Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 9:21 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fioneczka wita Fanki :1luvu:
Fionka jak wychodziłam to spała zadowolona w wersalce.
Pikuś to jej ulubiony wujaszek i może bawić sie z nim całymi dniami. Tylko on lubi sobie poleżeć i nie zawsze ma ochotę. jak odchodzi to małą podciaga sie i capie go w tylną nogę.Wujcio odwraca sie i zagryza Fionkę.
Mała wogle dużo rzeczy robi leżąc lub polegując.Jest jej wygodniej po prostu. Brak nóżki sprawia,że wygląda drobniej, bo inaczej ją stawia.Ale jak potzreba pzremieszcza sie szybko.Jednak wyższe partie odpuszcza jeszcze sobie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 09, 2010 9:41 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka, śliczna, szuka domu :1luvu:
ASK@ pisze:Jednak wyższe partie odpuszcza jeszcze sobie.
Na razie :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto mar 09, 2010 12:40 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

:!:

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Wto mar 09, 2010 14:47 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka do góry!!!
Nikt nie chce kici, która kocha jak kot i wygląda jak kot tylko taki inny.Lepszy ,piękniejszy...ale też do kochania i przytulania...Będzie taki :1luvu: Jak nabierze pewności, jak nabierze zaufania, jak poczuje sie w pełni bezpieczna.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 09, 2010 15:03 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Fionka do góry!!!
Nikt nie chce kici, która kocha jak kot i wygląda jak kot tylko taki inny.Lepszy ,piękniejszy...ale też do kochania i przytulania...Będzie taki :1luvu: Jak nabierze pewności, jak nabierze zaufania, jak poczuje sie w pełni bezpieczna.

bo Fionka jest specjalna i jedyna w kazdym calu :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Wto mar 09, 2010 20:58 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

GreenEvil

Post » Wto mar 09, 2010 20:59 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Fioneczka wita Fanki :1luvu:
Fionka jak wychodziłam to spała zadowolona w wersalce.
Pikuś to jej ulubiony wujaszek i może bawić sie z nim całymi dniami. Tylko on lubi sobie poleżeć i nie zawsze ma ochotę. jak odchodzi to małą podciaga sie i capie go w tylną nogę.Wujcio odwraca sie i zagryza Fionkę.
Mała wogle dużo rzeczy robi leżąc lub polegując.Jest jej wygodniej po prostu. Brak nóżki sprawia,że wygląda drobniej, bo inaczej ją stawia.Ale jak potzreba pzremieszcza sie szybko.Jednak wyższe partie odpuszcza jeszcze sobie.

Uwielbiam takie kocie zagryzanie. A super to też wygląda w wykonaniu kocio-psim, jak zwierzaczki są podobnej wielkości. Fajnie ma Fionka taki kochany wujaszek do zabawy. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto mar 09, 2010 22:09 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

GreenEvil pisze:
ASK@ pisze:Fionka do góry!!!

bo Fionka jest specjalna i jedyna w kazdym calu :)

pzdr
GreenEvil

Obrazek

hanelka

Post » Wto mar 09, 2010 22:24 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka odkryła zabawy ze Stellką.Młoda bardzo podobna do Pikusia.Ależ sie ganiały i ile tupotu robiły.
Potem przyszedł zły ogr i...uszy czyścił :mrgreen: I tak sie skończyła bajka :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 09, 2010 22:26 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:Fionka odkryła zabawy ze Stellką.Młoda bardzo podobna do Pikusia.Ależ sie ganiały i ile tupotu robiły.
Potem przyszedł zły ogr i...uszy czyścił :mrgreen: I tak sie skończyła bajka :cry:

Nie bój nic, jeszcze będzie na koniec: I żyli długo i szczęśliwie. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto mar 09, 2010 22:35 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

oby.
Zero telefonów o małą :!: :cry:
Fionka uciekła do szafy i wtuliła w podusie.Musieliśmy mocno ja przepraszać. TZ wsadził górę,kuper sterczał na zewnątrz i wytrwale nadawał na złą ogrzyce i litował sie nad dziewuchą.Twierdził,że moje paskudne postepowanie niszczy słabe niteczki miłości między nami. No to zamienilismy sie kuprami i ja przekonywałam,że to dla dobra kota te czyszczenia. Mruczała i wykładała sie. Jednak byłam chyba nachalna za bardzo bo w geście desperacji odsunęła sie w głąb szafy!Ograniczone zaufanie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 10, 2010 6:46 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

dzien dobry Fioneczko :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Śro mar 10, 2010 10:06 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Dla tak wyjątkowego kota potrzeba bardzo wyjątkowego domku. Trójłapek Kurczak z Poznania też dłuuuuugo czekał aż zakochał się w nim jeden bardzo fajny Chudy. :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Śro mar 10, 2010 10:47 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

pozdrawiamy futerko i wygladamy fotek kociny :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro mar 10, 2010 13:03 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

A ja podrzucę i też czekam na fotki kociej panienki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

[poprzednia][następna]