Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 12:42 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Przeklejam, może ktoś zauważy?

Ziołowa - skromne małe domki, coś jakby dawne czworaki.
W ubiegłym roku łapaliśmy tam i sterylizowali koty, zabieraliśmy kociaki.

Dziś telefon - jesienią pojawiła się nowa kotka, urodziła cztery kociaki, krówki, pani prosi, by je zabrać. Maluszkami opiekuje się jedna z wysterylizowanych kotek, ta nowa pewnie znów w ciąży....
Pani nie zna wieku ani plci kociąt, tylko że czarno-białe, nie pamięta, kiedy kotka je pokazała....

Wiem, powinnam zapytać, dlaczego nie zadzwonili wtedy, kiedy kotka się pojawiala, ani potem, kiedy maluszki byly ślepe - zapytałam, no tak jakoś zeszło...

Wiem, teraz powinna odpowiedzieć, że jak wtedy zeszło, to niech i teraz zejdzie, ustalenia były inne - nowy kot, natychmiast telefon, łapanka, kastracja :evil:

Ale jeśli tak zrobię - cierpieć będą koty, bo ludzie nie dadzą więcej karmy, bo w końcu np je potrują - jak już bywało.

Wieczorem jadę je obejrzeć - moglabym zabrać, gdyby bylo gdzie - ale nie mamy miejsca...

Może ktoś ma wolny kawałek miejsca na małe kotki? Są tylko cztery....

Bardzo potrzebny dt...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 10, 2010 12:53 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

podniosę...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro mar 10, 2010 14:19 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Psiaczek wrócil do swojego domku - mam nadzieję, że zostanie zaczipowany albo chociaż w adresówkę wyposażony..

Obrazek

Bardzo potrzebny dt dla czterech małych krówek

Będę tam wieczorem, mogę je zgarnąć, jeśli będzie dla nich jakiś kącik...
Ostatnio edytowano Śro mar 10, 2010 15:00 przez kalewala, łącznie edytowano 2 razy
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro mar 10, 2010 14:40 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

podnoszę bo pilne......
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 10, 2010 15:05 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

A domki tymczasowe zapchane :|

Z czasem u mnie strasznie kiepsko i nie wyrabiam z obecnymi obowiązkami, ale łazienka dla jednego stoi otworem :?
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro mar 10, 2010 15:20 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Nowe adoptusie

Dyduś
Obrazek

Milusia Pusia
Obrazek

montes pisze:Z czasem u mnie strasznie kiepsko i nie wyrabiam z obecnymi obowiązkami, ale łazienka dla jednego stoi otworem :?

Wiem, że zawsze mogę na Ciebie liczyć, ale są cztery, nie umiem tak wybrać...

Bardzo potrzebny dt dla trzech małych krówek

Będę tam wieczorem, mogę je zgarnąć, jeśli będzie dla nich jakiś kącik...[/quote]

kalewala

Post » Śro mar 10, 2010 15:39 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

I jeszcze Miodalikowe tymczasy od Bumbecki z Piotrkowskiej – dzielny Śmialek, subtelna Milady i przesrebrny Gapcio Waleczny

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bardzo potrzebny dt dla trzech małych krówek

Będę tam wieczorem, mogę je zgarnąć, jeśli będzie dla nich jakiś kącik...[/quote]

kalewala

Post » Śro mar 10, 2010 15:42 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Ile małe krówki mają?
Kolega mi sprzedał bojowe zadanie znalezienie małej (3-4 miesiace) kotki dla niego. Może to będzie mała krówka :>>
lubię wszelkie stworzenie. a stworzenie futrowe lubię wręcz patologicznie ;)

igowiec

Od: Wto paź 14, 2008 21:00

Post » Śro mar 10, 2010 15:45 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Igowiec pewnie w takim wiek ok 4 miesięcy :oops:
Obrazek

montes

Post » Śro mar 10, 2010 15:52 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

montes pisze:Igowiec pewnie w takim wiek ok 4 miesięcy :oops:

Igowiec, z nieba chyba spadasz :D

Jednego masz takiego kolegę :?:

A kolega nie wie, że koty lepiej się we dwójkę chowają :?: :wink:

Za chwilę pewnie znikam z netu, telefon w profilu, gdyby jakiś dt się znalazł...

kalewala

Post » Śro mar 10, 2010 16:43 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Ech, najchętniej sama bym wzięła wszystkie... Ale w domu już mam 3 + reszta zwierza, tata mnie wydziedziczy;P
Znajdą się jakieś fotki tych małych krówek? Szukałam w wątku, ale nie widzę.
Niestety Wojtek chce tylko jedną... Ale popracuję nad nim :p

igowiec

Post » Śro mar 10, 2010 17:13 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Jeszcze nie ma zdjęć bo koty będą dopiero zabierane wieczorem - najgorzej, że nie wiem gdzie jeszcze je zabierzemy :|
Z młodych panien na wydaniu ze zdjęciami to te damy:
Stefcia Świrek
aga-lodge@o2.pl

Obrazek Obrazek

Morelka
boniantos@gmail.com

Obrazek Obrazek Obrazek

filmik: http://tiny.pl/hgh95
Więcej zdjęć i informacji: http://tiny.pl/hgh9f

Bella
montes@o2.pl

Obrazek

Milady
joanna.miodalik@wp.pl

Obrazek
Obrazek

montes

Post » Śro mar 10, 2010 17:23 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Dziękuję, dam znać, jak tylko dogadam się z Wojtkiem. Mam nadzieję, że się w którejś zakocha.
Odezwę się, gdzie trzeba.

Powodzenia dzisiaj!

igowiec

Post » Śro mar 10, 2010 22:33 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Byłam z annskr - kociaki krówkowate okazały się kolorowe i dzikawe i ciut starsze pewnie :|

Annskr jak na wojownika przystało, mimo rąk ociekających krwią złapała śliczną kotkę kolorową jak wiosna :mrgreen:
Reszta tałatajstwa zwiała. Widziałyśmy matkę kociąt prawdopodobnie już w ciąży - karmicielka obiecała łapać, a my w duchu obiecujemy ją gnębić telefonami. :roll:
Obrazek

montes

Post » Czw mar 11, 2010 8:58 Re: Kociaki FFA Łódź - PLNIE DT dla czterech małych krówek !

Wczorajszy połów - w domu okazał się zupełnie nie dziki, pazurki przystrzyglam, gryźć nie umie, nie syczy, tylko dusi się glutami i płacze:

Obrazek

kalewala

[poprzednia][następna]