[WRO] Połamana Kotka - po leczeniu, kicia już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 20:54 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Umowa została skonstruowana bardzo restrykcyjne! Będzie dodatkowo podpisana z ramienia TOZ Wrocław. My jako osoby fizyczne niestety nie wiele tak naprawdę możemy przy naszych umowach adopcyjnych, bo tak naprawdę tylko dochodzić praw na drodze cywilnej. Tutaj za adopcją kota stoi organizacja. Domek Pumci jest bardzo blisko mnie. Przynajmniej raz na 2 dni będziemy ją odwiedzać i kontrolować sytuację. Sprawdziliśmy co było można ( zabezpieczenia, wyznaczona lecznica, zwrot kosztów, sterylizacja po wyzdrownieniu , odpowiednie karmienie, opieka całodobowa ( pracują na zmiany, zawsze ktoś z nich będzie opiekował się Pumką)), wszystko z możliwością odebrania kota w każdej chwili, jeśli uznamy że kot nie ma właściwej opieki.
Nie była to łatwa decyzja ale ludzie napewno bardzo ją kochają i bardzo chcą ją odzyskać, spełnili każdy postawiony warunek ( nawet zabezpieczenia okien w 2 dni), czują się winni i chcą się nią opiekować.... co jeszcze mogliśmy zrobić? nie wiem. :roll:
Taką decyzję podjęliśmy wspólnie i mam nadzieję że będzie ona słuszna :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw mar 11, 2010 20:58 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Jesteście WIELKIE :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasmina

Post » Czw mar 11, 2010 21:13 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Jasmina pisze:Jesteście WIELKIE :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I ja, jeśli można, podpisuję się pod tym stwierdzeniem. Dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 11, 2010 21:21 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

:oops: :oops: :oops: dziewczyny, każda z was zrobiłaby to samo :ok:
Z resztą teraz najważniejsze żeby kotka wyzdrowiała i była szczęśliwa :1luvu:
Mam nadzieję że wszystko zostało sprawdzone i powiedziane ... że decyzja o powrocie kotki do jej domu jest słuszna.
Jutro na 8 mamy konsultację na UP. Prosimy o kciuki :ok: żeby nie było żadnych komplikacji, żeby wszystko goiło się jak należy :ok:

Agness78

Post » Czw mar 11, 2010 21:23 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Zeby rowniez wlasciciele Pumki chcieli stanac na wysokosci zadania - byloby wspaniale dla koteczki :1luvu: Cioteczki trzymaja kciuki za pozytywna konsultacje :ok: :ok: :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw mar 11, 2010 21:52 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Pumcię
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw mar 11, 2010 23:47 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :ok:
a ja zapraszam na nowy wątek - potrzebna pomoc viewtopic.php?f=1&t=108823

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt mar 12, 2010 8:17 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Pumeczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt mar 12, 2010 11:21 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Ja tak przyziemnie-jesli doszedl pieniążek na Pumeczkę, to bardzo proszę o potwierdzenie na KS :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt mar 12, 2010 12:06 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Agness78 pisze::oops: :oops: :oops: dziewczyny, każda z was zrobiłaby to samo :ok:
Z resztą teraz najważniejsze żeby kotka wyzdrowiała i była szczęśliwa :1luvu:
Mam nadzieję że wszystko zostało sprawdzone i powiedziane ... że decyzja o powrocie kotki do jej domu jest słuszna.
Jutro na 8 mamy konsultację na UP. Prosimy o kciuki :ok: żeby nie było żadnych komplikacji, żeby wszystko goiło się jak należy :ok:

bardzo mocno trzymam :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pt mar 12, 2010 16:19 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Mruczeńka1981 pisze:Ja tak przyziemnie-jesli doszedl pieniążek na Pumeczkę, to bardzo proszę o potwierdzenie na KS :mrgreen:

Przyszedł :ok: Przepraszam ale byłam pewna że już napisałam na wątku :oops:
Bardzo dziękujemy Kociej Skarbonce :1luvu: za wsparcie :ok:

Agness78

Post » Pt mar 12, 2010 16:36 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Dzisiejsze newsy :ok:

Pumcia była dziś na kontroli :) Miała zmieniony opatrunek na operowanej lewej łapce ( załamanie z przemieszczeniem).
Pani dr była bardzo zaskoczona i zadowolona że łapka tak ładnie się goi. Druga łapka i miednica będą sprawdzane przy następnej wizycie, na razie jest za wcześnie. Kotunia robi ogromne postępy :ok: :ok: :ok:
Wczoraj sama się umyła 8O Biedniutka z tym gipsem wokół klatki piersiowej złożyła się w pół i umyła sobie miedniczkę , czyściła się z pół godziny - trzeba ją odkłaczyć bo zrobiła to bardzo starannie :1luvu: Jak kot się myje - to musi się lepiej czuć :ok:
Przed chwilą rozmawiałam z mawin i wyobraźcie sobie że niunia zjadła dziś royalka mięsnego - pierwszy raz sama 8O bez karmienia 8O :ok: :1luvu: Naprawdę jesteśmy dobrej myśli :ok:

Dziś wieczorem Pumcia wraca do domu. Mam nadzieję, że jej opiekunowie poradzą sobie z opieką nad Pumką :ok:
Uczyli się ją karmić, dziś mieli zrobić zakupy co kicia ma jeść , wg listy. Oczywiście będziemy ją odwiedzać ca 2-3 dni.
Na bieżąco będę informowała co słychać o koteńki. Mam nadzieję że będzie szybko nam zdrowiała :ok:

Agness78

Post » Pt mar 12, 2010 18:15 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

kciuki za powrót Pumci do domku :ok:
żeby wszystko było dobrze :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pt mar 12, 2010 18:19 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Dziewczyny, super wieści. Bardzo dziękujemy. Kciuki ogromne za szczęśliwy powrót Pumki do domu, za jej zdrowie i za miłość, oddanie, odpowiedzialność i rozsądek jej opiekunów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Dziewczyny, jeszcze raz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pt mar 12, 2010 18:28 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Jak się myje - jest poprawa :ok:
Jak zacznie sobie robić makijaż - znaczy się - JEST ZDROWA :mrgreen:
Jasmina

[poprzednia][następna]