+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 11:49 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Witam wszystkich :D
Tunia wylądowała u mnie i wygląda na to, że jej się podoba. Już prawie zadomowiona :o Je ładnie granulki (woli dla juniorków, bo mniejsze), trenuje na zawodowego piłkarza (piłka oczywiście profesjonalna - z folii aluminiowej spożywczej) 8)
I wszystko było by pięknie gdyby tylko ten nowy kolega chciał się z nią bawić. A on tylko ucieka...
Tunia grucha do niego a on nic. Ale mam wrażenie, że z dnia na dzień jego tolerancja się pogłębia. A poza tym to myślę, że po prostu nie chce mu się ruszać tym już grubiutkim tyłkiem :wink:
Panna przespała dziś pół nocy w moich nogach i ćwierć ranka sama. A jak ona potrafi mruczeć... :1luvu:
Dziękuję za Tunię :1luvu:

cieplinka

Od: Wto mar 02, 2010 16:48

Post » Pt mar 12, 2010 13:00 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

cieplinka pisze:Witam wszystkich :D
Tunia wylądowała u mnie i wygląda na to, że jej się podoba. Już prawie zadomowiona :o Je ładnie granulki (woli dla juniorków, bo mniejsze), trenuje na zawodowego piłkarza (piłka oczywiście profesjonalna - z folii aluminiowej spożywczej) 8)
I wszystko było by pięknie gdyby tylko ten nowy kolega chciał się z nią bawić. A on tylko ucieka...
Tunia grucha do niego a on nic. Ale mam wrażenie, że z dnia na dzień jego tolerancja się pogłębia. A poza tym to myślę, że po prostu nie chce mu się ruszać tym już grubiutkim tyłkiem :wink:
Panna przespała dziś pół nocy w moich nogach i ćwierć ranka sama. A jak ona potrafi mruczeć... :1luvu:
Dziękuję za Tunię :1luvu:

No witamy nowa Dużą TUNI na forum.
Fajnie że się zalogowałaś.
Mocno nadal trzymamy kciuki tym razem za Simbę żeby w końcu się odstresował( wklej proszę jego zdjęcia niech zobaczą inni jaki przystojniak :kotek: ).

Tak mi się tez Kasiu pomyślało że możecie na jakąś godzinę np. wynieść Tunię do góry do łazienki lub pokoju żeby Simba w spokoju obwąchał wszystkie kąty spokojnie nie ponaglany przez Tunię.
Może nabierze wtedy do niej dystansu a w końcu zaciekawi go nowa kolezanka i zabawy z nią.
Pozdrawiamy mocno i dziękujemy za domek dla TUNI i szansę dla następnego kociaka na dom pełen miłości :1luvu:

Oczywiście czekamy na fotorelacje :D a z doświadczenia wiem że nie jest to łatwe :ryk:

Obrazek

Nie tak dawno Tunia chodziła za Ramzesem i warczała (a była u mnie tylko miesiąc i już wielka pani na włościach goniła intruza :D )
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt mar 12, 2010 13:26 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Tuniak, szczęśliwego dobrego życia :kotek:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pt mar 12, 2010 13:40 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Ruach pisze:Tuniak, szczęśliwego dobrego życia :kotek:

Dzięki cioteczko :kotek: w imieni Tuniaczka oczywiście :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 12, 2010 13:53 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Super wieści Dorotko :D to może z tej okazji dziś wieczorkiem opijemy to :piwa: w znanym nam miejscu :D bede :wink: ja mój TŻ i braciszek :D
No i oczywiście serdecznie witamy nowy domek Tuni i prosimy o zdjęcia Tuni kolegi :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt mar 12, 2010 14:17 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

A Ramzes nadal chodzi i pomiaukuje :) brakuje mu kociego towarzystwa.
Przylepa z niego ogromna i udeptywacz.
Jak dla mnie to wyrabia 500 % normy :ryk:
Domek który go pokocha będzie najszczęśliwszym domkiem.
Kocia jest nad wyraz spokojne i przymilne.

