[Białystok7]dziękujemy za głosowanie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 14:42 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Paulina1 - żal tej szylkretki, z pewnością bardzo głodna skoro przyszła. Nikt ją przecież nie karmi.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw mar 11, 2010 16:40 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

plaulinal pisze:Czy możliwe jest, żeby kotka z powodu rujki posikiwała?

Możliwe - moja kocica jak miała rujkę sikała po wszystkim jak rasowy kocur.

MalgorzataJ pisze:Paulina1 - żal tej szylkretki, z pewnością bardzo głodna skoro przyszła. Nikt ją przecież nie karmi.

Proszę bardzo nakarmić kicię :lol:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw mar 11, 2010 16:58 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Kassja - myślę, że byłoby to możliwe, to o ile pamietam na moim osiedlu, i tak karmię kotki codziennie więc jedna więcej .... :D
Obrazek

MalgorzataJ

Post » Czw mar 11, 2010 20:40 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

kochane kociary.
w sellgrosie wyprzedają purinę one adult z wołowiną i ryżem
termin ważności: maj 2010
5.32 za 800 gram
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Czw mar 11, 2010 21:42 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Mo-ty-lek pisze:kochane kociary.
5.32 za 800 gram

a dla juniorów nic nie mają??? przydałoby się, oj przydało... :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw mar 11, 2010 22:49 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

MalgorzataJ pisze:Paulina1 - żal tej szylkretki, z pewnością bardzo głodna skoro przyszła. Nikt ją przecież nie karmi.

My ją teraz karmimy...ale zajada się...!Noszę jej mokre i wodę.Podchodzi blisko ale mimo to prycha.
Migotka i Endi
Obrazek Obrazek

plaulinal

Od: Sob sty 16, 2010 8:57

Post » Pt mar 12, 2010 2:39 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

5.32 za 800 gram

Moje Kochane Kociary,
gdyby, któraś z Was, która mnie zna, jechała po tę karmę, proszę kupić i dla mnie - o ile, oczywiście, to jest DOBRA KARMA /bo ja jej nie znam/ z 5 opakowań.
Będziemy - ja i moi BEZDOMNIAKI - bardzo wdzięczni....

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pt mar 12, 2010 8:34 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Magdulka - widziałam tego kotusia, wygrzewał się na słoneczku na daszku budy u szklarza. Bardzo ładny kotek ale faktycznie bardzo sie boi. Przyglądałam sie mu chwilę, wydaje mi się, że to był kotek domowy.Być może komuś zaginął, nie dopuszczam myśli, że go wyrzucono, może zabłąkał się.
On nie daje się zbliżyć?
Obrazek

MalgorzataJ

Post » Pt mar 12, 2010 8:43 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

jania pisze:
5.32 za 800 gram

Moje Kochane Kociary,
gdyby, któraś z Was, która mnie zna, jechała po tę karmę, proszę kupić i dla mnie - o ile, oczywiście, to jest DOBRA KARMA /bo ja jej nie znam/ z 5 opakowań.

A mogę kupić i przekazać komuś, kto zna? ;)
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Pt mar 12, 2010 9:06 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Sąsiadka podjęła próbę odłowienia ciężarnej kici. Niestety, spryciula jedzonko wzięła i o transporterze ani mowy. Więc pierwsze podejście nie udało się. Będzie próbowała dalej. Kicia ma też córcię, urodzona wg sąsiadki około wakacji - już się nadaje do sterylki?

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Pt mar 12, 2010 9:17 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

MalgorzataJ pisze:Magdulka - widziałam tego kotusia, wygrzewał się na słoneczku na daszku budy u szklarza. Bardzo ładny kotek ale faktycznie bardzo sie boi. Przyglądałam sie mu chwilę, wydaje mi się, że to był kotek domowy.Być może komuś zaginął, nie dopuszczam myśli, że go wyrzucono, może zabłąkał się.
On nie daje się zbliżyć?

Niestety nie. Też wydaje mi się, czy był czyjś. Dałam ogłoszenie na bialystok online i na pupilach. może ktoś się zgłosi
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Pt mar 12, 2010 10:55 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Mo-ty-lek pisze:
jania pisze:
5.32 za 800 gram

Moje Kochane Kociary,

A mogę kupić i przekazać komuś, kto zna? ;)

To i ja bym się dołączyła do zakupów, jeśli mogę prosić, to także 5 opakowań :)
poproszę na pw o informację jak odebrać mogę i uiścić :mrgreen:
bardzo dziękuję

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Pt mar 12, 2010 13:01 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

ellza1 pisze:To i ja bym się dołączyła do zakupów, jeśli mogę prosić, to także 5 opakowań :)
poproszę na pw o informację jak odebrać mogę i uiścić :mrgreen:
bardzo dziękuję

To ja bym tez się może dołączyła :oops: 2 opakowania..
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt mar 12, 2010 18:40 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Z kotkami i pieskami, i innymi zwierzątkami można być szczęśliwym...
Naprawdę....

http://www.youtube.com/watch?v=DtK1bIn58Iw

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pt mar 12, 2010 22:09 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Poradźcie proszę ...

Są dwie wiadomości dotyczące małego Rumcajsika vel Mini: dobra i zła. Ale zła jest niestety dużo gorsza....

No więc kotek się naprawił - śmiga po lecznicy, mruczy, włazi na rączki. Domaga się jedzenia i je.
Wczoraj dostawiał co 2h convalesence strzykawką i Intestinal mokry na siłę.
Dziś natomiast jest w stanie zjeść wszystkich.

Wiadomość zła - test na białaczkę pozytywny.
I... nie wiem co teraz...
Bo - nikt go z lecznicy nie wyrzuca, pani doktor jest naprawdę fajnym człowiekiem. I nie ma tak, że siedzi tam w klatce - przeważnie jest noszony po tak lubi.
Ale miało być tak, że jak stanie na łapki to się przeprowadzi - miałam upatrzone dwa miejsca - niestety w obu nie ma możliwości izolacji od rezydentów.
Wiem wiem białaczka nie przenosi się tak hop siup, ale jednak zakaźna jest.
Pani doktor pluje sobie w brodę że testu nie udało się zrobić wczoraj - wczoraj w jego stanie najbardziej humanitarne byłoby skrócenie cierpienia. Ale dziś już taka opcja nie wchodzi w grę.
Pozostałe parametry ma w normie. Węzły chłonne nie są powiększone. Reaguje na leki.
Tylko kto weźmie na stałe kota (nawet tak kochanego cudownego tulaczka) z białaczką???
ellza, bozennak - pewnie przeczytałyście juz wszystko co się dało nt białaczki. Co radzicie?
Do bani to wszystko :cry: :cry: :cry:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

[poprzednia][następna]