Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 21:15 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:
dune pisze:
Ciepła pisze:haha Monia jak bede gdziesz szla to zamkne oczy zeby nie widziec :wink:

ha ha ha to nadepniesz na małego kota
dzioba rozedrze to i oczy otworzysz :ryk: :ryk:
czego ci oczywiscie nie zyczę :)

ale Ty mi dobrze zyczysz widze :ryk: :ryk:
mam okazje wyadoptowac Miko..dom z duzym podworkiem..40ha sadu do biegania..duzy kojec z buda bez lancucha..panna miala by zycie jak u Pana Boga za piecem

O ranyyyyyyyy ale fajowo
ale co...wahasz sie?
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon mar 08, 2010 21:25 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Monia czekam na odpowiedz z tego domku czy ja chca czy nie :roll:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 08, 2010 22:22 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

no to ja trzymam kciuki przeraźliwie mocno :ok: :ok:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon mar 08, 2010 22:39 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Monia podziekuje jak cos wyjdzie :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 09, 2010 8:55 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Nie wiedziałam, że Miko jest na DT :oops: Oby ten domek okazał się wspaniay i zdecydował się na psinkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 09, 2010 9:43 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

dune pisze:no to ja trzymam kciuki przeraźliwie mocno :ok: :ok:

To też potrzymam... :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto mar 09, 2010 21:19 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

jerzykowka pisze:Nie wiedziałam, że Miko jest na DT :oops: Oby ten domek okazał się wspaniay i zdecydował się na psinkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jerzykowa Miko to swiateczna znajda :roll: mieszka z nami narazie..
mieszkam w bloku i widze jak sie sunia meczy :roll: ..malo miejsca :cry: ..malo ruchu :cry: ..a ona potrzebuje sie wylatac..
choc dzis przyszedl mi do glowy inny pomysl :idea: ..moze jak beda chcieli wyadoptuje Rudego spad bloku :?: 8O
wkoncu Miko ma dom :) ..a Rudemu potrzebny na gwalt :wink: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 09, 2010 22:09 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła, kocio - psi aniele :aniolek:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 09, 2010 22:19 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

gosiaa wierz mi,ze kocie i psie biedy jakos dziwnym trafem same mnie znajduja :roll: ..
dzis bylam z Rudym u weta,bo potracil go samochod :cry: ..
wyl z bolu z daleka jak mnie zobaczyl :cry: ..
wet go dokladnie zbadal :roll: ..
na szczescie nie jest polamany :ok: ,ale porzadnie potluczony :roll: ..
dostal kilka zastrzykow i na jutro tez musze mu zrobic :roll: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 10, 2010 9:43 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

i co z Rudym?

A jak Otto?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 10, 2010 12:28 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek pisze:i co z Rudym?

A jak Otto?

Właśnie, właśnie... :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 10, 2010 18:17 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

nie uwierzycie Rudy smiga dzis jak latawiec 8O ..jakby mu nic nie bylo 8O ..
ale dostal dzis swoj zastrzyk i nawet nie pisnal :roll: ..a pozniej smakowita kosc na otarcie lezek :wink:

co do Otka otoz szykuje mu sie domek staly :D ..
CC jest w trakcie rozmow z pania Izabella z Lodzi,ktora chce adoptowac chlopczyka :ok: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 10, 2010 18:19 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

i co ciocia tak panikowała? :evil: ;)

kciuki za pomyslny przebieg rozmów :ok:
(to ta pani od ankiety,tak?)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro mar 10, 2010 19:08 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Sis pisze:i co ciocia tak panikowała? :evil: ;)

kciuki za pomyslny przebieg rozmów :ok:
(to ta pani od ankiety,tak?)

dokladnie tak Sis :ok:
bede na Pojezierskiej z Ottem w piatek 19 marca w godzinach oko 11-12

Obrazek

Ciepła

Post » Czw mar 11, 2010 17:27 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

chlopczykowi wkoncu rosnie dupina :ok:
ciagle mial taka chuda pupcie teraz sie zaokragla i wkoncu nie widac kosci miednicy :ok:
yes yes yes
Ostatnio edytowano Czw mar 11, 2010 21:13 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]