Marzenia11 pisze:Dzisiaj zadzwonił do mnie domek, że z powodu braku kontaktu rezygnuje z adopcji Trufli.. Szkoda![]()
![]()
![]()
My nie płaczemy - takiego domu nam nie żal. Pieniądze na test szły znacznie dłużej (nie doszły wcale). Prosimy o wypchanie łosia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Dzisiaj zadzwonił do mnie domek, że z powodu braku kontaktu rezygnuje z adopcji Trufli.. Szkoda![]()
![]()
![]()
Motodrama pisze:Marzenia11 pisze: Pieniądze na test szły znacznie dłużej (nie doszły wcale). Prosimy o wypchanie łosia.
lesna pisze:Motodrama
Za to, ze Aga puściła przelew dałabym Sobie rękę uciąć..
...
Marzenia11 pisze:No i zostajesz z obiema rękamii dobrze, bo przecież Kacusia trzeba mieć czym głaskać, czyż nie?
![]()
Może jednak dokładnie przeczytaj wątek od początku do końca (ze zrozumieniem).jhet pisze:Marzeniu... Trufla ma już przecież DS u Motodramy
Motodrama pisze:Nie sprawdzam konta Trufli na Białobrzeskiej
Motodrama pisze: Aga Ratuszek napisała 24 lutego, że robi przelew:
viewtopic.php?f=1&t=106620&start=195
Motodrama pisze: Test został zrobiony 25 lutego. Ponieważ to nie ja wyszłam z inicjatywą zbiórki, więc nie kontrolowałam kto i gdzie wpłaca pieniądze.
Pieniądze zebrane w czasie kwesty na Truflę, to 200.00 PLN (bardzo się cieszę że inne koty zyskały, Trufla w żaden sposób nie była i nie jest ich beneficjentem).
Marzenia11 pisze:Motodrama pisze:Nie sprawdzam konta Trufli na Białobrzeskiej
![]()
![]()
![]()
zanim zadzwoniłam na Białobrzeską mocno zastanawiałam się, jak mogę się dowiedziec o Truflę skoro nie znam nazwiska motodramy, a przecież oni w komputerze mają wszystko zapisane pod nazwiskiem opiekuna. Pomyślałam, ze spróbuję, może .. jakoś... pan z recepcji od razu wiedział o kogo chodzi, gdyż jak mnie poinformował "ta pani codziennie pyta, czy już są pieniądze"
Motodrama pisze:Sprawdzałam "codziennie" - czyli 26 i 27 (ponieważ był to koniec miesiąca), co wylewny recepcjonista pewnie potwierdzi. I nie wiem co Cię tak bawi zwłaszcza, że nie powinnaś używać argumentów spoza forum.
No cóż Marzenia 11, dziękujemy Ci bardzo - założycielka wątku pewnie przyłączy się do podziękowań.
Marzenia11 pisze: Nie szanuję Ciebie więc także Twoich podziękowań.
Motodrama pisze:Marzenia11 pisze: Nie szanuję Ciebie więc także Twoich podziękowań.
Myślę że przede wszystkim nie szanujesz siebie - od tego powinnaś zacząć.
Motodrama pisze:eneda - Atakowana jesteś raczej przez Marzenia11, która nic nie ma do powiedzenia a tylko bije pianę. .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości