Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:Gratulacje![]()
To takie typowe dla tego forum - temat nieważny, i tak kończy się na palowaniu i osobistych wycieczkach.
ASK@ pisze:felin pisze:Gratulacje![]()
To takie typowe dla tego forum - temat nieważny, i tak kończy się na palowaniu i osobistych wycieczkach.
Zadałam sobie trud i przeczytałam przytoczony przez ciebie watek.Nie ma tam nic co by potwierdzało twoje insynuacje i przypuszczenia.Sama mam (niestety) znalezione koty i nie musze rozpisywac sie o poszukiwaniach i jakie kroki podjęłam by odnaleźć właściciela,który z reguły nie chce sie ujawnić.A zawsze takie kroki są czynione.
Prosze daj sobie spokój i jak chcesz snuć domysły to załóż swój osobny watek. Masz prawo wypowiadac sie na wszystkie tematy,to jest forum.Ale nie masz prawa oczerniac nikogo nie znając wszystkich faktów.A one nie musza byc ujawnione publicznie.
Propnuję skupić sie na TYCH zaginionych kotach bo siedzimy tutaj kibicując nieustannie ich odnalezieniu. To jest ich wątek i dla nich założony.
Mam tylko nadzieje,że kolejne znajdy będą tak poszukiwane jak te.Co niestety mam prawo wątpić na podstawie kolejnych swoich znalezisk.
Serniczek pisze:przepraszam uprzejmie ale sprawa dotyczy kota który jest pod opieką Puchatkowa. Bardzo uprzejmie acz stanowczo dementuję insynuacje zawarte w powyższym poście jakoby Osoba,która przyjęła kota pod swój dach na dt,wyleczyła i szuka mu nowego domu robiłaby coś złego.. Bardzo prosze nie używać do przykładu złego działania na forum spraw o których niewiele się wie. To nie jest w porządku.W celu dowiedzenia sie szczegółów polecam lekturę watku,a także Adopcji Puchatkowa-zanim sie o kims napisze nieprawdę.
felin pisze:Spotkajcie się na neutralnym gruncie - np. w polowie drogi między Gliwicami i Krakowem - i ustalcie prawdę przy pomocy jakichś niepodważalnych argumentów, choćby palek bejzbolowych!
Zaśmiecacie wątek i produkujecie negatywną energię![]()
![]()
Kinya pisze:Założyłam wątek czysto pomocowy dowiadujac się o dramacie jaki spotkał dwie, nieznane mi nawet, osoby oraz Ich koty.
Rozpętywanie jakichś chorych dyskusji uważam za - delikatnie pisząc - nie na miejscu. Dziwne, nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju, odsyłam na fora typu hydepark - nie brakuje ich w necie. Tam prosze sobie używac, wylewać swoje frustracje i szukac poklasku.
Sprawę zgłoszę modom z prośbą o wyczyszczenie wątku i udzielenie nagany odpowiednim osobom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 231 gości