Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 17:26 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No co tu gadać? :mrgreen: Fajna pani dwoje dzieci 7 i 3 lata - bedzie git! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw mar 11, 2010 17:30 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Chyba sobie z tyj radości drinka strzelę! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 11, 2010 18:16 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Strzel sobie pomponmamo, należy ci się :piwa:
Kurczę jak się cieszę :D :D :D :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 11, 2010 18:20 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No ale gdzie on teraz mieszka? Czy pani bez problemu go wzięła? Jak myślisz, czy będzie mu tam dobrze? Te dzieci go nie zamęczą? Ale napij się oczywiście, bo okazja jest :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw mar 11, 2010 18:25 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Mieszka w Będzinie na mieście - dzieci nie widziałam -Babajago, jak bym myślała, że może mu tam być źle, to bym go nie dała. Ale pani dobrze z oczu patrzy i nawet nieufny Pompon przyszedł do niej sie pomiziać - więc zrobiła na mnie wrażenie. :D Pani powiedziała, że mogę go odwiedzic kiedy chcę. Ja też się cieszę, zwłaszcza, że jutro idę na tą abrazję. Boję sie jak cholera. To znaczy nie samego badania tylko wyniku, no i troche narkozy, bo ja narkozę źle znoszę. W dodatku myślałam, że w poniedziałek pójde do pracy, a tu sie dowiaduję, że minimum tydzień mam w domu leżeć 8O Ktoś miał to robione? Naprawdę tydzień muszę leżeć?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 11, 2010 18:30 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Nie lekceważ zaleceń....wiem wiem, praca, to ważne dla ciebie ale...chyba po prostu musisz, żeby sobie gorszej biedy nie napytać. Ma cię tam kto odebrać? - jak nie to bierz taryfę a nie strugaj gierojkę, po narkozie nie możesz prowadzić!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 11, 2010 18:33 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Kochana chętnych do odbierania mnie tym razem nie brakuje. Odbierze mnie mój braciszek. To znaczy najpierw mnie zawiezie,potem odbierze to co ze mnie wyskrobią i zawiezie do Siemianowic, żeby szybciej był wynik z histopatologii, a potem po mnie przyjedzie jak tylko dam sygnał, że już można :D Dostojna Babajaga też sie ofiarowała, ale skoro brat jest chętny, to nie bede jej nadwyrężać. :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 11, 2010 18:41 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Pomponmamo, będę jutro miała telefon cały czas w kieszeni i auto w zasięgu wzroku. W sobotę nas nie ma ale potem cały tydzień jeśli czegokolwiek ci będzie trzeba to dzwoń i się nie szczyp. Sama z siebie nawiedzać cię nie będę, bo masz leżeć i się regenerować.
Agul-la miała abrazję.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Czw mar 11, 2010 18:44 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Dzięki Babajago, ja wiem, że na ciebie można zawsze liczyć :1luvu: :1luvu: :1luvu: Agul-lo uświadom nie blondynkę jak to jest? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 11, 2010 18:49 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

ja miałam to na studiach i w zasadzie w domu siedziałam 4 dni, z czego 2 to był weekend. nie przypominam sobie jakichś dolegliwości specjalnych, trochę mi było nieprzyjemnie w pewnych rejonach :wink: i tyle pamiętam.a narkoze wspominam bardzo miło :mrgreen: jestem nienormalna wiem :roll: a w ogóle to tą abrazje miałam przy okazji usuwania polipa, pan doktor w trakcie zabiegu postanowił ją zrobić z nadzieją, że polip tak szybko znów nie odrośnie.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw mar 11, 2010 18:51 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No, to może tak źle nie będzie :D Tyle, że ja narkoze baaardzo odchorowuję zawsze :(
A swoją drogą Agul - lo,jak chcesz, żeby ci w owych rejonach przyjemnie było za sprawa pana doktora, to bedziesz sie musiała zaangażować uczuciowo chyba :roll: :ryk:
Ostatnio edytowano Czw mar 11, 2010 18:54 przez pomponmama, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 11, 2010 18:53 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

a ja narkozę poprosze codziennie :mrgreen: tylko straszne głupoty potem gadam :mrgreen: myślę, że nie będzie źle. słuchaj gdyby to mnie ptoem jakoś bolało bardzo to bym pamiętała, bo źle znoszę ból i nie zapominam takich akcji. nie miałam też żadnych krwawień a wiem , że moga występowac. ogólnie młoda d.. byłam i się szybko regenerowałam :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Czw mar 11, 2010 18:55 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Narkozę miło? 8O Ło jezusicku, idę walnąć kielonka :roll:
Obrazek

babajaga

Post » Czw mar 11, 2010 18:56 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A ja sie nie boje bólu - nietypowo pod tym względem reaguję, ale naprawde sie nie boję. Boję się, że się z narkozy nie wybudzę :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 11, 2010 18:57 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

ej no co wy?bo wyjdę na zboczeńca :roll: fajnie w głowie mi sie kreciło po wybudzeniu, pitoliłam od rzeczy, a potem spałam jak zabita, a co wam się potem dzieje? 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]