bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 21:03 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:
kropkaXL pisze:Dziękuje Arcano -za wszystko!

Niezamaco. Od nas latwiej wpasc do Lodzi niz przejechac przez miasto do pracy. :mrgreen:
O, pochwal Adriana, dzielnie sie przebijal do dworca, nie znajac miasta, a to samo centrum. Dzieki temu mialam kotki loco dworzec. Tak samo Pirat i Karotka, dotarli na dworzec, wiec tez nie targalam kociakow. Przeladunki tez za mnie wykonano. Ladnie to zorganizowalam, ze inni za mnie pracowali, a ja wpadlam do Lodzi na papierosa. :ryk:

No proszę Cię!!-nie umniejszaj Swoich zasług!!!!!!!!!
Adrianowi kupiłam torbę słodyczy-jutro bedzie w Moragu z materiałami,to Mu ja wręcze z podziękowaniami i słowami uznania!

Brzózko-Aguś-koniecznie załóż watek i pokaz te cuda!

Ja juz odpadam-nie wytrwam do przyjazdu Braciszków :( :(
Jutro jak tylko wstanę-od razu sprawdzę!
Dobrej nocki kochane!!!
I jeszcze raz dziękuję!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 09, 2010 21:06 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcano, grunt to dobra organizacja pracy :lol:

Kasiu, to jeszcze za jutro wielkie kciuki i będzie można odetchnąć :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto mar 09, 2010 21:38 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:
kropkaXL pisze:Dziękuje Arcano -za wszystko!

Niezamaco. Od nas latwiej wpasc do Lodzi niz przejechac przez miasto do pracy. :mrgreen:
O, pochwal Adriana, dzielnie sie przebijal do dworca, nie znajac miasta, a to samo centrum. Dzieki temu mialam kotki loco dworzec. Tak samo Pirat i Karotka, dotarli na dworzec, wiec tez nie targalam kociakow. Przeladunki tez za mnie wykonano. Ladnie to zorganizowalam, ze inni za mnie pracowali, a ja wpadlam do Lodzi na papierosa. :ryk:

Arcana, świetna robota :D :D :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 09, 2010 22:02 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kasia pooddaje fajne kociaki, a zostana jej wlasne paskudy :mrgreen:
Ja tez dopiero teraz wpadlam na to, ze moglam podmienic miśki na moja Janinę Chojnicką. Ale by sie Jessi zdziwila.
Lubi burasy, to burosc sie zgadza, a ze Janina bezzebna baba ... zadanie adopcyjne rownie ambitne jak dla miśkow w dwupaku. :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Wto mar 09, 2010 22:50 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kasiu burasie przejęte przez jessi :1luvu:
Możesz spac spokojnie :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Wto mar 09, 2010 22:52 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No to ufffffff!!!!!!! :D :D :D :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro mar 10, 2010 0:36 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:Kasia pooddaje fajne kociaki, a zostana jej wlasne paskudy :mrgreen:
Ja tez dopiero teraz wpadlam na to, ze moglam podmienic miśki na moja Janinę Chojnicką. Ale by sie Jessi zdziwila.
Lubi burasy, to burosc sie zgadza, a ze Janina bezzebna baba ... zadanie adopcyjne rownie ambitne jak dla miśkow w dwupaku. :mrgreen:

a tam bym się zdziwiła - Piracik właśnie do Łodzi wracał , oddałabym Janinkę i w gratisie dorzuciłabym tego dzikusa co go wczoraj złapaliśmy :ryk: :ryk: :ryk:

Braciszki już u mnie :1luvu: Piracik - one faktycznie sporo ważą :ok: ale ok, dałam radę donieść od samochodu :) i pierwszy raz akurat dzisiaj u mnie w bloku zepsuta winda :twisted:
a który jest Remiś ? a który Romuś ? :roll:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro mar 10, 2010 5:25 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No teraz dopiero wielkie UFF!!!!
Wczoraj nie dotrwałam,chociaż bardzo się starałam :oops: :oops: :oops:
Gosiu-Remiś to ten jasniejszy,a Romuś ciemniejszy.
Ciekawa jestem jak sie czują,w jakiej formie dotarły?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 7:50 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Burasie już w domku :dance: :balony: :dance2:
Ciekawe jak się chłopaki aklimatyzują. Czekamy na wieści :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 10, 2010 7:52 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Asieńko-Gosia-jessi 74 odsypia,wczoraj późno wróciła do domku,a jeszcze musiała kotkami się zająć-mam nadzieję,że jak wrócę z pracy,beda już jakieś wiadomości!

Jessi,nataszko-przelew wysłany!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 7:57 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Asieńko-Gosia-jessi 74 odsypia,wczoraj późno wróciła do domku,a jeszcze musiała kotkami się zająć-mam nadzieję,że jak wrócę z pracy,beda już jakieś wiadomości!

Jessi,nataszko-przelew wysłany!

Poczekamy cierpliwie, bo już wreszcie nie ma czym się denerwować :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 10, 2010 7:59 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

:D :D :D Kasieńko, lżej na serduszku? :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 10, 2010 8:03 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Z Braciszkami już wszystko sie udało,żeby tak jeszcze wspólny domek!!!!
Ale dzisiaj jeszcze Zoe wyrusza w podróż życia-maleńka moja kruszynka!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 10, 2010 8:04 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Dzień dobry kochane cioteczki :1luvu: Ale tu dzisiaj wesoło :lol: :lol: :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 10, 2010 8:06 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kasieńko-mi smutno :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]