Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 21:33 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Rewelacyjna wiadomość :dance2:
Jalusinda, masz wielkie serducho :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:
Trzy to bardzo dobra ilość kotów w domu ;), jutra dołącza do nas Zoe i też będą trzy :dance:
Kociara! Ciesz się Babo i przestań siać defetyzm :ryk: :ryk: :ryk:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto mar 09, 2010 21:42 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Gratulujemy Jalusindzie :) a jeszcze większe gratulacje dla kocich ślicznotek :) szczęśliwego nowego domku :)
Czy w związku z trzecią z kolei adopcją, szczęśliwą passę w kocich adopcjach można uznać za rozpoczętą? :) no to który koteczek następny w kolejce do nowego domku? :)
:ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto mar 09, 2010 21:42 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

zgadzam się z przedpisaczem :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto mar 09, 2010 21:46 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

ja sie ciesze, ale jestem w takim szoku, ze niedowierzam, musze wiec piec razy zapytac, czy aby na pewno mam dobre informacje, czy przypadkiem zle nie zrozumialam! :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jalusinda-jestes cudowna, na pewno nie pozalujesz tej decyzji. :) Ciesze sie, ze sie nad tym zastanowilas, ze napisalas wprost, ze masz obawy, czy bedziesz mogla wziac obie kicie. To swiadczy o Twojej odpowiedzialnosci i pelnej swiadomosci wszelkich konsekwencji za ta decyzja idacych. :) A jak frociaki wciagna Twoja kote do zabawy to dopiero sie przekonasz, ze nie moglas podjac lepszej decyzji :)
Nie wiem, jak sie umawialas z Justa, kiedy kicie sie przeprowadzaja; ale Ci powiem szczerze: sama najchetniej juz teraz, zaraz, natychmiast bym Ci je dala :) :1luvu:

LSVC moze to faktycznie poczatek dobrej passy... Kto wie... Bardzo bym sobie i mrusiom tego zyczyla :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 09, 2010 22:01 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

może jeszcze komuś jakiegoś kota?
jest tu parę na stanie... :twisted:

izydorka

Post » Wto mar 09, 2010 22:16 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

ale świetna decyzja, kotki nie będą za sobą tęsknic, będą szczęśliwe. A szczęśliwe koty, to szczęśliwy dom.
:piwa:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto mar 09, 2010 22:41 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Pewnie, ze jestem pewna!!! Ta sama robota tylko razy3;) Ja rowniez bym je juz chciala miec w domku:)) To sie moja Amelka zdziwi, zamiast jednej kici beda dwie:)) U mnie w domku zawsze bylo duzo zwierzakow, z jednym to tak smutno troch. Ale juz nie dlugo. Kochani ruchy ruchy, gdzie ta wizyta przedadopcyjna???!!!!
Baby do domu chca jechac!!!

jalusinda

Od: Nie mar 07, 2010 17:49

Post » Wto mar 09, 2010 23:04 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

jalusinda pisze:Ta sama robota tylko razy3 ;) Ja rowniez bym je juz chciala miec w domku:)) To sie moja Amelka zdziwi, zamiast jednej kici beda dwie:)) U mnie w domku zawsze bylo duzo zwierzakow, z jednym to tak smutno troch. Ale juz nie dlugo.

podkreslilam, bo mnie rozbroilas tym haslem :D :D :D Ale masz racje ;)
wiem, ze bys chciala, ale procedury musza potrwac... ;)
Amelka! 2 wspaniale, sliczne kicie niebawem zamieszkaja u Ciebie! One bardzo chca kochac i byc kochane, byc czyimis kotkami wreszcie! Dobrze sie nimi opiekuj! :) na nude na pewno nie bedziecie mieli prawa narzekac, drodzy panstwo :D :D :D :D

jalusinda pisze: Kochani ruchy ruchy, gdzie ta wizyta przedadopcyjna???!!!!
no wlasnie, gdzie?! :ryk: :twisted:

Kociara82

Post » Wto mar 09, 2010 23:09 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Będzie w weekend , przyjdzie Prążek :) a tez transport się tez szykuje :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 09, 2010 23:32 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

no, czyli jest szansa, ze max. za tydzien kicie zamieszkaja w nowym domku :D Jalusinda, zdazysz skompletowac "wyprawke" dla nich?? :D Po takich wiesciach az sie bedzie lepiej spalo :) Dobranoc mruczki :)

Kociara82

Post » Śro mar 10, 2010 3:00 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

to teraz ładnie się modlić o moje zdrówko i ładną ciepłą pogodę, bo w zeszły weekend odleciałam a przylot potrwał do poniedziałku :wink:

czy transport wracałby do Tych(dobrze napisałam? :oops: ) i jechałby też z Tych?

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Śro mar 10, 2010 5:55 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Tychów :wink:

to wersja używana przez tubylców z aprobatą ekspertów... :lol:
choć w słownikach jest różnie :evil:

za zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izydorka

Post » Śro mar 10, 2010 8:26 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Ciągle z opóźnieniem wszystko czytam.
Takie wspaniałe wiadomości, a ja dopiero teraz się o tym dowiaduje.

Ogromnie się cieszę, że najlepsze przyjaciółki jadą do jednego domu.
:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro mar 10, 2010 8:27 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

ale super wiadomość, cieszę się z Wami od rana, duecik znalazł długo wyczekiwany domek :) trzymajcie się grzecznie Frociaki

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro mar 10, 2010 9:09 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

bardzo, bardzo sie cieszę :P :P :P

jalusinda - Amelka nie może być od razu u Ciebie szczepiona, ponieważ musi upłynąć okres aklimatyzacji (zazwyczaj 2 tygodnie), ale Twoja wetka pewnie o tym wie :wink: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

[poprzednia][następna]