Piękna TRIKOLORKA KESHA ma DOM!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 22:24 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Minely niespełna dwa dni.. Napewno lepiej, ale naprawde pomimo puchatego futerka moge policzyc jej wszystkie kostki:(
Daje jej mniejsze porcje w mniej wiecej rownych odstepach czasu. Ona by pozarla na raz ile wlezie, wiec nie chce zeby jeszcze z naglego po wychudzeniu przekarmienia sie pochorowala.. No ale te kilka dni jeszcze powinno juz ustabilizowac jej jedzenie :) Skoro mowisz, ze nie powinno byc problemu to super, chce by miala to jak najszybciej za sobą..

Co do zwirku to w kauflandzie tez taki jest i takiego uzywamy na codzien..:) Ten lepszy Kesha dostala ( nie powiem teraz widze roznice miedzy tanim a drozszym zwirkiem .. :roll: )

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Czw mar 11, 2010 22:40 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Sama jestem często pod kreską więc wiem jak się ratować 8) Gdy już tak mocno bieda przydusi to nawet papier toaletowy jest ok,tylko trzeba zmieniać często.
Weterynarz musi podjąć taką decyzję, pewnie kotkę zważy itp. Tu głównie chodzi o narkozę, bo sama sterylizacja ( gdy jest wykonana prawidłowo) chyba nie przeszkadza w chudości kotki.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw mar 11, 2010 23:29 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Jest cicha wielbicielka Kici, z Lublina.
Daleka droga, ale moja znajoma zgłasza nieśmiały akces na DS :)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Czw mar 11, 2010 23:41 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

kwiatkowa pisze:Jest cicha wielbicielka Kici, z Lublina.

Oooo,DS się szykuje :D

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Pt mar 12, 2010 8:47 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Wczoraj byłam w lecznicy na Kaprów w Gdańsku - mają jeszcze miejsca na tanie sterylki (100,00 zł + 20,00 dopł. za morfologię, którą warto przed zabiegiem zrobić); trochę daleko, ale kolejką spokojnie można z Wejherowa dojechać, od kolejki jest już blisko. Wcześniej trzeba zadzwonić i się umówić: http://www.wet-kaprow.pl/j1/index.php?o ... 5&Itemid=1
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pt mar 12, 2010 10:02 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Te tanie sterylki i wykaz wetów którzy je robią sa na stronie forum arki, w gdyni tez sa weci i w rumii ....
biore sie za robienie bazarku, wkoncu dzien wolny uhhh :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt mar 12, 2010 12:07 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

kwiatkowa pisze:Jest cicha wielbicielka Kici, z Lublina.

Oooooo 8O Ja wiem, ze kicia zachwyca soba ale , zeby AZ tak? :twisted:
W sumie zdziwiona nie jestem.. "Moje" koty zwabiaja po siebie z roznych stron swiata :lol: Bydgoszcz, Warszawa.. teraz moze Lublin? :)
Znajoma ma koty inne, psy? Bo domyslam sie, z miau nie jest? :)

maria_z pisze:Wczoraj byłam w lecznicy na Kaprów w Gdańsku - mają jeszcze miejsca na tanie sterylki (100,00 zł + 20,00 dopł. za morfologię, którą warto przed zabiegiem zrobić); trochę daleko, ale kolejką spokojnie można z Wejherowa dojechać, od kolejki jest już blisko. Wcześniej trzeba zadzwonić i się umówić: http://www.wet-kaprow.pl/j1/index.php?o ... 5&Itemid=1

Dziekuje Ci za info! Podgórski/Szczypior w Rumi tez ciacha kotki z PKDT, tez inaczej patrzy na zwierzaki znalezione.. Do niego ma mnie kto podwiesc za darmo, a powiem szczerze, ze do Gdanska to koszt mojego dojazdu to ponad 10 zl ( ktore doloze zapewne tutaj w Rumi do sterylki ) :oops:
Ponadto kotka strasznie stresuje sie podrozami..Wyje w kontenerku cala podroz w niebo głosy, probuje sie wydostac.. jak jade samochodem do Rumi jest to 15 mint, a do tego w cieplym,cichym i zamknietym aucie moge ja miec na rekach i wtedy jest spokojna.. :)

