Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 08, 2010 19:48 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dziękujemy Ciocie za życzenia! :1luvu:
Wam również i Waszym kocim kobietkom życzymy wszystkiego najlepszego!! :piwa: :balony: :surprise: .

Moje panieneczki nadal grzeczne i coś wydaje mi się, że Gagunia pobiła już swoje rekordy nielania! :ok: :D. Nie chcę nawet liczyć, żeby nie zapeszać! :ok: :1luvu:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Wto mar 09, 2010 7:30 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

I gra gitara :ok:
Kochane koteńki :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 10, 2010 11:19 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dzień dobry! :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw mar 11, 2010 13:13 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Cześć Ciocie :D

Dziś mija 4 latka, jak ugięłam się przed małą kupką nieszczęścia w klatce, zabrałam ją ze schronowej niewoli i przywiozłam do domu w zasadzie nieświadoma kompletnie tego, co zrobiłam. Zza krat patrzyły na mnie te jej wielkie smutne ślepka, a gdy wzięłam ją na ręce, bała się ta brudna chudzinka poruszyć, ze strachu chyba, że znów ją włożę do klatki :(.
No i nie mogłam tego zrobić :oops: . Zapakowano mi ją w karton i od tej pory jesteśmy już razem na dobre i na złe! :1luvu:
Mam nadzieję, że Niunieńka nie żałuje spontanicznego zachowania swojej pańci :wink: i jest u mnie szczęśliwa! :1luvu:

Niuniunia to bardzo grzeczny i kochany kotek :1luvu: . Nieufna bardzo w stosunku do innych ludzi, ale swoją pańcię bardzo kocha swoim maleńkim kocim serduszkiem :1luvu: .

Niunieńko kochana moja, życzę Ci 100 jak najbardziej udanych kocich lat! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw mar 11, 2010 13:25 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No to wszystkiego najlepszego dla Was obu :piwa:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pt mar 12, 2010 7:50 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Najlepszego Dziewczyny! :1luvu: :kotek: :piwa:
A jak się miewają panienki?
Niunia jest bardzo grzeczna, ajak Gagu-(nie)-Lejka?

Erin

Post » Pt mar 12, 2010 14:27 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Uleńko, to wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Niunieńki! :1luvu: Niunia na pewno szczęśliwa, że ją wybawiłaś od schronu :love: Aż się wzruszyłam jak sobie wyobraziłam tę przerażoną kocią kuleczkę...

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt mar 12, 2010 15:34 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dzięki Nanetko! :1luvu:
Ja też się wzruszyłam, jak przeczytałam to co napisałaś :1luvu: .
Do dzisiaj pamiętam doskonale jej przerażenie, smutek i strach przed poruszeniem się, gdy wzięłam ją tylko na chwilkę na ręce :cry:.
Bała się maleńka, że znów pewnie ktoś będzie jej chciał zrobić krzywdę :twisted: :cry:. Zresztą tę traumę hoduje w swoim ślicznym łebku do dziś ;(. A pańcia wiele by dała, by dowiedzieć się, kto ją tak skrzywdził i złamał psychikę, że do tej pory nie ufa nikomu poza mną :(.
Gdybym dorwała tego drania, to nie odpowiadałabym za swoje czyny :twisted: .

Znalazłam kilka zdjęć Niunieńki z 1-ych chwil pobytu w swoim domku. Wyglądała tak biednie, że jak patrzę teraz na te zdjęcia, to ryczeć mi się chce :(

Obrazek Obrazek Obrazek

A po 1-ej toalecie zaczęła maleńka wyglądać już tak :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Pecha miała nawet w czasie sterylki :(. Tak poharatano jej brzuszek, że ja, głupia w swojej nieświadomości, myślałam, że tak właśnie się wykonuje taki zabieg :twisted: . Te zdjęcia zrobione są 2 m-ce po zabiegu, a rana goiła jej się chyba przez pół roku :roll: :twisted: .

Obrazek Obrazek

A teraz taka jestem śliczna! :1luvu: :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt mar 12, 2010 22:24 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ło rety jaka bidulka z niej była :(

Arsnova

Post » Nie mar 14, 2010 0:13 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Siostra pożyczyła mi aparat i mogłam dziś obfotografować moje ślicznotki :1luvu:
Trochę więc aktualnych zdjęć moich cudnych serduszek :D :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie mar 14, 2010 8:19 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Cudowne koteńki :1luvu: :kotek: :1luvu:

Erin

Post » Nie mar 14, 2010 10:38 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

:1luvu:
I udało się Gagulca przyłapać w bezruchu 8O

Arsnova

Post » Nie mar 14, 2010 14:19 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze: :1luvu:
I udało się Gagulca przyłapać w bezruchu 8O

No właśnie nie bardzo :?
To cudne malutkie jest cały czas w ruchu i pozować nie chce :(.
A moja siostra stwierdziła autorytatywnie, że zdjęcia Gaguni nie oddają ABSOLUTNIE urody i wdzięku jej cudnego pyszczka i że malutka w ogóle nie jest fotogeniczna :roll: .
Wg niej, Gagunia w rzeczywistości jest 10 razy śliczniejsza :D :1luvu: .

I może faktycznie coś w tym jest, bo Gagunia, poza niewątpliwą urodą, posiada tak dużo kociego wdzięku, a zdjęcie niestety już tego nie odda :D .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie mar 14, 2010 17:14 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No to kolejna sesja zdjęciowa moich ślicznych łebków :D :1luvu:
Niestety, nie udaje mi się uchwycić ich najładniejszych poz, bo cały czas się ruszają :roll: :(
No ale jak dorwałam się do aparatu siostry, to wykorzystuję na maxa :mrgreen: .
Podziwiajcie Ciocie, bo jest co podziwiać! :ok: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon mar 15, 2010 8:33 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No nie mogę, jakie miny :o
Śliczne koteńki, może kiedys będę miała okazję zobaczyć śliczności na żywo ...

Ulla pisze:Obrazek Obrazek

Erin

[poprzednia][następna]