W tym tygodniu pieniążki prześlę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Shimi pisze:a czy do mnie można by koszulkę pocztą przesłać?Bo ja niestety na spotkania nie chodzę
![]()
W tym tygodniu pieniążki prześlę
Astana pisze:Nuska tak sobie kombinuję, ze jak nikt z forumowiczów się nie będzie przemieszczał na tej trasie, to poprosimy Wojtka o wysłanie paczki w jedno miejsce i jakos to miedzy sobą juz rozprowadzimy, może przy okazji jakis maly sabacik się trafi?
Astana pisze:Shimi miej litość, jak teraz każdy sobie zażyczy inny sposób i termin dostawy, to Wojtkowi w końcu nerwy puszczą i figę będziemy mieli a nie koszulki! Ja i tak nie wierzę, ze on to bez środków uspakajających wytrzymuje, ja to bym dziennie paczke relanium łykała...
Astana pisze:Shimi miej litość, jak teraz każdy sobie zażyczy inny sposób i termin dostawy, to Wojtkowi w końcu nerwy puszczą i figę będziemy mieli a nie koszulki! Ja i tak nie wierzę, ze on to bez środków uspakajających wytrzymuje, ja to bym dziennie paczke relanium łykała...
elmi pisze:Ja planuję jechać na wystawę w Krakowie (5-6.06) i będę na spotkaniu 22.05. Jeśli to dla Was nie za późno, to mogłabym Wasze koszulki przywieźć
Batka pisze:są
moni_citroni pisze:Wojtku, to ile kasy idzie na schronisko ? 10 czy 15 zl od koszulki ?
Bo sie pogubilam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 98 gości