KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Oj Inusiu, co tam głośno?
Głodna jesteś?
Nie, tylko tęsknię do towarzystwa, Ciociu
O, widzisz ile towarzystwa!!Wystarczyło głośno krzyknąć!!
Czyli TRZEBA głośno krzyczeć
Moderator: Estraven
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Oj Inusiu, co tam głośno?
Głodna jesteś?
Nie, tylko tęsknię do towarzystwa, Ciociu
O, widzisz ile towarzystwa!!Wystarczyło głośno krzyknąć!!
KAsia Amy pisze:Masz racje Inusiu. Jak ja chodzę w nocy po Dużej to też mnie olewa. Ale jak zaczne krzyczeć to wstaje na równe nogi!
Amy
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Masz racje Inusiu. Jak ja chodzę w nocy po Dużej to też mnie olewa. Ale jak zaczne krzyczeć to wstaje na równe nogi!
Amy
Ja zawsze mam rację!
Inka skromna
MaryLux pisze:aglo pisze:MaryLux pisze:Co Cię tak śmieszy, Ciociu? Nawet kujów biednemu kotu żałują!
Kulka
Kulko, Ty Lekomanko!!!![]()
Ciociu, to komplement czy obelga?
Kuku
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Masz racje Inusiu. Jak ja chodzę w nocy po Dużej to też mnie olewa. Ale jak zaczne krzyczeć to wstaje na równe nogi!
Amy
Ja zawsze mam rację!
Inka skromna
Będę chodzić Twoimi śladami!
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Kulko, Ty Lekomanko!!!![]()
Ciociu, to komplement czy obelga?
Kuku
Kuku, oczywiście, że komplement![]()
Moja Lunka też lubi tableteczki...
KAsia Amy pisze::D
aglo pisze:Jeszcze nie, Ineczko, ale pewnie niedługo zniknę na parę dni.
Ciebie też coś wczoraj mało było...![]()
Wczoraj miałam robione najprzyjemniejsze, jak dla mnie, ciążowe badania-czyli ktg. 30 minut leżenia na łóżeczku i słuchania bicia serducha Antka
.
No i mamy czekać...
Może w ten weekend ??
MaryLux pisze:aglo pisze:Jeszcze nie, Ineczko, ale pewnie niedługo zniknę na parę dni.
Ciebie też coś wczoraj mało było...![]()
Wczoraj miałam robione najprzyjemniejsze, jak dla mnie, ciążowe badania-czyli ktg. 30 minut leżenia na łóżeczku i słuchania bicia serducha Antka
.
No i mamy czekać...
Może w ten weekend ??
Ja wczoraj i przedwczoraj prawie nie mogłam, bo Dużą wysłali na jakieś goopie szkolenie. I na jutro i pojutrze też ją gdzieś ciągną, ale jej się nie chce. Jak jej pomóc, żeny w domu została?
Ciociu, a czemu koniecznie chcesz, żeby Antek już się urodził? Niech poczeka do moich imienin czyli do 18 marca
MaryLux pisze:To środowo-czwartkowe to było okresowe z bhp. A teraz znajomi mnie ciągną na jakieś spychologie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 679 gości