Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:wlasnie przeczytalam na innym wątku, ze dziewczyny przemywają kuwety Virkonem, bo dezynfekuje m.in. koronawirusy.... a one powoduja biegunke.... i teraz sie zastanawiam, czy u Freyi to nie jest koronawirus, ktory powoduje te objawy.... A Zorka i Ruby sie nim zarazily![]()
kalair pisze:Są kciuki.
tillibulek pisze:nie mam pewnosci, ze to koronawirus... tak tylko mi sie skojarzyly objawy...
nie zdezynfekowalam kuwet po odrobaczeniu![]()
nikt mi nie powiedzial, ze tak trzeba, na przyszlosc bede wiedziec
domestosem kuwety nie umyje, bo mam cytrynowego, wiec jeszcze moze tylko odstraszyc koty
a jak to sprawdzic, czy to jest ten zmutowany koronawirus? przeciez na to nie ma testow.... jest tylko test na obecnosc, ale czy to wskazuje na ten typ jelitowy?
Kasix.a pisze:Są i kciuki i pozytywne myślenie![]()
![]()
![]()
![]()
tillibulek pisze:bron Boze, OKI, wypluj to slowo!!!koronawirus moze sie zmutowac do dwoch postaci - wirusa jelitowego i wirusa FIP - ja mowilam o tym pierwszym - uleczalnym!!!
kupie ten nadmanganian, ale te kupki pojawiaja sie roznie, a caly czas przemywac nadmanganianem nie moge... nawet ostatnio nie myje ich tym smierdzacym W5, choc on dobrze dezynfekuje, bo dziewczyny pisaly, ze taki zapach moze odstraszyc koty i wtedy moga sobie szukac innych miejsc do zalatwiania się..... a domestosa cytrynowego boje sie uzyc.... bo a noz Freyka go wyczuje i pobiegnie sikac gdzie indziej....![]()
to moze wroce do tego w5
OKI pisze:Ależ nie ma za co![]()
Jak Ty, za przeproszeniem, masz sraczkę, to też całą chałupę dezynfekujesz, wpadasz w taką panikę i ganiasz rodzinę po specjalistach?
tillibulek pisze:OKI pisze:Ależ nie ma za co![]()
Jak Ty, za przeproszeniem, masz sraczkę, to też całą chałupę dezynfekujesz, wpadasz w taką panikę i ganiasz rodzinę po specjalistach?
o to juz pytanie z serii tych intymnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości