S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 17:03 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Balbina po imprezie z okazji dnia kobiet :mrgreen: Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon mar 08, 2010 17:24 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

majencja pisze:Balbina po imprezie z okazji dnia kobiet :mrgreen: Obrazek

hahahaha ale się kicia zmęczyła, czym ją poisz ??? :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon mar 08, 2010 17:36 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wiosna za pasem, wysyp kotów niestety też :evil: więc pomyślałam , ze dobrze by było zrobić nowa akcję. Ostatnią akcją, była "Akcja Świąteczna", na Boże Narodzenie, a tu już za cztery tygodnie będą Święta Wielkanocne Obrazek
Jeśli u schyłku zimy już jest tyle kotów w "schronisku" to strach pomyśleć, co się będzie działo na wiosnę :roll: Proszę więc o datki na zapewnienie sterylizacji i leczenie kotów, które zawitają na wiosnę do Kociej Chatki. Każda złotówka to krok do lepszego życia dla tych pokrzywdzonych przez los i ludzi zwierząt .
Obrazek

Rozpoczynam więc :ok:

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Axa76 - 25 zł - jest wpłata :P
Mar_tika -
Kicia_Kluska - 15 zł - jest wpłata :P
Bona44 - 30 zł - jest wpłata :P
Bubor -
mamaja4 -

Proszę się nie wstydzić :wink: AKCJA WIOSENNA rozpoczęta :P

Jesli ktoś potrzebuje nr mojego konta prosze pisać :D
Ostatnio edytowano Wto mar 09, 2010 11:20 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon mar 08, 2010 18:30 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

terenia1 pisze:Marta gwoli ścisłości my nie kazałyśmy jej jechać do lecznicy na Ostrogórskiej tylko powiedziałyśmy, że powinna od razu jechać z kotkiem do weta.

To ja też może gwoli ścisłości dodam że tą info mam od Baśki tzn że spotkałyscie dziewczynę w schronie i zaproponowałyscie Lupusa.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon mar 08, 2010 18:52 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Tak wygląda mój Balbin po operacji , już mineło 3,5 tygodnia, już jest futro na miejscu wygolonym, Balbina śmiga z prędkością światła 8O w ogóle to stwierdzam że ma ADHA :evil: i do spóły z moim Kłakiem roznoszą mi chate :roll: Naprawde jest ogromna różnica jak sie teraz porusza a jak przed zabiegiem, bardzo jej ulżyło i teraz nadrabia chyba, chociaż nie zanosi sie że jej przejdzie ten wigor :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon mar 08, 2010 22:04 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:Marta gwoli ścisłości my nie kazałyśmy jej jechać do lecznicy na Ostrogórskiej tylko powiedziałyśmy, że powinna od razu jechać z kotkiem do weta.

To ja też może gwoli ścisłości dodam że tą info mam od Baśki tzn że spotkałyscie dziewczynę w schronie i zaproponowałyscie Lupusa.

To chyba mnie przy tym nie było, ja osobiście nikomu nic nie proponowałam, a tym bardziej Lupusa jednakże jeśli to jest pp to żada inna sosnowiecka lecznica nic nie zaproponuje oprócz antybiotyku i kroplówek, no cóż nawet niektórzy weci z naszych lecznic twierdzą ,że jest to choroba jak mówią niszowa

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon mar 08, 2010 23:38 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dobra dziewczyny. Tak to Ja poleciłam Pani Lupus-a. I tylko i wyłącznie dlatego ze była godz. ok. 19. A Ostrogórska jest czynna do 20:00. Gdyby była wcześniejsza godzina ......Dla dobra kociaka - byłam przekonana ze podadzą kotu antybiotyk :?

Miałam nadzieję ze skoro tamtejsi lekarze mają doczynienia z kotami schroniskowymi to dadzą profilaktycznie antybiotyk, tym bardziej iz siedzą tam osoby które znają na wylot schronisko /bynajmniej tak mi się wydawało :roll: /. A z doświadczenia wszyscy wiemy doskonale ze biorąc kota z Sownowieckiego "schroniska" bierzemy chodzącą "bombkę" i nie ma na co czekać!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Pon mar 08, 2010 23:45 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Założyłam kociakom schroniskowym watek na dogomanii, no nie wiem czy coś pomoże, ale wszędzie trzeba szukać możliwości pomocy kociakom ze schronu, jak ktoś jest zalogowany to proszę czasami zerknąć, jak nie to sama bedę się starała dbać o wątek - tu jest link
http://www.dogomania.pl/threads/181507- ... -kociakA-w

terenia1

Post » Wto mar 09, 2010 0:08 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

terenia1 pisze:Założyłam kociakom schroniskowym watek na dogomanii, no nie wiem czy coś pomoże, ale wszędzie trzeba szukać możliwości pomocy kociakom ze schronu, jak ktoś jest zalogowany to proszę czasami zerknąć, jak nie to sama bedę się starała dbać o wątek - tu jest link
http://www.dogomania.pl/threads/181507- ... -kociakA-w

Podrzucim :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto mar 09, 2010 0:12 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Teresa Ja chciałam zaznaczyć ze Dika jest u mnie juz cały tydzień. I nie ma innej opcji :evil:

Więc dlaczego umieściłaś ją w kotach czekających w schronie :(
Moja maleńka Dikunia dziś juz jest piękną Kocią Damą :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto mar 09, 2010 0:19 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

MIKUŚ pisze:Teresa Ja chciałam zaznaczyć ze Dika jest u mnie juz cały tydzień. I nie ma innej opcji :evil:

Więc dlaczego umieściłaś ją w kotach czekających w schronie :(
Moja maleńka Dikunia dziś juz jest piękną Kocią Damą :mrgreen:

Basiu chciałam pokazać jak kociaki w naszym schronie wyglądają :( chyba nie myslisz że wszyscy rzucą się i będą chcieli zaoferować DT lub DS dla tych kociaków :?

terenia1

Post » Wto mar 09, 2010 0:31 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Modlę się o to codziennie by tak właśnie było. Ale coś te moje modlitwy nieskuteczne :?
MIKUŚ

Post » Wto mar 09, 2010 7:50 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

witam się z rana :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto mar 09, 2010 8:07 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

To ja też przywitam się z rana :) :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto mar 09, 2010 8:34 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dika w "schronie" oraz niedzielne lenistwo :lol:

KAZDY MOZE - TRZEBA TYLKO CHCIEĆ!!!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

[poprzednia][następna]