Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 20:39 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

[quote="lesnaPoprawił mi się humor po wizycie.. utuczyłam Kacusia i mamy death line na chudnięcie :crying: zupełnie tego sobie nie wyobrażam, to kot, który jak nie zje.. nie da żyć :evil: Trzymajcie za mnie kciuki.. od dziś Kacuś ma reżim żywieniowy.. jak przeżyje to się odezwę :wink: :wink: :wink:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<[/quote]

współczuję :lol: :lol: :lol: sama przez to przechodziłam :lol: :lol: :lol: w sensie odchudzania kota, choć i swoje doświadczenia jako ludź też mam i ciężko było.. :mrgreen:
jak nie odezwiesz się w ciągu trzech dni to znak, ze Cię Kacuś własnie konsumuje :ryk: :ryk: :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 09, 2010 9:27 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto mar 09, 2010 17:10 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Mnie też wet powiedział, że już niedługo moja Mru będzie miała przejść na dietę MŻ (mniej żreć :lol: :lol: :lol: )
Jak mi zakomunikuje, że to już to mu pożyczę mojego kota na dwie doby z ograniczonym żarciem. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto mar 09, 2010 18:30 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Aga Ratuszek pisze:Jak mi zakomunikuje, że to już to mu pożyczę mojego kota na dwie doby z ograniczonym żarciem. :mrgreen:

Coś w tym jest.. Kacuś już z samego rana uznał, że skoro tu tak marnie dają jeść, to on się wyprowadza i mam drapanie drzwi na zmianę z drapaniem lodówki :evil: Ale jeszcze mnie nie podgryza.. cóż to dopiero pierwszy dzień diety :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiamy >^^<
lesna

Post » Wto mar 09, 2010 19:03 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Tia, bo oni tacy mądrzy. Dieta, dieta. A jak wytłumaczyć kotu, że będzie mniej żarcia. :ryk: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Wto mar 09, 2010 21:23 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Nijak. Sobie trzeba wytłumaczyć :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Śro mar 10, 2010 9:40 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Tia, :roll: Solidarna głodówka z kotem? :lol: :lol:
Jak tam mój kwiatuszek? Rośnie, pięknieje? A doniczka nie za mała? Może trzeba kupić większą? :lol:

Mruśkowo

Post » Śro mar 10, 2010 23:12 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Aga Ratuszek pisze:Tia, :roll: Solidarna głodówka z kotem? :lol: :lol:

:lol: nie wiem jak z głodówką, ale na pewno mięsko sobie odpuszczę.. inaczej Kacuś nie schudnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiamy Smukłe Panny >^^<
p.s. kiedy moje miało taką zgrabną linie :roll: :oops: bo miał
lesna

Post » Śro mar 10, 2010 23:16 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Ja piorkuję.. Nuska to tłuścioch, no normalnie głupia jestem, że 3 tygodnie myślałam, ze to gruby podszerstek, a to gurby kot :ryk: :ryk: :ryk: no normalnie wyrzut sumienia mnie sie dzisiaj chwycił po powrocie wieczorem do domu..

A typowałam Notkę - taki to obżartuch był, przeciez ona po tych cholernych traumatycznych zastrzykach normalnie na jedzenie dała się obłaskawić, a teraz?? Nie ujmując- najchudsza z towarzystwa :!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Czw mar 11, 2010 0:05 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Marzenia
Nusia nie wygląda mi na otyłego kota, co najwyżej dopiero o tym myśli, jakby tu utyć :ryk: :ryk: :ryk:
Ja niestety włąsnie odgrzebałam zdjęcia Kacusia z września i porównałam z dzisiejszymi .. wstyd, po prostu wstyd :oops: .. To dwa różne koty, choć na co dzień tego nie widać, dopiero przy takim porównaniu 8O Musimy schudnąć :evil: Nusia nie tyj, bo chudnięcie nie jest fajne :wink: 8)
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Czw mar 11, 2010 0:08 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

lesna pisze:Marzenia
Nusia nie wygląda mi na otyłego kota, co najwyżej dopiero o tym myśli, jakby tu utyć :ryk: :ryk: :ryk:

hmmm... dawno nie wklejałam fotek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Czw mar 11, 2010 0:14 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Marzenia11 pisze:
lesna pisze:Marzenia

hmmm... dawno nie wklejałam fotek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

aktualizacja mile widziana :mrgreen: :wink:
lesna

Post » Czw mar 11, 2010 8:13 Re: 7-mczne Małe Czarne-moje panny str.23

Marzenia poka kota utuczonego tfu...tzn. z grubym podszerstkiem :ryk:

Mruśkowo

Post » Czw mar 11, 2010 17:55 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

podszerstek jest bardzo zdradliwy, u mnie już z kilo mam go za dużo :ryk: :ryk: :ryk:
ale racja, szczególnie kobiety przecież nie mogą być grube, co najwyżej puchate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiamy >^^<
lesna

Post » Czw mar 11, 2010 22:23 Re: 7-mczne Małe Czarne-piękne,smukłe,szczęśliwe Zakapiory :)))

Marzenia poka jak koty rozparcelowują ten piękny kawałek wołowinki. No...nie bądź taka. :ryk: :ryk: :ryk:
Masz trzy czarne koty na szczęście. Wszystko się uda :1luvu: :ok: :piwa:

Mruśkowo

[poprzednia][następna]