiegać jeszcze szybciej i skuteczniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maryla mama Luli i 84 gości