na Dzień Dziecka -> Kocia książeczka lub laleczka oraz inne

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 23:56 Re: SukienkaORSAY_kalendarz,bluzka,kubek,segregator z kotem i in

to ja chyba bede sie pisala na ktores z misiow lub krolisiow, ale jeszcze nie zdecydowalam na ktore... wiec moze poczekam az kolejna partia dojdzie?

---
a w ramach dodatkowej reklamy napisze, ze strasznie fajny wedlug mnie jest kalendarz z zakladkami... sama taki uzywam :D te zadkladki mozna oderwac na takiej wysokosci, ze ma sie kota i kalendarz na dany miesiac, a jak miesiac minie, mozna tez oderwac tak by miec samego kota. Urocze i praktyczne dla wszystkich czytaczy 8)

Milego wieczoru!! Czy juz wlasciwie prawie poniedzialku :)

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Pon mar 08, 2010 10:11 Re: SukienkaORSAY_kalendarz,bluzka,kubek,segregator z kotem i in

molly88 pisze:A można misia razy dwa ale dwa obrazki w pionie? :oops: :oops:

Molly, mogłabyś wytłumaczyć mi jaśniej o co pytasz, bo ja chyba nie rozumiem :oops:
ale ze swojej strony mogę powiedzieć, że zrobię wszystko by się dało :wink:

widze ze Giger nabiera popularności :D nie dziwie się, trudno o prace bardziej :? oryginalne :P
nie mówiąc już o tym, ze jeśli ktoś jest fanem Obcego, to warto przekonać się jak nasz pieszczoszek powstał :mrgreen: (bo zdaje się że jest tam wzmianka, jak takie coś mogło się zalegnąć w nieprzeciętnej ludzkiej głowie :) )

varulv to jeszcze poczekaj 8)
jak mi się uda z czasem ogarnąć to będę miałą jeszcze jeden bargrołek :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon mar 08, 2010 10:25 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_sukienkaOrsay i dużo z kotem

to ja ta zakładkę z buraskiem za wywoławcza (bo taka samotna została :wink: )

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon mar 08, 2010 10:52 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_sukienkaOrsay i dużo z kotem

Giger 16 :P
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon mar 08, 2010 15:25 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_sukienkaOrsay i dużo z kotem

Maykaw pisze:to ja ta zakładkę z buraskiem za wywoławcza (bo taka samotna została :wink: )

słusznie robisz :mrgreen:
btw moja ulubiona właśnie jest z buraskiem, taki buńczuczny z tą rybką w ząbkach jest :lol:

Aia

Post » Pon mar 08, 2010 15:45 Re: SukienkaORSAY_kalendarz,bluzka,kubek,segregator z kotem i in

Aia pisze:
molly88 pisze:A można misia razy dwa ale dwa obrazki w pionie? :oops: :oops:

Molly, mogłabyś wytłumaczyć mi jaśniej o co pytasz, bo ja chyba nie rozumiem :oops:
ale ze swojej strony mogę powiedzieć, że zrobię wszystko by się dało :wink:

widze ze Giger nabiera popularności :D nie dziwie się, trudno o prace bardziej :? oryginalne :P
nie mówiąc już o tym, ze jeśli ktoś jest fanem Obcego, to warto przekonać się jak nasz pieszczoszek powstał :mrgreen: (bo zdaje się że jest tam wzmianka, jak takie coś mogło się zalegnąć w nieprzeciętnej ludzkiej głowie :) )

varulv to jeszcze poczekaj 8)
jak mi się uda z czasem ogarnąć to będę miałą jeszcze jeden bargrołek :ok:

To miś przebrany za kwiatuszek oraz misia przytulaka jak można :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto mar 09, 2010 10:36 Re: SukienkaORSAY_kalendarz,bluzka,kubek,segregator z kotem i in

molly88 pisze:
Aia pisze:To miś przebrany za kwiatuszek oraz misia przytulaka jak można :)

oczywiście :)
powiedz jakia wielkość obrazka Cię interesuje (cennik odbitek w powyższym poście) i czy matowe

misie postaram się dziś dokończyć, niestety króliczków mi się nie udało (sporo więcej pracy przy nich, bo kretkami rysowane, a ja zardzewiała w kolorowaniu :oops: )

