K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 11:41 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Kto wziął biały niepodpisany kontener? Pilnie potrzebny jest do zwrotu, bo to nie nasz

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 10, 2010 11:54 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:Kto wziął biały niepodpisany kontener? Pilnie potrzebny jest do zwrotu, bo to nie nasz

Ja mam niepodpisany, w ktorym dawalas mi Filemona, ale to chyba Twoj?
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro mar 10, 2010 12:01 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka_ pisze:
Tweety pisze:Kto wziął biały niepodpisany kontener? Pilnie potrzebny jest do zwrotu, bo to nie nasz

a w czym wzięłaś Liska Marcela?

Tweety

Post » Śro mar 10, 2010 12:14 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:
Patka_ pisze:

a w czym wzięłaś Liska Marcela?

w bialo szarym ale ma naklejke afn
Obrazek

Patka_

Post » Śro mar 10, 2010 12:36 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

no to co, rozpłynął się? :roll: w sobotę przyjechał z kotami z wersalki
Gaspara wieziemy jeszcze do Theriosa, niech oni jeszcze rzucą okiem, wyniki ma wysłać do dr Neski, tej nerkowej

Tweety

Post » Śro mar 10, 2010 13:02 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Tweety pisze:to ja tylko wtrącę, że Gaspar odchodzi, oczywiście podejrzenie naszej ulubionej choroby (ale to na podstawie testu a nie objawów) :cry:
Na ile ten pieprzony test może się mylić? Gasparowi siadają nerki, jest cały czas odwodniony mimo, że doktor podał mu przez noc 400 ml płynów, to jest straszliwa ilość. Dodatkowo Gaspar sam pije i wysikuje od razu wszystko. Dopiero nad ranem, po 2 dniach udało się jako tako pobrać krew. Morfologia niedobra, test białaczkowy ujemny, mocznik 20 więc nie najtragiczniejszy przy niezłej kreatyninie.
Generalnie ja się nie zgadzam, żeby on umierał, nie, bo nie!

Czyżby moczówka :?: :?: Może mu padają nadnercza....

Gaspar nie wygłupiaj się.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro mar 10, 2010 13:23 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Ze względu na totalny i kosmiczny burdel ze sterylkami z miasta, kiedy miejsce trzeba rezerwować na 4-5 dni naprzód (powiedzcie to kotom, które łapiecie :twisted: ) idealnie było by gdyby na czas tej akcji zabrać wszystkie/większość ogonów czekających na dom a tam do obrobienia byłyby tylko te, które ciachamy i dla których nie ma miejsca w lecznicach. Przy nich trzeba szybko posprzątać i dać jeść, bo one za ludźmi nie przepadają więc czas przeznaczony na głaskanie odpada.
Na ten moment jest 7 kotów do zagospodarowania, przynajmniej czasowego. Sterylki, jako, że jest ich mało a koty przywożone są non stop do lecznic, szybko się skończą więc kto co może wziąć to może niech weźmie, bo inaczej za wiele nie skorzystamy z tych zabiegów :(

Tweety

Post » Śro mar 10, 2010 14:11 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

skasowane
Ostatnio edytowano Śro mar 10, 2010 14:28 przez Patka_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Patka_

Post » Śro mar 10, 2010 14:22 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Krycie za 500zł..
Aha.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Śro mar 10, 2010 14:25 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Patka, skasuj ten link.
To kocur bez rodowodu, prawda?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro mar 10, 2010 14:27 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Pani z Bytomia dzwonila i pytala, co z Iwanem - chce go dalej. Juz jest w domu i czeka na telefon. I na kota :) Moge pojechac z kims do tego Bytomia jesli to bedzie w weekend, nie ma problemu.

Niestety ja na tymczasowanie odpadam na jakis czas, z roznych wzgledow. Glownie zdrowotnych (moich) i rodzinno-lokalowych. Natomiast jesli chodzi o przetrzymanie jakiegos kota przez dzien-dwa po sterylce, to sluze kawalkiem przestrzeni. Tylko nie mam klatki, zaznaczam, prosze to miec na uwadze przy ewentualnym planowaniu dzialan.

Gaspar ty łośku, nie rob sobie jaj, co? Wystarczy juz tego niedobrego...

Zostaly mi dwie nieruszone kroplowki (Ringer) po Maćku, dwie butelki po 250 ml. Przyniose na Kocimska. Moze sie komus przyda... ech.

Czarna miziasta kotka - jest do wydania moze? Mloda?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro mar 10, 2010 14:29 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

solangelica pisze: Natomiast jesli chodzi o przetrzymanie jakiegos kota przez dzien-dwa po sterylce, to sluze kawalkiem przestrzeni. Tylko nie mam klatki, zaznaczam, prosze to miec na uwadze przy ewentualnym planowaniu dzialan.

Sol, jak dostarczymy klatkę, przetrzymasz posterylkowo przez tydzień?
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 10, 2010 14:32 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

noemik pisze:
solangelica pisze: Natomiast jesli chodzi o przetrzymanie jakiegos kota przez dzien-dwa po sterylce, to sluze kawalkiem przestrzeni. Tylko nie mam klatki, zaznaczam, prosze to miec na uwadze przy ewentualnym planowaniu dzialan.

si. ale tylko przez tydzien. potem przerobie na kisiel i ciastka ;)

solangelica

Post » Śro mar 10, 2010 14:33 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

solangelica pisze:
noemik pisze:

si. ale tylko przez tydzien. potem przerobie na kisiel i ciastka ;)

cudnie.:)
Dzięki, Madzia.
Obrazek

noemik

Post » Śro mar 10, 2010 14:36 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

nie ma za co :)

kiedy sie moge spodziewac pierwszej dostawy kotow przeznaczonych do obrobki spozywczej? ;)

solangelica

[poprzednia][następna]