kalair pisze:Mam nadzieję, że mi nie zabiorą kocyka, lubię go!![]()
Ale słodko śpi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:Wtajcie Kretuszki
Ale słodko śpiJa bym też lubiła ten kocyk, taki milutki i moje kolorki
dune pisze:pojechali po bandzie z tym zachwalaniem....ale niestety większosc ludzi tak traktuje zwierzęta
moze sie tylko sie tym nie chwalą...w bardzo wielu domach "potrzeba" dziecka "zabawy" z kotem czy psem
jest priorytetem....przykro mi to przyznac...ale gdy zwracam michasiowi uwage zeby troche ciszej wyrazal swój entuzjazm, bo kotki maja lepsze uszy niz nasze i moga je bolec od hałasu....moja wlasna mama kochajaca koty baaaardzo, swierdza zawsze
"no juz nie przesadzaj, niech sie przyzwyczajają, krzywda sie im nie dzieje"....A pewnie ze sie nie dzieje...ale dlaczego KTOKOLWIEK ma sie przyzwyczajac do czegos co jest dla niego przykre i na dodatek latwe do wyeliminowania....
ale cóz...ja jestem uwazana za histeryczkę...ostatnio usłyszalam nawet ze widocznie kontakty z ludzmi sa dla mnie zbyt trudne a ja jestem leniwa i dlatego wole zwierzęta....no i to na tyle....
Chat pisze:O rany, a ja podobno tez palec wkladalam do oka bokserki mojego ojca... A teraz dzieiakowi, ktory to robi bym wlozyla. Palec do oka
kalair pisze:Takie mam długie łapki i kocyka nie oddam za nic!
maciejowa pisze:kalair pisze:Takie mam długie łapki i kocyka nie oddam za nic!
![]()
![]()
![]()
Cudne![]()
Dzień doberek Kretki i Bożenko
Sihaja pisze:Hej pięknotki
Przyleciałam z pracy, posprzątałam i teraz głodna jestem, ale szkoda mi wstać, bo Joachim ulokował mi sie na kolanach
Nelly pisze:
O qrcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości