Wawa-małe, piękne, samotne-nowe koty,błagam o DS dla Titani!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 20:52 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Jutro od rana będę poza domem więc relację na bieżąco będę dawała sms bądź telefonicznie.
Jutro może być wielki dzień dla Groo i Valentine oraz Adelajdy :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 09, 2010 20:57 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

To Ty zdawaj telefonicznie, a ja będę pisać na wątku za Ciebie :)
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto mar 09, 2010 22:07 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Adelajdy :?:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto mar 09, 2010 22:40 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

kinia098 pisze:Adelajdy :?:

Adelka to siostra Bruni. Prawie identyczna.
Znalazła kandydatkę na domek nim zdążyłyśmy ogłosić. :lol:
Jutro wszystko się rozstrzygnie.

A jak Wirusek?
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Śro mar 10, 2010 0:03 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Prosimy o wsparcie, nie tylko kotów ale tez i nas. We dwie walczymy z sytuacją, odpowiadamy na emaile, rozmawiamy przez telefon - różni ludzie dzwonią - dziś wieczorem Aga rozmawiała z takim faciem, ze w pięty wszystkim poszło (tylko nie jemu) - to trudne momenty, zwłaszcza że jesteśmy już zmęczone i tym bardziej łatwiej złapać doła.

Trzymajcie kciuki, prosimy wszystkich, ktorzy tu zaglądają.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro mar 10, 2010 9:13 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

No dobrze, zaraz wychodzę. Mam nadzieję, zę wszędzie zdążę - między kocie sprawy muszę jakoś i gdzieś włączyć swoją pracę.. 8O

Marzenia11

Post » Śro mar 10, 2010 9:21 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Marzenia11 pisze:Prosimy o wsparcie, nie tylko kotów ale tez i nas. We dwie walczymy z sytuacją, odpowiadamy na emaile, rozmawiamy przez telefon - różni ludzie dzwonią - dziś wieczorem Aga rozmawiała z takim faciem, ze w pięty wszystkim poszło (tylko nie jemu) - to trudne momenty, zwłaszcza że jesteśmy już zmęczone i tym bardziej łatwiej złapać doła.

Trzymajcie kciuki, prosimy wszystkich, ktorzy tu zaglądają.

No ja miałam wczoraj przesilenie :lol: Ale na szczęście pomogły dwa najlepsze leki: mój kot i mój mąż. :ok: :1luvu:

Mruśkowo

Post » Śro mar 10, 2010 15:26 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Ja nieustannie trzymam kciuki :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Śro mar 10, 2010 15:27 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

A tak w ogóle, to skąd się tam wzieły te wszystkie kociambry ?
A losy Wiruska na jego wątku ;)
Obrazek

kinia098

Post » Śro mar 10, 2010 15:39 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

kinia098 pisze:A tak w ogóle, to skąd się tam wzieły te wszystkie kociambry ?
A losy Wiruska na jego wątku ;)

O Wirusku czytam, czytam stale :) I troszkę wsparłam finansowo. Kurcze fajniutki Kocurek. Taki pyzaty. ;) A w oczkach sama dobroć.

Kociambry mieszkają w domu pewnej Pani, która się nimi opiekuje. Bardzo dobra dusza. Tylko kotów nagle zrobiło się za dużo.
Wszystkie po kolei to jakieś kocie niszcześcia. :ok:
Ostatnio edytowano Śro mar 10, 2010 16:15 przez Mruśkowo, łącznie edytowano 1 raz

Mruśkowo

Post » Śro mar 10, 2010 16:02 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Marzenia11 w terenie z właścicielką kotków, a ja zdaję relację - pierwsza Koteczka (tutaj nie ogłaszana, bo nawet nie zdążyłyśmy :oops: ) czarniutka Siostrzyczka Bruni znalazła domek :ok: Adelka, teraz już Nefri (Nefretet) została zawieziona na wizję lokalną i została już u Małgosi z Warszawy (Małgosi niestety nie ma na Miau, więc ja będę zdawać systematycznie relacje z aklimatyzacji koteczki). Koteczka weszła tradycyjnie pod szafę, trzy razy kichnęła i...poczekała aż dwie Panie które ją przynosły wreszcie się wyniosą z jej nowego domku. :lol: :lol: Za koteczkę. :ok: :ok: :ok:

Mruśkowo

Post » Śro mar 10, 2010 17:15 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro mar 10, 2010 18:19 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Valentine jest już w swoim nowym domku :ok: Eksploruje mieszkanie z szeroko otwartymi oczami i na ugiętych nogach. :mrgreen: :ok: :ok:

Mruśkowo

Post » Śro mar 10, 2010 18:47 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Bardzo się cieszę z powodu Valentine i trzymam kciuki za resztę:)

Snopka

Od: Pt lis 06, 2009 13:04

Post » Śro mar 10, 2010 20:50 Re: Wawa-małe, piękne, samotne..Kciuki za Groo, Brunie i Val!

Swój domek ma też Grunia. :ok: Kotecka elegancko się zadomawia.
Dziękujemy wszystkim za kciuki. I prosimy :ok: za dalsze adopcje. :piwa:

Mruśkowo

[poprzednia][następna]