Hej Puchatkowo Nasza księgowa walczy by pomnożyć Koci Fundusz. Pomóżmy Jej zdobyć super fanty na Koci bazarek (sama nie napisze bo się krępuje) Wystarczy raz dziennie kliknąć i oddać głos (z domu, z pracy, z kawiarenki ... skąd kto może) viewtopic.php?f=8&t=108155
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.
Jeszcze tylko na chwilkę, bo się zaburzyłam - allegro, aukcja nr ......Niby normalka, pers, roczny, colorpoint ( wypisz - wymaluj mój Doopek), "muszę sprzedać". Robi wrażenie tylko argumentacja właściciela - pers nie jest wykastrowany -> interesuje się kotkami -> jedyną kotką w domu jest jego matka -------> musimy oddać kota ZE WZGLĘDÓW ETYCZNYCH ( fuj, kazirodztwo, sodomia z gomorią) Przyznam, żem się poczuła jak w alternatywnej rzeczywistości
Ostatnio edytowano Śro mar 10, 2010 12:26 przez Jasmina, łącznie edytowano 1 raz
To słowa Formicy, która kocura zawiozła do nowego domku. Ja niestety nie zdażyłam rozmów doprowadzić do końca. Formica mnie ubiegła Ale najważniejsze, że kocur juz jest u siebie
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]
Wygląda na bidoka. A te rodowody to strasznie drogie, bo jak ta Pani pisze to rodowód kosztuje 3200 zł. Wydaje mi sie że koteczka ma zadarty nosek a MCO takich chyba nie mają, le na zdjęciu może źle widać. W każdym razie płacic 4000 zł. za rodowodowego kota i mozliwość kupna jakiegokolwiek innego bez rodowodu za 800 zł. wydaje mi sie jakiąś pseudohodowlą, ale może sie mylę. A ponadto wydaje mi sie że chyba nie wolno sprzedawać hodowcom kotów na allegro.
Mam serdeczną prośbę a propos 1% - PORADŹCIE !!!! Jak nie można na wątku - proszę o pw. Czy dziewczyny z Wrocławia mają jakąś Fundację (Figaro np)? Jak ten temat jest nieprawomyślny - zaraz go usunę, tylko dajcie znać, proooooszę
Mam zapotrzebowanie na dorosłego, przytulastego egzotyka płci obojętnej najlepiej już ciachniętego. Dom z dzieckiem w wieku szkolnym bez innych zwierząt.