Marea dziekuje, ze.... jestes :D :1luvu:

Angel_

Post » Pt mar 12, 2010 12:25 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

viewtopic.php?f=20&t=108860

Podbijajta czasem... :lol:
Obrazek

Marea

Post » Pt mar 12, 2010 12:38 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

trzymam kciuki za ślicznotę!
Myślę,że chudość az tak bardzo nie przeszkadza w sterylce drosłej kotki i to zaciążonej.Pzrecież łapie sie dziczki i wozi na ciachanie.A ich stan różny jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 12, 2010 12:46 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Za pieknosc z tej kici, ja to setki kilometrow od Wejherowa.
W Wejherowie mieszka moja wspaniala Ciocia i mam sentymencik do tamtych stron.
Za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Pt mar 12, 2010 14:02 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Ptok w takim razie serdecznie pozdrawiam :D

Ehh.. zobaczcie co mnie dzisiaj spotkało.. Jam chyba św. Franciszek tego osiedla.. :roll:

viewtopic.php?f=1&t=108368&start=30

Angel_

Post » Pt mar 12, 2010 14:33 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Angel_ pisze:Ptok w takim razie serdecznie pozdrawiam :D

Ehh.. zobaczcie co mnie dzisiaj spotkało.. Jam chyba św. Franciszek tego osiedla.. :roll:

viewtopic.php?f=1&t=108368&start=30

Moja mama ma to samo :lol: królik w kartonie, kociak na klatce, a ostatnim szałem szałów był 7 tyg. szczeniak w ogródku pod blokiem w srodku sobotniej nocy piszczący w niebogłosy....szczeniak i to sliczny 8O i tak juz z nimi został :lol:
http://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=13 ... ostcount=1
http://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=15 ... stcount=33

mam nadzieje ze linki sie otworzą :?: bo byc moze rejestracja na tamtym forum jest potrzebna.... :roll:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Pt mar 12, 2010 14:58 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

No chyba juz tak poprostu mamy - miłosnicy zwierzat :lol: Same nas znajdują..
A psiaczek PRZEŚLICZNY!! Z takiej małej kulki wyrosło przecudne psisko , cos w typie labka zdecydowanie :D

Kesha apetyt wciaz ma, załatwia sie ładnie i .... nie chce opuscici kibelka :lol:
Myslalam, ze bedzie darła sie w niebogłosy zamknieta, a ona nie ma zamiaru sie z tamtad nawet ruszyc :)

Jedrek zaczyna mi sie dziwnie zachowywac coraz bardziej... Skacze na drzwi, wyje i nachalny jest..Chyba wezme ta kase co mam , jak maz mnie nie zje ( cos po tym kolejnym znalezisku humorku chyba nie ma :roll: :twisted: ) to wyloze narazie reszte i jutro go wytne .Zarazem umowie sie na wyciecie Keshy.. Chyba bazarki mi sie juz po malu koncza to kasa powinna sie zebrac do tego czasu ( a moze wet pozwoli mi "donieść" ).

Angel_

Post » Pt mar 12, 2010 15:54 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Szukaj tych wetów z dofinansowaniem za 60 zł od kocurka

Na poprawe humorków :lol:
Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Pt mar 12, 2010 16:28 Re: Poraniona, skrajnie wychudzona, zaciążona (?!) POMOCY!

Podgórski ciacha kocurki tanio (60) a z koteczką na raty pewnie też się dogadasz 8) Podgórski/Szczypior mają też gabinet w Redzie może będzie Ci tam bliżej

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

[poprzednia][następna]