bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 5:03 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Wstałam,właściwie to prawie nie spałam,ale nic to!-one teraz najważniejsze.Za chwilę do nich zejdę,by dać lekarstwo-żal mi ich,ze muszą tak długo jechać,ale skoro tu nikt ich nie chce,to warto przeżyć tę gehenne,by zacząć nowe-lepsze życie!
Dziękujemy za kciuki,za ciepłe myśli-potrzebne są bardzo!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 09, 2010 5:33 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Promazyna podana-bez problemowo-to złote koty-ech ,zeby tak moje upiory pozwalały sobie leki do pysia podać :(
Tak sie do mnie tuliły,zaglądały w oczy,tak prosiły o głaskanie!
Wymiziałam i posprzatałam kuwetę,teraz czekam na godzinę X!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto mar 09, 2010 7:55 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Promazyna podana-bez problemowo-to złote koty-ech ,zeby tak moje upiory pozwalały sobie leki do pysia podać :(
Tak sie do mnie tuliły,zaglądały w oczy,tak prosiły o głaskanie!
Wymiziałam i posprzatałam kuwetę,teraz czekam na godzinę X!

Na pewno Ci smutno, ale skoro tam nie było szansy na inny los.....
a wieczorem burasie będą już u mnie, niestety w necie będę najwcześniej około północy
obcy cała akcja przebiegła bez przeszkód :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto mar 09, 2010 8:02 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Wstałam,właściwie to prawie nie spałam,ale nic to!-one teraz najważniejsze.Za chwilę do nich zejdę,by dać lekarstwo-żal mi ich,ze muszą tak długo jechać,ale skoro tu nikt ich nie chce,to warto przeżyć tę gehenne,by zacząć nowe-lepsze życie!
Dziękujemy za kciuki,za ciepłe myśli-potrzebne są bardzo!!!!

Kropeńko, kciuków, ciepłych myśli, ci u nas dostatek, Mocno trzymamy, a tym, że będą długo jechać nie martw się, dadzą radę, to mężczyźni! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 09, 2010 8:04 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: Dzień dobry cioteczki :1luvu: Dzień dobry burasie :1luvu: Trzymam kciuki bardzo mocno za sprawną, bezproblemową podróż i czekam na wieści (i znów moje paznokcie szlag trafi :evil: )
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 09, 2010 8:18 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja też się nie mogę doczekać wieści....ta podróż taka długa.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto mar 09, 2010 8:25 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No i nastał wielki dzień :D :D :D Najmocniej zaciskam kciuki za dobrą podróż burasiów do nowego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasieńko :1luvu: , pewnie jesteś teraz kłębkiem nerwów... Za to wieczorem będziesz już mogła odetchnąć pełną piersią - Twoi podopieczni wreszcie znajdą absolutnie bezpieczne, wspaniałe schronienie :dance: :dance2:

Szczęśliwej drogi, chłopaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 09, 2010 8:28 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Wlasnie rozmawialam z Kropka, kocurki sie grzecznie zapakowaly i ruszyly w droge ok. 7.30. :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Wto mar 09, 2010 8:33 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No i jestem już w domu-udało sie wrócić wcześniej,ruch był niewielki.Kociny były bardzo grzeczne,po lekach wyciszyły się i siedziały cichutko!
Samo ładowanie do transporterków też obyło się bez kłopotów-te koty sa bajeczne w obsłudze!!!
Dlaczego moje takie nie są?????
Małgosiu-przeogromne dzięki dla Was-to co zrobiłyście dla tych biedaków jest wprost bezcenne!!!!
Dziękuję Arcanie,za to,że zawiezie burasie do Łodzi!
Dziękuję Piratowi,że zabierze je do Wro.!
Dziękuję Ewung za szczęśliwe allegro!
Dziękuję Kamili za magiczny banerek!
Dziękuję wszystkim kochanym cioteczkom za wsparcie,obecność na wątku,podtrzymywanie mnie na duchu!
Dziękuję Wam kochani! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 09, 2010 8:54 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Jessi-zaświadczenia o szczepieniach włożyłam do książki- w kopercie są,a kaskę na kastracje prześlę dzisiaj!-buziaki dla Ciebie i Natalii! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 09, 2010 9:05 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Buranie, szczęśliwej drogi!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 09, 2010 9:43 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Kociaki beda w Warszawie pewnie ok. 12, bo teraz dopiero maja wyjezdzac z Olsztyna. Ale wszystko ok, mamy pociagi 12.20. 12.55 i 13.20, zeby zdazyc do 15 do Lodzi. :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Wto mar 09, 2010 10:00 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 09, 2010 10:22 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

No to nadal zaciskamy kciuki i czekamy na wieści :ok: :ok: :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto mar 09, 2010 12:00 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]