A te bursztynowe oczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ramzes zajął oczywiście najwygodniejsze kocie miejsce na szafeczce, ale.............. :ryk:

jemu musiałam dać większą podusię (ot taka kruszynka z niego :wink: )
Obrazek

Dla porównania przypomnę Elzunię na mniejszej podusi sie dziewczyna mieściła a kruszynką to ona nie była :P
Obrazek

I jeszcze pare ujęć Ramzesa :D
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 12, 2010 19:49 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Wiesz Dorotka ja Ramzesowi moge zmontowć jakąś kocia towarzyszkę :mrgreen: Zresztą będę u ciebie w niedzielę wieczorkiem na szczepieniu chłopaka więc może jakąś niespodziankę zostawię :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob mar 13, 2010 15:16 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

mar_tika pisze:Wiesz Dorotka ja Ramzesowi moge zmontowć jakąś kocia towarzyszkę :mrgreen: Zresztą będę u ciebie w niedzielę wieczorkiem na szczepieniu chłopaka więc może jakąś niespodziankę zostawię :mrgreen:

Ja ci dam niespodziankę.
Toż imieniny juz dawno miałam.
(Ale wiesz może ta niespodzianką będzie Szeba)
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob mar 13, 2010 15:55 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Wklejam parę zdjęć z nowego domku Tuni
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tunia z dnia na dzień coraz lepiej, ale jeszcze nie ma przyjaźni pomiędzy Simbą a Tunią.
Nie jest też źle, ale potrzeba czasu żeby kociaste przyzwyczaiły się do siebie :D
Nadal trzymamy kciuki za nowy domek Tuni :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie mar 14, 2010 9:02 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Tunia paskuda,ale Simba piękny wielki kocurrro :mrgreen:

mar_tika

Post » Nie mar 14, 2010 9:04 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Dorota Wojciechowska pisze:
mar_tika pisze:Wiesz Dorotka ja Ramzesowi moge zmontowć jakąś kocia towarzyszkę :mrgreen: Zresztą będę u ciebie w niedzielę wieczorkiem na szczepieniu chłopaka więc może jakąś niespodziankę zostawię :mrgreen:

Ja ci dam niespodziankę.
Toż imieniny juz dawno miałam.
(Ale wiesz może ta niespodzianką będzie Szeba)

Jak chcesz to i Szebę da się podrzucić .Baska ją zwlokła na kociarnię to niech ją łapie :wink: Daj znać ale tel bo nie bedzie mnie w domu cały dzień.

mar_tika

Post » Nie mar 14, 2010 15:29 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Mała fotorelacja RAMZESOWA :D

Król Ramzes fotelowy
Obrazek

Król Ramzes błogostan
Obrazek

Król Ramzes kolaniarz
Obrazek

Mordziacha moja kochana :1luvu:
Obrazek

Ramzes jest super myziakiem i kolaniarzem.
Ugniata z zadowolenia non stop jak poczuje miękkie pod łapkami Obrazek :ryk:
No i całuśnik robi się z niego okrutny (trzeba jak najszybciej zrobić remont paszczy - bo długo na bezdechu się nie da podczas Ramzesowych pieszczot).
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon mar 15, 2010 9:08 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

Dzień dobry Sosnowiec.
Oj Rami coś dzisiaj po tej szczepionce nietęgi - rozłożył się (martwię się bo kolo został sam do 17-tej.

A Sheba wczoraj nawet zwiedzała i w nocy nawet bawiła się zabawkami.
A dzisiaj rano spała pod sufitem w takim koszyku, a później jak weszłam to nigdzie jej nie było.
Cwaniara tak się schowała że wychodząc nadal jej nie znalazłam.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro mar 17, 2010 8:03 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

No i jak Ramzes czuje się po szczepieniu?

mar_tika

Post » Śro mar 17, 2010 10:58 Re: +++Kotki Dorotki+++ Ramzes (DT) - Tunia już w DS :o)

terenia1 pisze: (...)
No i oczywiście serdecznie witamy nowy domek Tuni i prosimy o zdjęcia Tuni kolegi :)

Witam,
Tak więc wg prośby zdjęcia Simbka :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A już niedługo fotorelacja Tuńkowa :wink:
Pozdrawiam