bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 18:50 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja jeszcze tak zżytych kotkow nie widziałam,a juz sporo ich w swoim życiu i miałam i widziałam-one sa naprawde boskie!!!!
Spokojne,słodkie miśki,nigdy nikogo nie udrapał,nie sykneły na nikogo-kochaja ludzi i koty. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 10, 2010 18:53 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja je od pierwszego postu pokochałam :1luvu: :1luvu: Szkoda tylko, że wziąć nie mogłam :( Ale mają teraz raj na ziemi, kochane chłopaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 10, 2010 19:00 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kasieńko-bo ich nie można nie kochac-to dwa futerka pełne miłości! :1luvu: :1luvu: do całego świata!
Przez cały czas pobytu w pralni,nie sprawiły najmniejszego kłopotu,ani razu nie załatwiły sie poza kuwetą,a to przecież kociny urodzone przez kotke wolnożyjącą-nawet nie wiem jak ona wygląda,bo przyszły spod innego bloku do mnie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 19:15 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Wiedzialy gdzie przyjsc, madrale. Zobacz, jak sobie radzily - bez matki, a zawsze razem. :D
Zaden nie jest dominujacy? Roznia sie jakos charakterem?

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Śro mar 10, 2010 19:23 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Remiś-ten jasniejszy jest bardziej nieśmiały,on bardziej chorował,a Romuś odwazniejszy,silniejszy,ale i chyba większy miziak.Nie zauważyłam,żeby którys był dominujacy Arcano-oba sa tak samo słodkie i tula sie do siebie,A Romus wręcz ząbkami leciutko za palce łapał,jak zagapiałam sie i przestawałam go miziać i na rekach lubi być,Remiś troszke sie boi być tak wysoko-woli na kolankach siedzieć.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 19:28 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Czekamy na zdjecia słodziaków :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro mar 10, 2010 19:29 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Oj tak, czekamy :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 10, 2010 19:43 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Jessi dzisiaj tez długo w pracy,pewnie umordowana wróci,na zdjęcia możemy poczekac,ale chetnie bym przeczytała jak się zachowuja w nowym miejscu,z nową opiekunką!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 19:44 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kropka, moze posluzysz tu radą, jak przygotowac koty do podrozy :wink:

Arcana

Post » Śro mar 10, 2010 19:48 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Zaraz zerknę i oczywiście jeśli będe mogła pomóc-to chetnie! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 20:07 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Napisałm,to co sama robiłam w podobnej sytuacji!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 20:26 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No i spoko. Dziekuje, bo nie wiem, czy Ci podziekowano za rady :ryk:

Arcana

Post » Śro mar 10, 2010 20:38 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Jessi dzisiaj tez długo w pracy,pewnie umordowana wróci,na zdjęcia możemy poczekac,ale chetnie bym przeczytała jak się zachowuja w nowym miejscu,z nową opiekunką!

pisze na chwilkę z pracy...
a więc do południa kociaki zwiedzały mieszkanie, narazie do dyspozycji mają kuchnie i łazienkę, niech powoli się oswajają z zapachami....i miejscem. było już spotkanie face to face z rezydentem 8) Bez fukania, łapczynów - jedno spojrzenie i Miecio zrobił w tył zwrot 8O więc nie jest źle jak na początek, potem tylko może być lepiej
Nie chce Cię zamartwiać Kropka, ale jeden - ten mniejszy - bardzo płakał . Pewnie czuje się bezradnie w nowym miejscu..... ale jak go brałam na ręce to się uspokajał :wink:
kotki ładnie i chętnie jedzą - i są naprawdę wyjątkowo miłe :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro mar 10, 2010 20:42 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:No i spoko. Dziekuje, bo nie wiem, czy Ci podziekowano za rady :ryk:

Nie podziękowano-hmm-raczej odwrotnie....

Gosiu-ten jasniejszy płakał?-biedulek :( :( :(
Mam nadzieję,że będzie lepiej,on chyba boi sie i teskni,ale ma braciszka,na szczęście!!!
Trzymajcie sie koteńki-juz nigdy więcej pralni!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 21:52 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Trzeba płaczka zamiziowywać i nie będzie buczenia :) :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]