kurczę, właśnie się dotyczałam, że tam ktoś w treści napisał "kociaki"... to może być dużo niepotrzebnych telefonów...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Kasiu, o Czarusiu mówiłam, ale dziewczyna wolałaby kotkę. Więc moze dla jakiejś kotki będzie to szansa
milenap pisze:Małe podsumowanie (chyba bardziej dla mnie)
1 kot - DT w Warszawie (Dobra Dusza chce pozostać anonimowa)w niedzielę do tego domu jedzie Fernandzio
![]()
1 kot - DT u Poker71 - preferowany biało-szary "coś"![]()
1 kot - DT u Cameo - Kamila, też burasek albo coś biało szarego![]()
1 kot - DT u Edziny - może duży czarny![]()
1 kot (a moze nawet dwa) - DS znaleziony dzięki Siasia1981
na razie preferencji brak
![]()
Potencjalne DT:
Edzina - jeśli znajdzie sie miziak, to będzie miał DS![]()
Avian - jeśli znajdzie się typ działkowca![]()
kolejna Dobra Dusza - jeśli znajdzie się prokoci osobnik![]()
I małe streszczenie sytuacji, w punktach, moze będzie czytelniej:
- pomocy potrzebują jeszcze 4 koty
- koty to bezdomniaczki
- ja i koty musimy stąd zniknąć do końca kwietnia, ja wyprowadzam się 450 km stąd, mieszkanie zostanie sprzedane, stracą azyl i opiekę
- dla każdego kota deklaruję określoną kwotę/karmę co miesiąc
- deklaruję, ze zabiorę kota (jeśli nie znajdzie domu w międzyczasie) najpóźniej na jesień/zimę tego roku - mogę podpisać umowy zobowiązujące do tego
- każdy kot zostanie odpchlony, odrobaczony, wykastrowany przed wydaniem
BARDZO proszę o pomoc, potrzebuję tych kilku miesięcy, by na nowo zorganizować swoje życie, tak naprawde od zera i coś przygotować dla tych kotów.
Obiecuję, ze nie zostawię nikogo z problemem, naprawde nie chcę umyć rąk od odpowiedzialności za te koty.
milenap pisze:Magda, wysyłam Ci na pw maila do tej dziewczyny, wyślij jej zdjęcia, może się uda (coś mi poczta nie działa, nie mogę Ci nawet odpisać)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, egw, Google [Bot] i 277 gości