Białowąsa Pipi-żegnaj koteczko krakowianko :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 23:09 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Babajago droga - Nigdy nie mów nigdy ! Na pewno też nie znaczy na pewno.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 09, 2010 14:25 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

święte słowa :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto mar 09, 2010 14:43 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

ja tez mam młodą pingwinke Pingusie wyrzuconą w śnieg w nocy na bezdbudynkowej drodze.Służe kotem!!!
Oby każda historia kończyła sie dobrze :ok:
Pipinko bądź szczęśliwa!
Dziewczyny poryczcie sobie i bierzcie sie za szukanie kotów,którym trzeba pomóc :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 09, 2010 14:44 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Wspaniałe wieści! :ok:
Pippilotko, bądź szczęśliwa - wiem, że będziesz :1luvu: :kotek: :1luvu:

Jasdor, Wania, Akima - wielki szacun :1luvu:

Mam tylko jedno malutkie "ale":
jasdor pisze: Niby taka zwykła pingwinka, a jednak niezwykła :1luvu:

Dokładnie tak - pingwinki są wyjątkowe :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 09, 2010 14:47 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Wiosna sie zbliża wielkimi krokami, pewnie się niedługo nowe mioty objawią.
Będę wypatrywać i oswajać, tylko muszę z Wanią i Akimą podpisać umowę o bezterminowej współpracy !

jasdor

Post » Wto mar 09, 2010 15:00 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

jasdor pisze:Wiosna sie zbliża wielkimi krokami, pewnie się niedługo nowe mioty objawią.
Będę wypatrywać i oswajać, tylko muszę z Wanią i Akimą podpisać umowę o bezterminowej współpracy !

:twisted:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto mar 09, 2010 15:06 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Akima pisze:
jasdor pisze:Wiosna sie zbliża wielkimi krokami, pewnie się niedługo nowe mioty objawią.

No to myślę, że komentarz jest zbędny :mrgreen:

jasdor

Post » Wto mar 09, 2010 15:16 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

jasdor pisze:
Akima pisze:

No to myślę, że komentarz jest zbędny :mrgreen:

Proszę nie ściągać sobie na głowę chmur, same przyjdą ;-) Maluchy zwykle szybko znajdują domy, d;ateg ociesze się tak że z Pipi się udało. U nas nagle się czarno o d kotów zrobiło, nie miaąłby większych szans ;-(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto mar 09, 2010 21:33 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Pipinka wygania swoją Panią z łóżka bo chce mieć domek dla siebie
Ostatnio edytowano Czw mar 11, 2010 10:42 przez Akima, łącznie edytowano 1 raz
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto mar 09, 2010 22:11 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

A to się dziewczyna uwinęła :ryk: Takiego zakończenia "podróży" Pipi w najskrytszych marzeniach się nie spodziewałam :1luvu: :1luvu:
Akima! wiesz, że masz w tym swój nieoceniony udział :piwa:
Waniu ! Co Ty na to ? Chyba dobry domek, co nie?
To zdjęcie jest dowodem, że miłość kruszy wszystkie przeszkody - tylko nie wiem kto w kim bardziej zakochany Pan w Pipi, czy odwrotnie :1luvu:
Akima, czy Pipi dalej nosi swoje imię ?

jasdor

Post » Wto mar 09, 2010 22:12 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

dowiemy się jutro bo zaprosiłam nową rodzinkę na forum Pipi
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto mar 09, 2010 22:21 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Akimo, a pan nie pogniewa się za tą fotkę na forum? Albo pani? Bo tu zaraz wianuszek wielbicielek się zjawi, fotka super :1luvu:
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Wto mar 09, 2010 22:37 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Pipi szczesciara - nie dosc, ze dostala domek :1luvu: - to jeszcze ma Pana wylacznie dla siebie :lol: Trzymam :ok: zeby Pani sie nie wkurzyla :wink: Ech...zeby wszystkie koteczki mialy chociaz polowe tyle szczescia co Pipi :catmilk:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto mar 09, 2010 22:56 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Pipi szczęściara, każda by chciała na dzień kobiet ciepłego faceta w łóżku :1luvu:
Zaczynam wierzyć, ze historia Pipi zakończy się happy endem :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 09, 2010 23:44 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

:mrgreen: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]