Aia

Post » Wto mar 09, 2010 15:19 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_sukienkaOrsay i dużo z kotem

dokładam książkę Umberto Eco (tego od "Imienia róży") "Zapiski na pudełku od zapałek"
jest to zbiór felietonów, które pojawiły się na ramach czasopisma L'Espresso
To błyskotliwe i pełne finezyjnego dowcipu vademecum współczesnego człowieka.
Obdarzony umiejętnością ironicznej syntezy, przewrotnie acz prawdziwie pokazuje Eco rzeczywistość, ujawniając rządzące nią, często absurdalne, często jedynie komiczne mechanizmy.
To lektura lekka i zabawna, ale również skłaniająca do refleksji nad światem, w którym przyszło nam żyć.

i cytacik prosto z książki, jakież to polskie :wink:
"Cierpię na zaburzenia wątrobowe, kwaśność moczu, nieżyt nosa, nieżyt żołądka, kolano praczki, łokieć tenisisty, awitaminozę, bóle w stawach i mięśniach, łuskowatość palucha u nogi, egzemę alergiczną i być może nawet trąd. Na szczęście uchroniłem się od hipochondrii."

"Wszędzie na świecie jest jeden niezawodny sposób rozpoznawania taksówkarza. To ten, który nigdy nie ma drobnych, żeby wydać resztę."

reszta szczeółów na pierwszej stronie :) zapraszam :)

Aia

Post » Śro mar 10, 2010 15:36 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_sukienkaOrsay i dużo z kotem

Przypominam że dziś o 21:00 czasu rzeczywistego
kończą się aukcje:
1. album Gigera - 16 zł (Afatima)
2. kalendarz z karteczkami - 25 zł (Mysia)
3. breloczek miś w kocim przebranku - 10 zł (Afatima)
4. segregator - 16 zł (Kot-linka)
5. zakładka z "rudym" - 8 zł (Kot-linka)
6. kartka urodzinowa - 4 zł (Kot-linka)

może jeszcze ktoś zauważy :)

Aia

Post » Śro mar 10, 2010 20:25 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_DUŻO z kotem do dziś o 21:00

Obrazek

Aia

Post » Śro mar 10, 2010 21:04 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_DUŻO z kotem do dziś o 21:00

:dance: :dance2: poproszę o dane do przelewu razem z kosztami wysyłki :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro mar 10, 2010 21:12 Re: Giger-TEN OD Obcego i Ripley :)_DUŻO z kotem do dziś o 21:00

fantastycznie to już wszystko wiadomo :D
dziękuję Wam z całego psiego serduszka :wink: :1luvu:

Afatima do Ciebie zaraz wyślę PW, do reszty jutro )

PS
na pocztę wybiorę się w sobotę i wtedy powysyłam rzeczy wylicytowane z dziś, jutra i z piątku

Aia

Post » Czw mar 11, 2010 15:01 Re: Misie i Królisie własnej roboty ;)_kocia bluzka i koci kubas

dziś o 21:00
kończą się licytacje:
7. zakładka z "czarno-białym" - 8 zł (fonja)
8. pluszowy miś - 11 zł (fonja)
9. bluzka "hipisowska" - 6 zł (slapcio)

tak dla przypomnienia :wink:

Aia

Post » Czw mar 11, 2010 20:22 Re: Misie i Królisie własnej roboty ;)_kocia bluzka i koci kubas

Obrazek

Aia

Post » Pt mar 12, 2010 20:42 Re: Misie i Królisie własnej roboty ;)_kocia bluzka i koci kubas

dokończony rys Królisia z zabawkami :)
(można go już zamawiać jeśli komuś się spodoba :oops: )
Obrazek

i za pół godziny dobiega koniec aukcji sukienki z Orsay'a :) :!:

Aia

[poprzednia][następna]